• 9.378.069 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van MaxB52

MaxB52

eigenlijk is het geen film, maar gewoon een stel leipen met een camera, maar ik geef toch 3 sterren omdat ik wel heb moeten lachen ... deel II is al weer een stuk minder.

Anjin schreef:

Wie weet hoe dat rapnummer heet, wanneer ze gaan skateboarden,en fietsen binnenin die hal..

MC Hammer - I Like Big Buts dacht ik.

Het is wel een grappige film, sommige dingen gaan helaas te ver, maar dingen zoals met dat toetertje op de golfbaan zijn dan weer hilarisch 3,5.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

MC Hammer - I Like Big Buts dacht ik.

Kan je te ver gaan definieren? Ik vind dat zo'n rare uitdrukking altijd. Te ver gaat het pas als je mensen of dieren voor de camera doodt. Jackass gaat absoluut niet te ver, in niets.

avatar van Mug

Mug

MC Hammer - I Like Big Buts dacht ik.

Het is natuurlijk de instant klassieker Baby Got Back van Sir Mix A Lot.

Mug schreef:

Het is natuurlijk de instant klassieker Baby Got Back van Sir Mix A Lot.

Ja dat kan best. Ik herinnerde mij alleen dat 'I Like Big Buts' ook in de film kwam maar wist niet juist meer bij welke scène, heb hem al even niet meer gezien.

En Jackass gaat te ver zoals bijvoorbeeld bij het autootje al is dat nog grappig en is dat te ver gaan voor hunzelf, zo ook de bowlingbal op mensen knallen, waardoor als ik me niet vergis de kleine dwerg is omgekomen.

avatar van Mug

Mug

.... I like big butts is dan ook van Sir Mix A Lot - Baby Got Back....

avatar van Weirdo Wizzy

Weirdo Wizzy

Ik vond het smerigste stukje nog dat die gast over zijn ijsje ofzo heen ging pissen (en wat er daarna gebeurde). Gatverdegatver!

Mug schreef:

.... I like big butts is dan ook van Sir Mix A Lot - Baby Got Back....

Het blijkt te kloppen

Onbegrijpelijk dat ze het verkeerd op het internet zetten.

& onbegrijpelijk dat ik er zo maar in trap.

avatar van thedudesons

thedudesons

topfilm, geen andere woorden voor....

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Moeilijk geval dit. Ik vond het weerzinwekkend en beschamend eigenlijk dat zulke brol bestaat maar ik moet toegeven dat ik voor sommige grappen gewoon op de grond lag van 't lachen. Is eigenlijk geen film natuurlijk maar kom...

avatar van IchBinEinOiseau

IchBinEinOiseau

De candid camerastukken (de bejaarden, de panda's, partyboy, ..) waren van de bovenste plank, de pijnigingstukken waren even flauw als in de serie.

avatar van Matchostomos

Matchostomos

De vraag of de heren van Jackass ooit volwassen zullen worden, valt ten zeerste te betwijfelen. Toch kunnen hun escapades zonder meer rekenen op het nodige gelach (voor de grap an sich of voor hun gelach?), maar in filmvorm wordt dat tot een minimum beperkt. Meer dan de helft van de 'grappen' voelen té sterk aan als loutere opvulling en bovendien doen de makers nergens enige moeite om deze langspeler te onderscheiden van een gewone aflevering.

avatar van Shinobi

Shinobi

Aardige film waarin ze natuurlijk net iets verder gaan dan de serie met als toppunt Knoxville die zich laat neerschieten en Dunn met een speelgoedauto in z'n anus.

Ik geef 'm 3 sterren.

Minotaures

Leuke film, soms toch iets te overdreven, vond deze wel lachen .

Zeker met die schaats-raket scenes .

avatar van DragQueen

DragQueen

Waanzinnig leedvermaak, ik heb smakelijk moeten lachen om knoxville en consorten. die gasten zijn of gek, of hebben veel lef. hilarische film. 3,5 sterren.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Erg leuke film, waar de liefhebbers van de serie op hun wenken worden bedient.

De film barst weer van de stunts en orginele 'zelfpijnigingen', en daarnaast straalt het plezier van de idioten af.

3,5.

avatar van sambal

sambal

egt een goeie film

die stunts die ze doen bijv dat ze mmet een skateboard in een bowling gaan skaten is egt hilarisch alleen dat mensen vuurwerk in hun kont doen gaat dan wel weer te ver...

3 *

avatar van AGE-411

AGE-411

Slechte film.

De 2de was een pak beter. (lees: doldwazer, idioter, incorrecter)

sambal schreef:

egt een goeie film

3 *

Die stunts gaan allebei te ver. Zoals je weet is denk ik Jason Acuna bij die 1ste stunt omgekomen toen ze het nog eens deden. Bowlingballen is iets te gevaarlijk speelgoed.

avatar van sambal

sambal

daar vergis je je in hij doet gewoon nog mee in deel 2

sambal schreef:

daar vergis je je in hij doet gewoon nog mee in deel 2

Kan zijn maar ik dacht toch dat er iemand van Jackass was omgekomen bij die stunt . Dat moet ik dan nog maar eens ergens nalezen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Er is niemand omgekomen, naar mijn weten.

Scènes zoals op de golfbaan en de panda's zijn daarentegen hilarisch.

Ik weet wat je bedoelt, met dat hij de bowlinbal probeerde te koppen of iets dergelijks. Volgens mij had hij gewoon een zware hersenschudding achteraf, volgens een vriend was ie dood. Alhoewel ik dat niet kon lezen op het nieuws.

Minotaures schreef:

Dit klopt niet, hij leeft nog kijk maar naar wikipedia.

In 2007, Acuña starred in the reality TV series Armed and Famous and in July 2007, Acuña appeared on TV as a host of MTV's Scarred Live.

Ploppesteksel

Kan kloppen ik had het ook maar uit een slechte bron vernomen.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

kapotlache die film hoe doen ze het toch ik zou niet in hun plaats wille zijn

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Toffe 'film' Hoe zotter hoe liever he! =) Een 3,5

avatar van darkjaap

darkjaap

grappige komedie om sommige heb ik echt dood moeten lachen maar bij de meeste had ik toch zoiets van waarom doen jullie dit en ook van dit is niet grappig enz goed was hij niet maar toch wel een keer de moeite waard om hem een keer te kijken

avatar van K@i

K@i

ik dacht dat dit een komedie was

opvallend veel aandacht

aan penissen en mannenkonten

stront en pis zijn ze allemaal GAY FETISH ofzo

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Het is natuurlijk leuk om te bekijken maar het zal nooit iets anders zijn dan één grote episode.

Toch erg vermakelijk.

3.5***