• 9.377.760 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van neo

neo

Dat snap ik ook niet helemaal Jordy. En wat dachten ze met het begin: kom laten we eens op een ''mooie'' manier met slow motions in een grote kar gaan racen en misbruik maken van het prachtige stuk muziek Carmina Burana voor de scene

avatar van Jordy

Jordy

Perfect begin toch? Lekker overdreven dramatisch...

avatar van NERD

NERD

Ik bedoel gigantische budgetten relatief tot de serie. 2 of 3 golfkarretjes aan gort scheuren lijkt me niet echt goedkoop. Die scene vond ik dan ook totaal niet leuk.

avatar van gotti

Ik heb ooit stukjes van de serie gezien en die waren bij vlagen erg goed. De film is bij grote vlagen erg goed, maar een paar stukken hadden ze van mij wel weg mogen laten. Ook een paar dingen waren gewoon te ziek voor woorden, maar dat is dan op de één of andere manier ook wel weer grappig. Ik heb in ieder geval in tijden niet meer zo gelachen, dus ik heb me zeker wel vermaakt.

avatar van Phooze

Phooze

Voor echt goeie special effects moet je tot het eind blijven zitten

avatar van Nick Kang

Nick Kang

Ik vond de serie heel erg leuk maar in de film vind ik ze een beetje te. De aanleiding om deze film kwam doordat er gasten te zeiken dat ze hardere dingen moesten doen. Ze wouden gewoon als een soort afscheid dit doen en zodat ze lekker geld konden vangen.

wat ik leuk vond was de premiere die ze bij deze film hadden. gingen ze bij beroemdheden hen met een tondeuse te lijf. Verder vind ik het ook geen echte film. Helaas 2 sterren.

avatar van WB

WB

Hou je van de serie, dan is dit een must-see! Wat heb ik krom gelegen bij deze film! Je verstand op nul zetten, en met een pot bier en wat vrienden naar deze film kijken! Lopen rollen van het lachen

Dit is zeker wel minstens 4,5 sterren waard

avatar van Queto Yurlunyur

Queto Yurlunyur

Ik heb deze tijdens een kennismakingsweekend moeten uitzitten; ongelooflijk wat een debiele zooi. Ik kan het niet eens een film noemen eigenlijk, deze onsamenhangende verzameling van stunts en kattenkwaad. 0,5 *

avatar van Jordy

Jordy

in z'n opzet geslaagd dus

Queto, wees blij dat je bij wijze van ontgroening de stunts niet hebt moeten nadoen.

avatar van FisherKing

FisherKing

Queto Yurlunyur schreef:

Ik heb deze tijdens een kennismakingsweekend moeten uitzitten

Ben ik blij dat ik van dat soort weekenden af ben.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Ik zie het al helemaal voor me. Queto tegen de groep: "Waar is het plot, mensen??"

avatar van tovenaar

tovenaar

Whahaha.

Hehe LOL

Goodfella

Hehe, WIJ hadden lekker een openluchtvoorstelling van Bowling for Columbine! (een mooie gelegenheid om de kroeg in te duiken dus, aangezien ik ´m al 2 keer had gezien )

avatar van Droopy

Droopy

Niet zoeken naar verhaallijnen, plotholes e.d. maar gewoon lachen. Stunts van de bovenste plank !

4 *

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

lang geleden dat ik zo in een deuk heb gelegen.... hilarisch gewoon... bot topvermaak: 4 sterren.

avatar van Justice4All

Justice4All

Waarom o waarom noemen het "Jackass: The Movie". Dit is toch aanelkaar geplakte tv-produktie

BoordAppel

Als film slaat het natuurlijk helemaal nergens op maar ik heb goed hard zitten lachen gisteren, daarom kan deze 'film' van mij 4 sterren krijgen. Als je hier niet om kan lachen ben je tamelijk humorloos.

avatar van Sjan

Sjan

Geweldige 'film'. Constant om elke stunt/grap moeten lachen of uuuuuuuuuhhllk moeten zeggen. Na de 85 minuten, de outtakes en 27 minuten extra materiaal nog niet genoeg van gezien 4*

BoordAppel schreef:

Als je hier niet om kan lachen ben je tamelijk humorloos.

Lariekoek.

(yeah, altijd al een keer willen zeggen op moviemeter!)

avatar van neo

neo

zet je meteen even een 2 achter je naam of zal ik het doen

Goodfella

Haha, iemand moet het gat vullen toch..

Goodfella schreef:

Lariekoek.

Hehe, daar zat ik op te wachten die reactie. Heb je hier serieus niet om moeten lachen?

Goodfella

Nee, niet echt. Heel af en toe misschien omdat het zo stom is, maar ik heb toch liever iets subtielere of intelligentere humor dan deze ´kijk ´s wat ik durf´ grappen... Vind dat hele Jackassgebeuren behoorlijk makkelijk en flauw allemaal.

Goodfella schreef:

Vind dat hele Jackassgebeuren behoorlijk makkelijk en flauw allemaal.

Nou, zo makkelijk is een model autotje in je poepgaatje stoppen nog niet . Ach ja, tis weer een kwestie van smaak. Ik hou er wel van af en toe infantiele humor.

avatar van Daniel

Daniel

Houd eigenlijk helemaal niet van jackass, maar toch genoten van deze film, veel stunts en grappen die in een hoog tempo voorbij vliegen

avatar van Menni

Menni

Wist je dat..

Jackass volgens de Intertoyscatalogus een 'avonturenfilm' is?

avatar van ForzaRoberto

ForzaRoberto

Grappig en Vermakelijk!

voor de liefhebbers, download de CKY films van Bam Margera die zijn eigenlijk nog leuker!

Dit kun je gewoon niet als een film beoordelen: geen verhaal, geen acteurs, geen typische filmmuziek, geen fotografie, geen kostuums etc etc. Dus ik geef geen beoordeling.

Ik lag wel dubbel van het lachen.