• 9.376.808 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van dualcia

dualcia

Super nummer, super artiest.

Maar dat spelen ze niet in de intro. Dat liedje is: O Fortuna van Carmina Burana.

@ Marintje, deel 2 moet je zeker zien. Ik vind hem persoonlijk nóg beter dan deel 1. Ze halen meer pijnlijke grappen uit in deel 2 en meer grappen met het publiek, en dat vind ik persoonlijker grappiger.

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Soms leuk, vaak niet deze 'masochistic fags'.

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

(een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) whahaha

Stelletje gekke, alleen vind ik dah gekots de hele tijd het een beetje verpestten

avatar van niethie

niethie

Heb de serie al nooit wat aangevonden maar aangezien ik destijds wat met de hype meeging heb ik hem toen toch maar even op tv gekeken. En wat de serie al duidelijk maakte bevestigde de film enkel meer, een stelletje puberale masochistische debielen die voor de grap gevaarlijke stunts uithalen en hiermee hun lichamen verminken, misschien leuk voor het jonge publiek want de tagline ''Don't try this at home'' slaat daar natuurlijk altijd wel bij aan maar mij kom het verder niet echt bekorren. Moet toegeven dat ik een aantal keer wel hard heb moeten lachen en dat het ook alweer een dikke drie jaar geleden is dat ik hem zag, houd het voorlopig dus maar op-

2 sterren.

avatar van skipy05

skipy05

zitten een paar goede stunts tussen. maar het meerendeel is maar stom. hoe ze er ook opkomen. eens je hem gezien hebt moet je hem geen 2de keer meer zien. ik heb nu ook geen behoefte aan om de volgende film te zien.

avatar van Lad

Lad

Gisteren deze film gezien.

Het begin van deze film is al meteen geslaagd met dat karretje! Heerlijk over the top, zoals eigenlijk heel deze film.

Een paar stunts waren echt om te gieren, al waren er ook enkele mindere bij. Toch, de meesten zijn echt op Jackass-niveau.

Een zeer geslaagde film!

avatar van moko

moko

hele coole film

avatar van martinovitch

martinovitch

Ik vond het meevallen.

De stunts waren overdreven en vooral gestoord

Sjiek om 1 keer te zien maar niet geweldig.

avatar van coldheaven

coldheaven

Deze film kun je zien als een extra lange aflevering, met iets grovere stunts. Verder niet veel bijzonders, alleen de begin- en eindscene sprongen er voor mij uit. Die eindscene is er in de film zelfs uitgehaald, dat John Knocksville een bal rolt en dat er dan een heel mechanisme in werking treedt, waarbij elke Jackass betrokken is, en dat er vervolgens een oude man in een bootje hysterisch begint te juichen en met een vlaggetjespistool begint te schieten

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Leuk om te zien maar niet echt een film dus ook moeilijk te beoordelen want er zit totaal geen verhaal in. Voor mij is de film 3* waard.

avatar van Theunissen

Er zitten wel een aantal leuke filmpjes in en de Slayer muziek aan het begin was wel gaaf. Leuk om eens gezien te hebben maar meer ook niet.

avatar van K@i

K@i schreef:

Had sterk het idee dat ik naar een Homo Pijn Poep en Pies

fetish film

zat tekijken !

Waarom heb jij zo'n rare opbouw van zinnen?

avatar van PsychoTiger

PsychoTiger

Grappig! xD Net als de TV showXD

avatar van Kelzo

Kelzo

ge-wel-dig xD

jackass blijft naar mijn mening gewoon altijd leuk

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Hij komt volgende week weer op TV, waarna Jackass 2 zal volgen.

avatar van jordandejong

jordandejong

altijd grappig hoe die gasten te werk gaan met gevaarlijke of smerige stunts

hollywood king

ik zag geen verschil tussen de film en de programma zelf.

avatar van Eric§Cartman

Eric§Cartman

Programma : ze zijn niet allemaal samen,dus Bam ga je bv bijna nooit samen met steve-o zien.In de film zijn alle 'personages' bij elkaar gekomen.

avatar van jackie chan

jackie chan

Dit is geen "film".

Jackie Chan doet ook waanzinne stunts maar maakt er tenminste een film van!

Al moest ik wel lachen over die naakte danser in de winkel. En die japanse agent die gewoon niet sterk genoeg was om hem aan te houden haha, maar voor de rest veel domme dingen. met die golfwagens kan ik nog wel om lachen. Maar met die aligators is gewoon flauw en dom.

hollywood king

jackie chan schreef:

Dit is geen "film".

dit is een film, want jackass:the movie, movie = film.

avatar van -Roald-

-Roald-

Keihard gelachen gister! Persoonlijk vind ik deel 1 beter dan 2 en ook een stuk orgineler en amusant .

avatar van elmo4ever

elmo4ever

matig!!! het is een zwakke complicatie van de serie!

1,5

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Jackass The Movie. Zoals de serie op MTV een verzameling sketches en (veelal mislukte) pijnlijke stunts. Weinig enerverend en vooral de veelal puberale toilet-

humor met veel poep- en piesgrappen overheersen.

Om mensen die in een hardware store gaan zitten schijten, voor de lol een dinky toy in hun aarsgat duwen of iets smerigs eten/snuiven totdat ze moeten kotsen kan ik niet lachen. Andere grappen worden dan weer te weinig uitgebuit, zoals die met de oude mannetjes en hun scootmobiel.

Maar Jackass faalt vooral omdat de nieuwigheid er intussen wel vanaf is, en niemand meer opkijkt van mensen die hard op hun plaat gaan, want dat is dagelijkse kost tegenwoordig. Vroeger waren ze extreem, maar nu doet het allemaal vrij lafjes aan. Ze lijken zelfs gas terug genomen te hebben voor de film.

Jackass kan bij vlagen erg leuk tot hilarisch zijn (de opaatjes, Preston Lacy vs. een parkbankje en de Party Boy stukjes zijn bv wel grappig) maar mislukte stunts en ander puberaal gedoe zoals het overhoop halen van een nachtwinkel interesseren me geen biet. Bovendien lijken ze er ook niet mee te zitten dat ze hierdoor andere mensen een hoop extra werk bezorgen.

avatar van onbekend!

onbekend!

Zet 2.5 erop !

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Erg geloofwaardig die stemmen van jou. Eerst een paar films een 0,5 en nu opeens al diezelfde films een 5? Ja ja.

avatar van dualcia

dualcia

Ja erg logisch wat jij met je stemmen doet..

avatar van Film Pegasus

Mensen die op hun bek gaan, je moet er van houden. Als dat kleine japannertjes zijn in een Funniest Home Video programma kan dat 5 minuten leuk zijn, maar heb je het dan ook wel gezien. Als volwassen mensen dat doen en er dan nog een tv-reeks van maken is dat gewoon triestig. Als er dan nog een film van gemaakt wordt is dat vervelend en irritant. Knoxville heeft al een smoel (excuseert voor het woordgebruik) van iemand die denkt dat hij grappig is. Als je enkel beroemd bent met dit soort filmpjes, kan je je toch wel wat vragen stellen. Misschien ben ik van een verkeerde generatie, maar dit is gewoon slecht in mijn ogen.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Echt, dat je dit leuk kan vinden. Daar snap ik echt niks van. Ik heb het nog geen 20 minuten volgehouden. Jezus, wat een stelletje imbeciele mongolen. Dat je hier überhaupt een film van kan maken.

avatar van DVD-T

DVD-T

Heb je zin in een leuk anderhalf uur aan nonsens, dan zit je met Jackass: The Movie goed.

De tv serie is vanuit het niets tot een complete hype uitgegroeid. Er zijn zelfs mensen geweest die zelf Jackass probeerden na te doen, dat liep in sommige gevallen niet helemaal goed af. Ik hou het liever bij kijken. Pijnlijke, en soms leuke stunts worden er uitgevoerd. Hoe ze soms op hun plaat gaan, dat voel je wel even. Helaas is de film niets meer dan een lange aflevering van de serie en een beetje overbodig. Ik snap niet waarom ze dit niet in de serie konden doen. Neemt niet weg dat het nog steeds heerlijk kijkvoer is. Ik had wel het gevoel dat ze in sommige skits te hard grappig proberen te zijn en dat wordt alleen maar versterkt door soms wel erg overdreven "wie kan het hardste lachen" momenten, waardoor vele grappen en grollen wat in het water vallen. Gelukkig blijven er ook genoeg leuke over. Als het einde dan in zicht is vind je het ook wel weer jammer dat het al afgelopen is, dat was mijn gevoel wel. Hoe smakeloos het soms ook is, ik heb nooit genoeg van Jackass.