• 9.374.990 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Stewart Hendler

Met onder meer: Josh Holloway, Dulé Hill en Sarah Wayne Callies

Plot Whisper

"The devil's work is childs play"

Een in geldnood verkerende crimineel en zijn handlangers weten in opdracht van een mysterieuze opdrachtgever een jongetje genaamd David te ontvoeren. Ze nemen hem mee naar een verlaten zomerhuis om verdere instructies af te wachten. Als er plotseling vreemde en afgrijselijke dingen gebeuren, ontdekt de groep dat ze geen normaal jongetje hebben ontvoerd...

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Hmmmm, ik heb al véél van zulke Occulte Thrillers gezien om te weten dat deze maar van een héél middelmatig niveau is.

Als je ooit de originele "The Omen (1976)" hebt gezien weet je ongeveer waarover het gaat, al zeg ik er meteen bij dat die oude film stukken beter is dan dit flauwe afkooksel...

Het eerste uur wist me totaal niet te boeien, naar't einde toe wordt hij iets beter maar niet genoeg om van een succes te kunnen spreken.

Er komt helemaal geen "gore" in voor, naakt nog veel minder.

Ze hebben het heel "clean" gehouden, da's er eentje om samen met de hele familie naar te kijken met een grote zak chips in de hand.

Zo ga je deze film nog kunnen uitzitten, maar alleen omdat je zo genoten hebt van die zak chips

5/10.

Cliché, cliché, middelmaat ten top, dan ben ik wel wat anders gewoon dan deze flauwe zever

Filmsite: Whisper : Own it on DVD 11/27 - whispermovie.com

avatar van eddyeddy

eddyeddy

Een verrassende film met soms onverwachte wendingen ijzersterk spel van die kleine dreumes.

avatar van 606

Dit jochie (blake woodruff) is geweldig in deze film.

Die blik en manier van praten geven je de rillingen.

Ben geen fan van kinderen als acteurs maar bij vlagen zijn er uitzonderingen zoals deze.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Films in dit genre zijn niet meteen mijn ding, maar Whisper kon me toch bekoren. Dit met dank aan de geweldige vertolking van Blake Woodruff (het kleine jongetje in de film): hij doet het echt beangstigend goed. Echt spannend wordt de film wel nergens, maar de eerste echt spannende film moet ik nog tegenkomen (zodat dat gebrek aan spanning zeker geen negatief punt is).

avatar van K. V.

K. V.

'k vond hem eigenlijk niet mis. 'k wist eigenlijk niet waarover de film ging gaan, maar hij kon me wel boeien. Het is wel een mindere versie van The Omen, maar toch, 'k vond het wel een interessant uitgangspunt. Er zaten ook wel enkele wendingen in, al dan niet verrassend, zodat het toch boeiend werd gehouden. De cast deed het zeker niet slecht. Vooral het jongetje was goed gecast.

'k vond het eigenlijk wel een geslaagde film die me kon bekoren. De moeite om te bekijken.

avatar van voomzap

voomzap

Stond al even in de kast als twijfelgevalletje gezien de tweede film van deze regisseur (Sorority Row) echt niet mijn ding is. Geen behoefte om hier een heel verhaal aan te wijden... Film heeft wel wat van Orphan of Frailty... Veel meer dan van bijv. The Omen... Conclusie: de moeite waard! Leuk tussendoortje.

avatar van kuiponok

kuiponok

Redelijk goede film, niet té spannend, maar zeker geen afknapper.

Het jongetje speelde zeer overtuigend eng naarmate de film vorderde en Sarah Wayne Callies (kende haar niet) was een genot, zowel uiterlijk als ook haar acteren

avatar van Decec

Decec

Een goede thriller film...

Spannend verhaal...

Prima acteerwerk...