• 9.376.014 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Jackass..

Een film waar ik zo veel over gehoord heb, dat ik maar besloten heb hem een te gaan bekijken. Vermakelijk was het opzicht wel..

Ik heb me soms kapot gelachen om bepaalde scene's.. terwijl ik andere zeer overbodig en stom vond (Die scenes waarin ze waren aan het kotsen vond ik gewoon niet grappig.).. Verder kreeg ik soms niet echt het 'idee' dat ik naar een film zat te kijken, niet dat het wat uitmaakt ik heb er in ieder geval een avond mee gevuld .

Zoals ik al eerder melde vond ik niet alles leuk uit de film maar voor een keer eens gezien te hebben was hij zeker wel aardig.

avatar van onbekend!

onbekend!

Wie verkoopt er CKY dvd's ?

JDSsmetje

Ik vind Jackass the movie zelf beter dan de gewone jackass reeks. Sommige fragmenten waren enorm grappig, andere wat miner, maar ik heb me toch uitstekend vermaakt de hele film door.

Dk2008

Die losse afleveringen vond ik wel lachen, maar dit is teveel van het goede.

avatar van bild

bild

Ik vind dat je deze film makkelijk mag beschouwen als een driedubbele aflevering maar dat maakt het er nog niet minder op.

Dk2008

Dat vind ik wel of je moet hem in drie gedeelten bekijken. Een halfuurtje is leuk maar dit is, weliswaar terecht, een slaatje slaan uit de serie. Levert waarschijnlijk meer geld op.

avatar van Revolution64

Revolution64

sommige dingen zijn grappig (zoals toen ze die golfer uitdaagden), sommige helemaal niet (zoals met dat geweer enzo)

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Vermakelijk en leuk om een keertje te zien. De losse afleveringen waren inderdaad wel leuker. De scènes variëren ook wel sterk qua geslaagdheid.

avatar van Thom1994

Thom1994

Hier moet je echt van houden, en ik houd hier van.

Onwijs grappige dingen, veel leuker dan een lachfilm.

avatar van totti999

totti999

De serie hield ik wel 10 minuten vol, maar deze film uit te zitten was een uitdaging. Na een half uur ben je er echt wel klaar mee.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Zonde van mn tijd, een paar afleveringen op tv vond ik destijds wel grappig, maar zo'n hele film ga ik die gasten irritant vinden.

avatar van clockwork72

clockwork72

om 5 minuten naar jackass stunt te kijken vindt ik wel geinig maar om hier nu een complete film van 90 minuten over te maken is toch wat teveel van het goede. Op het laatst ging het me echt irriteren.

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Er zijn delen die best wel grappig zijn, maar dat zijn er te weinig om de "film" (eigenlijk een lange aflevering) boeiend te maken.

Zoals al gezegd is, je moet er van houden.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Blijft leuk om naar een paar gestoorde gasten te kijken die zichzelf of anderen zitten te pijnigen. De series zijn beter. Maar alsnog een 3,5 omdat ik er erg vaak om moest lachen.

avatar van barns

barns

Voor jackass is geen film nodig, moeten ze gewoon bij de afleveringen houden. ( die ik overigens ook niet zo kan waarderen )

avatar van Thom1994

Thom1994

Tsja, als ik het van de andere kant bekijk. Jezelf verwonden voor de camera, en dit een lange tijd achter elkaar, verdient geen hoge beoordeling. Maar aan de andere kant, ze hebben het op de site gezet, ik waardeer het , dus!... Ik weet het niet

avatar van dancingbunny

dancingbunny

Ik vind het een beetje kinderachtig, allemaal. Met een paar stunts kon ik nog wel lachen, maar dat kots/pipi/kaka gedoe kan mij niet bekoren. Gewoon eens bekeken.. Slecht vond ik 'm niet. Maar goed is ook wat anders. Standaard. 2,5 *

avatar van dancingbunny

dancingbunny

JDSsmetje schreef:

dancingbunny schreef:

Wat maakt dat nu weer uit? De hele film bestaat uit stukjes

Was een reactie op clockwork72 die zei dat hij het leuk vind om zo eens 5 minuten Jackass te kijken maar niet de hele film na elkaar.

avatar van juhnzun

juhnzun

een zooitje scheten latende zo goed als naakte mannen

die er op kicken om met stront en urine te klooien en elkaar maar al tegraag voor de billen en balen slaan = komedie

jammer dat 0'5 nog veels te hoog is

JDSsmetje schreef:

dancingbunny schreef:

Wat maakt dat nu weer uit? De hele film bestaat uit stukjes

Dat maakt wel degelijk wat uit. In een keer is veel te veel van het goede. Natuurlijk heb je op tv wel reclames dus dat scheelt al maar als je hem van dvd bekijkt kan je zelf bepalen wanneer je het welletjes vindt en ga je de volgende keer verder.

De serie was lachen, natuurlijk niet alles even leuk, maar dat heb je met komische series / films toch meestal. Bij de ene grap ligt de één dubbel terwijl de ander zich er maar aan ergert. Heel persoonlijk allemaal. Als je zo'n film echter in stukken kijkt scheelt het enorm. (Als geheel 2.0 maar in etappes 4.0).

avatar van film_kaza

film_kaza

Echt hilarische film. Jackass is gewoon awesome om te zien en ik kan geen genoeg krijgen van al die sketches. Er zaten wel een paar stukken tussen die te ranzig waren om aan de te zien. Voor de rest erg leuk.

Zelfs me vader moest hard lache Morgen deel 2!

avatar van belizard

belizard

gewoon grappig om te zien hoe sommige mensen zulke domme dingen doen en dan nadat ze dat hebben gedaan erachter komen dat het toch wel pijn doet of niet zo slim was.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Lei-eip!!! Verbijstering en hilariteit maakten mij meester bij het aanzien van deze onverfijnde grappen en grollen. "Wat bezielt men niet allemaal?" en "Doooh" waren gedachten die menigmaal bij me opkwamen. Opvallend genoeg zaten er maar weinig zwakke momenten in deze aaneenschakeling van bizarre stunts en situaties. Continu had het allemaal wel een hoog niveau vond ik. Dat van die speelgoedauto in de aars van die ene gast was wel een beetje vies.

avatar van JustMike

JustMike

leuk

avatar van Blarown

Blarown

wel leuk, maar beetje dom dat mensen hem 5* gaan geven, want mij lijkt dat je hem niet keer op keer kan kijken,..

maarja, dat is hun mening.

ik kan het ook niet echt een film noemen,

gewoon een paar losse afleveringen aan elkaar geplakt,

ik vind het een hele leuke show, maar zoals ik al zei ik kan hem niet keer op keer kijken want dat word saai.

heel leuk voor 1 of 2 keer maar meer ook niet,

2,5* meer kan ik er niet voor geven.

avatar van killer13

killer13

best wel leuk, de serie is toch beter!

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Bij de eerste kijkbeurt destijds in de bios kwam ik niet meer bij van het lachen. Ik was alleen iets te enthousiast om de film later aan mijn dochtertje te laten zien. Ze heeft het nu nog over de scene met het speelgoedautootje

avatar van Cybill.

Cybill.

Puur entertainment, je moet het toch maar durven allemaal. En grappig natuurlijk. Het wordt zoveel leuker als je er met een paar vrienden naar kijkt, leuk om je avond eens te vullen. Sommige scènes waren wel overdreven en goor, maar dat moet je er maar bijnemen. 3,5*