• 9.378.126 stemmen

Jackass: The Movie (2002)

Komedie / Documentaire | 87 minuten

Genre: Komedie / Documentaire

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Releasedatum: 13 februari 2003

Plot Jackass: The Movie

"Do not attempt this at home."

Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Grappig om naar te kijken, maar ik kan dit echt geen filmbeoordeling geven. Allemaal hilarische fragmenten achter elkaar, zeer vermakelijk, maar ik kan het niet als een echte film zien. Ben het dus met Doom eens.

avatar van Pellie

Pellie

Een stel ontspoorde gasten die spelen met hun leven....

Heel goed

Ik vind de film te veel lijken op de normale tv-uitzendingen van Jackass, maar ja, wat had je anders verwacht. De stukjes zijn weer hilarisch.

avatar van notsub

notsub

Geweldig entertainment! Je ligt af en toe plat van het lachen. Niet alles is van hetzelfde niveau, maar de echte topscenes zijn gewoon super. 3.5

avatar van resona

1 woord, geweldig, knettergek die gasten

4 woorden toch ??

avatar van jayytjee

jayytjee

is niet echt een film maar het was wel lache.. die gasten zijn echt helemaal gek

avatar van --Nancy

--Nancy

geweldige film.

avatar van Blood Duster

Blood Duster

Heel goed, maar wordt af en toe flauw. Het vervolg van Jackass...... Number Two haalt het "niveau"(!?!?!) toch weer omhoog.

Maar goed voor deze eerste toch nog een 3.0

avatar van andy1980

andy1980

goede film maar de tweede is nog beter

avatar van Wassup !

Wassup !

Deze film moet je gewoon gezien hebben . Vond wel dat sommige stunts veel op de series leken. Dat is dan ook het enigste minpunt dat ik vond. Deze moet je gezien hebben 4**** !!!!!

avatar van Jic

Jic

leuke film komische stukjes 3,5*

niet geacteerd

*__ANIME__*

Dit is geen film, maar een lange aflevering met flauwe stunts. Drie sterren is VEEL TE HOOG!!!!

avatar van P8rb

P8rb

wat wil je nog meer?

4,0

avatar van P8rb

P8rb

*__ANIME__* schreef:

als je je kapot lacht en je je vermaakt is het toch 4 sterren waard?

*__ANIME__*

Ik vind dat je hem het cijfer moet geven wat jij denkt dat hij verdient (bij mij een 0.5), maar je kan je cijfer alleen baseren op hoe hard jij gelachen hebt en niet het acteerwerk of het verhaal. Als ik een film slecht vind, maar er word meesterlijk in geacteerd of het verhaal is geweldig dan geef ik het een hoger cijfer. (Wat ik trouwens ook vind is dat die gasten van Jackass GEK zijn.)

avatar van TimD

TimD

Een film is toch neit slecht als het verhaal goed is en er meesterlijk in geacteerd wordt? Of als je heel hard lacht? Dan is een film in mijn ogen goed!

*__ANIME__*

Een film kan slecht zijn als hij meesterlijk geacteerd is of een goed verhaal heeft, want het ligt er ook aan hoe hij geregiseerd is en als jij deze film top vind moet je hem ook een top cijfer geven, maar ik vind hem slecht.

avatar van rensiboy

rensiboy

Horrordude schreef:

4 woorden toch ??

slimmerd

avatar van Kricky

Kricky

haha deze hebben wij met de vriendengroep in de bios gezien. Nou wij hebben dubbel gelegen en niet zo''n beetje ook. als je wat te lachen wilt hebben moet je deze huren

avatar van brookie

brookie

puur voor orginaliteit verdienen ze al 5 sterren, of je het nou grappig vind of niet

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

brookie schreef:

Als ik mijn lul expres tussen mijn gulp klem laat zitten is dat dan ook origineel omdat het grappig en pijnlijk is

Slaat nergens op. Jackass is denk ik alleen leuk als je knetterstoned en beneveld bent

avatar van brookie

brookie

Spartaan1986 schreef:

het was een gat in de markt waar redelijk veel vraag naar was. je moet orgineel en creatief zijn om zo'n gat in de markt te vinden...

Dat jij geen lol kan beleven aan leedvermaak kunnen de makers van jackass niets doen

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Dat laatste klopt zeker

avatar van Thomas83

Thomas83

Ik ben het wel met Spartaan1986 eens. Weinig kunst aan om een film als deze te maken.

Een film als Jackass: The Movie heeft toch helemaal niets met vakmanschap te maken?

avatar van anne J

anne J

Dit vind ik dus echt afschuwelijk. Een stel domme mensen die domme "stunts" uithalen. En inderdaad, wat heeft dit met film maken enz te maken.

Een 0.5* geef ik niet, maar een 1* vind ik zeer op zijn plaatst.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Thomas83 schreef:

Ik zie het zeker wel enigszins als vakmanschap. En de openingsscene zit filmisch toch sterk in elkaar. Vakmanschap om de stunts zodanig uit te voeren dat er niemand aan doodgaat, dat er zo min mogelijk verwondingen voorkomen. En vakmanschap om mensen anderhalf uur te laten lachen!!!

avatar van biyorn

biyorn

ik kan dit eigenlijk niet echt een film noemen maarja andere mensen mischien wel ik had meer het idee dat ik naar een verlengde jackas aflevering op mtv was aan et kijken want er zat geen verhaal in of niks en een film moet een verhaal hebben

avatar van Leno

Leno

Wat deze film de moeite waard maakt zijn een paar grappige scenes, zoals met het golfen. De lompe scenes zijn veelal hetzelfde en gaan vervelen op den duur. Beter als serie.

avatar van Anjin

Anjin

Wie weet hoe dat rapnummer heet, wanneer ze gaan skateboarden,en fietsen binnenin die hal..

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Zieke film! Soms lach je je wel dood , maar het is gewoon sneu dat mensen dit hunzelf aandoen! Jammer......

* *