• 9.373.537 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van Yak

Yak

Dit kun je niet menen! Gaat nou echt alles wat populair is naar filmlengte worden opgerekt?

avatar van neo

neo

vind ik idd ook belachelijk.die korte filmpjes bij mtv zijn wel leuk,maar een hele speelfilm.

NERD

Er zijn wel meer van dit soort films op video uitgebracht, maar dan niet van de Jackass gasten.

Wel leuk om op video/dvd te kijken (eindelijk weer eens nieuwe stunts van deze gasten) maar zou er niet heen gaan in de bios.

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Hopen dat het een beetje weg heeft van CKY want vooral CKY2K vind ik geniaal.

avatar van dttom

dttom

eerste review die ik heb gelezen is heel positief en vind de "grappen" beter dan de serie

avatar van ThaDeez

ThaDeez

Jackass ROCKS!!! CKY ROCKS! Big Brother ROCKS!

zeker weten in de bios zien deze film!

avatar van Macmanus

Macmanus

Big Brother rocks ga gouw je mond spoelen.

Kut debielen programma

Ga naar de apen in de dierentuin kijken en je ziet nog intelligentere mensen dan daar.

Kom nou Big Brother rocks.

En wat CKY?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik persoonlijk wacht met spanning op de eerste film van de Teletubbies: "Teletubbies-The Ultimate Growing Up Experience"

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Erm... even voor de duidelijkheid: Big Brother Magazine is een blad voor (prof)skaters en CKY (Camp Kill Yourself) is een band waar Jess Margera (de broer van) in speelt.

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

CKY (en zijn opvolgers CKY2K en CKY3) is ook een korte film van en met Bam Margera en Brandon DiCamillo. Aangezien het een videofilm is gaan ze wat verder dan in Jackass en is er niet gecencureerd.

avatar van Macmanus

Macmanus

O pardon dacht even dat je dat tv programma bedoelde.

opzich niet zo gek want je schrijft magazine er niet achter en niet iedereen is een skate fan.

avatar van Jordy

Jordy

gigantisch succes in Amerika...

Ik had niet anders verwacht.

avatar van Vyvre

Vyvre

Ik heb me helemaal scheel gelachen, 'k vind dit soort humor blijkbaar grappig . Tip: verstand op -1 doet wonderen .

avatar van cornelis

cornelis

Ik vrees met groten vreze voor de exploitatie van de complete smakeloosheid. Ik ga dit niet zien en overleven.

avatar van FisherKing

FisherKing

Staat ook in mijn BAN-Mode

avatar van dttom

dttom

Ik heb ook erg gelachen, maar ik mag hier echt niet meer dan 3 sterren geven.

avatar van GerwinF

GerwinF

De poster vindt ik wel geinig! Maar dat alles wat sucesvol is op de tv naar het grote scherm moet (zoals eerder is gemeld) is niet echt geweldig.

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Ik had ergens gelezen dat ze gewoon wat oude stukjes (die de series niet gehaald hebben, meestal vanwege censuur) bij elkaar hebben geveegd en het dan een FILM noemen... of valt dat nog mee?

avatar van Mician

Mician

Jackass is eigenlijk wel leuk, maar na al die herhalingen op MTV had ik het wel weer gezien.

Ik heb de film even gecheckt en hij valt me helemaal niks tegen.

Vernieuwende stunts.

Niks geen eerder gebruikt materiaal.

Hij is erg leuk om een keer te kijken.

En leuk om in een dronken bui met je vrienden nog een keer te checken, maar daarna gaat ie denk ik vervelen.

3 van de 5 sterren

NERD

soundtrack nummer van Andrew W.K. "we want fun" ruled in ieder geval!

avatar van NavySeal

Yak

prima

avatar van freggle

freggle

er zijn al drie van dit soort film: Landspeed 1, 2 en 3. Die films zijn nooit echt in de spotlights geweest met dezelfde cast. Ik zou die eens in de bios uitbrengen.

avatar van tovenaar

tovenaar

Die films zijn leuk om een keertje te kijken, verder niet. Het zijn eigenlijk gewoon grote Jackass-afleveringen. Hoe zit dat eigenlijk met deze Jackas-film? Is dat wel gewoon iets "nieuws"? Of ook allemaal kleine fragmentjes net als de serie?

NERD

Allemaal kleine fragmentjes met in tegenstelling tot (en in vergelijking met) de serie een "gigantisch" budget.

avatar van burner

burner

de film is 2 weken uitgesteld, maar dat kun je hier niet veranderen bij corrigeer, waarom niet ?

ook klopt Startrek Nemesis niet en Shanghai knights en gerry kloppen ook niet de releasedata's bedoel ik

NERD

heh heh , ben de afgelopen 2 weken druk met andere dingen geweest maar ik zal van het weekend alle release datums weer updaten.

bedankt voor het wakkerschudden burner!

avatar van Ericinho

Ericinho

Dit is America's Funniest Homevideo's in overdrive, maar dan nog wat minder spontaan en in veel gevallen zelfs minder leuk, wat al een hele prestatie opzich is. Als je al van een scheet in een deuk ligt, is dit helemaal jouw film.