• 9.374.495 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van BS

BS

Dit is een "film" die puur gemaakt is om te vermaken.Toch moet ik zeggen dat ze dat aardig gelukt is.

Er zitten een paar hele stomme dingen tussen.Het normale val en schop werk maar ook een paar best goed uitgedachte stukjes.

Erg lachen, erg dom en erg populair.

Vind jackass wel geinig om naar te kijken, de movie is ook erg lachen.

3 sterren pure amuzements-waarde

avatar van Goodfella

Goodfella

Sja.. Mwaaaaah..

2 *

avatar van Hemdale

Hemdale

Leuke en humoristische film maar doe mij toch maar gewoon de serie op MTV!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Heb toch wel erg gelachen in de bioscoop toen dit uitkwam. Erg puberaal, onzinnig en flauw, maar het blijft hier en daar toch wel erg geestig. Beetje moeilijk om hier een cijfer aan toe te kennen, dus ik hou het maar even neutraal op 3 sterren. Meer is het ook niet waard.

avatar van kimmie

kimmie

ik moet zeggen dat ik niet zo'n jackass-fan ben, maar het was best grappig. Hoewel ik moet zeggen dat ik het wel wat grover had verwacht. Ik vond het echt niet veel boeiender dan de film. Maar ik geloof dat de stukjes waar je bloed in ziet al niet eens op de amerikaanse t.v. kan laten zien, dus dan is het wel iets begrijpelijker.

avatar van danuz

danuz

ach ja, een jackass serie van anderhalf uur. wel leuk maar niet bijzonder.

Als je echt wil lache kijk dan Camp Kill Yourself.

avatar van Yak

Yak

Ik heb gisterennacht gemerkt dat Jackass op z'n best is wanneer je veel bier hebt gezopen

avatar van kak

kak

hahaha, k vind em echt een zeer grappige film! Et is ze echt gelukt! Toen k naar de Pathe Arena ging, Iedereen lachte zich kapot! (k ook als een GEK!!! K gaf em wel een 4. Maar k denk nie dat k em echt een 5 wil geven omdat et gewoon opgenomen stukjes waren, dus... kijk een echte film moe een goede verhaal hebben en ja Jackass kan je toch zien op tv. En et lijkt net et zelfde dus...

Greetzzz

Kak

(nou ja een goede film wel! De jonges hebben hard gewerkt!

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Ik vond de serie echt geweldig, en dit is toch een mooie afsluiter van hun jackass-carriere (of ze er echt mee stoppen???). Echt raar; iedereen had de bios al verlaten, en toen kwam dat stukje nog van

dat de jackass-crew, als bejaarden af werden gemaakt...)

Dat was echt wel vet en vast wel de duurste scene van heel de film

avatar van as

as

Ik zou bijna zeggen: The Monty python of the 90,s.

avatar van Moviestar

Moviestar

Absoluut heel stom echt voor mensen die houden van leedvermaak en je verstand op nul! Ik vond de tv-serie al erg maar nu er ook nog een film van is (je kunt het niet eens een film noemen!) vind ik dat wel erg jammer!!!! echt voor de liefhebbers!

avatar van AHWA

AHWA

as schreef:

Ik zou bijna zeggen: The Monty python of the 90,s.

Zeg het maar niet want dat zou een beledging zijn. De sketches en films van Monty Python lijken soms heel dom en flauw maar veel dingen zitten erg intelligent in elkaar.

Jackass is gewoon jackass.

avatar van sjob

sjob

eerst was er c.k.y.(camp kill yourself) toen kwam big brother (nee niet die van tv maar de skateboard films van deze mannen) en toen kwam jackass. vanaf het eerste uur vind ik deze gasten geweldig en nog steeds steve-o's don't try this at home videos heb ik ook laastst gezien en ook al is het veel van het zelfde ik lach me te pletter!!!

ik had alleen nooit verwacht dat ze zo succesvol zouden worden.

kijk het in ieder geval allemaal mensen!

avatar van punkrockprincess

punkrockprincess

kmoe zegge khem nog ni gezien ma da kan ni anders as goe zen jackass rulezzzz

heb alle afleveringe gezien...

ask em gezien heb zalk nog is een reactie brenge zelle

avatar van Hobbes

Hobbes

punkrockprincess schreef:

kmoe zegge khem nog ni gezien ma da kan ni anders as goe zen jackass rulezzzz

heb alle afleveringe gezien...

ask em gezien heb zalk nog is een reactie brenge zelle

hoeft niet hoor, we geloven je zo wel...

avatar van pjotr

pjotr

Het leuke filmpje 'Roadkill' wat in de meeste bioscopen (in Nederland in ieder geval) voor Jackass: the Movie werd vertoond komt volgende week op de televisie.

Kort!2: Roadkill - donderdag 10 juli - Nederland 3 - 22:52 h.

* aanradert *

avatar van tovenaar

tovenaar

Voor degene die niet kunnen wachten, je kan hem ook online kijken op de officiële site.

avatar van NERD

NERD

Ja dat filmpje herinner ik me wel, erg leuk

avatar van EmDee

EmDee

pjotr schreef:

Kort!2: Roadkill - donderdag 10 juli - Nederland 3 - 22:52 h.

Dan kan eindelijk iedereen zien waarom tovenaar en mik mij op de chat eeeeeeeend noemen.

avatar van visje1991

gremlin gizmo

hij is 12+ op de special edition

avatar van wackyboy

wackyboy

Erg grappig, heel hard gelachen, maar het is geen film in mijn ogen.

Gewoon een erg lange aflevering van Jackass.

Not that there's anything wrong with that!

flicks

Hier is trouwens een link voor het filmpje "roadkill" heb hem ondertussen nog gevonden: <a href="http://www.omroep.nl/nps/dekortefilm/index2.html?kort/2002/roadkill.html~mainFrame">roadkill</a>;

avatar van tovenaar

tovenaar

Teruglezen is niet je sterkste punt?

ja idd, niet gezien....

avatar van neo

neo

Veel vervelende en totaal niet grappige stukjes, maar toegeven er zaten zo af en toe wel erg grappige momenten tussen zoals het stukje op de golfbaan met de toeter. 2.5 sterren

avatar van NERD

NERD

Dat vond ik juist het verrassende. De grote dure stunts die nu met dit grote budget uitgevoerd hebben kunnen worden waren veel minder leuk dan die paar simpele en goedkope dingetjes.

Ik denk dat een groot deel van de Jackass leukheid van de serie komt uit het feit dat je het in principe zelf ook kunt doen, mocht je dat willen. Met die gigantische budgetten en speciaal gebouwde stellages e.d. van de film valt dat weg.

avatar van Jordy

Jordy

NERD schreef:

heb ik iets gemist? welk budget? welk speciaal gebouwde stellages?