• 9.384.355 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van zoutzak

zoutzak

Matig filmpje, simpel en leuk vermaak wat we van de doorsnee blockbuster gewend zijn. Depp is sterk en Keira is lekker

6je

avatar van cyborg

cyborg

Top film, geen moment verveelt

avatar van iilSe

iilSe

tukkerstein schreef:

*Het einde van de film. Ik vind het erg spijtig dat Depp en niet Bloom ten onder gaat met de Black Pearl .

Helemaal mee eens. Bloom is nou niet echt een acteertalent, hoewel hij in deel 2 wel beter acteert.. Johnny Depp RULES

avatar van Maikeru

N811

deel 1 is beter.

Johnny steelt de show.

JorritS

Als we toch gaan vergelijken, vind ik hem beter dan deel 1. Qua verhaal zijn ze beide niet bijster intelligent, maar gezien de effecten, humor en actie wint deeltje 2 het op alle drie de fronten. Heb me prima vermaakt, en keek mijn ogen uit bij alle supergave special effects. 3,5*

Maikeru schreef:

Niet spoileren

Rustig. Just watch and enjoy.

avatar van depp_addiction

depp_addiction

Ik vind het een super film.

Eigelijk beter dan deel 1. ik kan voorstellen dat mensen hem een beetje te overdreven vinden, maar ik vind dat juist wel goed bij het sfeertje passen.

ik kreeg weer helemaal dat lekkere "piraten-gevoel"als dat bestaat. haha

top film. geen moment verveeld.

maar wel idd vreemd einde, moet ik weer een jar wachten

Johnny depp was weer super. en ook orlando bloom deed het beter dan ooit vond ik

Angrod_Pallanén

Nog maar 10 maandjes tot deel 3. Moet te houden zijn als je de shock van de cliffhanger voorbij bent. Het wordt al korter. Bovendien kunnen we ondertussen nog genieten van een dvd-release

depp_addiction schreef:

maar wel idd vreemd einde, moet ik weer een jaar wachten

Dan mag ik je blij maken; een half jaar. Tenminste deeltje drie zou toch met kerst uitkomen?

Angrod_Pallanén

Mei 2007 (zie mijn vorige bericht)

JorritS

Ja zag het...maar hoorde dus ook geruchten over kerst 2006, maargoed dan maak ik depp_addiction dood met een blije mus

Google: pirates 3 may 2007

En je krijgt o.a. Wikipedia met "Disney has announced a released date of May 25, 2007."

avatar van dinoman

dinoman

Prachtige film persoonlijk beter dan deel 1 vind ik.

Actie,humor,spanning alles zat er in wat je van zo een film had verwacht.

4.5 sterren

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Nou vond het wel een aardig filmpje...na het zien van deel 1 had ik me van dit deel toch wel iets meer voorgesteld....dus in die zinne viel hij me beetje tegen!

Vond deel 1 wel stuk beter dan dit deel!!

Maar weer prachtige rol van Johnny Depp.....Hij blijft die Sparrow steeds weer super spelen!!

3,5 *

avatar van depp_addiction

depp_addiction

we kijken allemaal wel wanneer deel 3 uitkomt.

het is het waard. haha

avatar van mos18

mos18

wat ik niet begrijp dat Keira Johnny Depp allen achter de schip laat

avatar van glannestino

glannestino

Om te beginnen verwachtte ik een tegenvaller, misschien komt het daardoor dat ik nog redelijk positief ben. Aan spektakel ontbrak het iig niet in deze film. JE moet hem natuurlijk niet al te serieus nemen, want het stikt van de ongeloofwaardigheden, en dan heb ik het niet over onderwaterschepen en reuzachtige tentakels, maar over overbodige scenes die alleen zijn bedoeld om nog wat extra spektakel te bieden, zoals de vechtscene tussen Norrigston, K. Jack sparow, en will turner op het enorme rad dat 5 minuten lang door een een dichtbebost oerwoud rijdt zonder een boom te raken En dat vind ik zonde. Ook sommigge humor was ongepast. Ook al waren sommige grappen wel geslaagd, soms ging het iets te ver. Echter maken Johnny Depp en Keira Knightley veel goed! Ik heb me sowieso prima vermaakt, en het is een waardig vervolg van het eerste deel! Ik verheug me al op het derde deel!

avatar van LesterE

LesterE

net een uurtje terug van de bios dikke 4.5, geweldige effects, wel leuke humor, goed geacteerd en natuurlijk dat verdomd lompe loopje van jack sparrow

ik kijk uit naar deel 3

avatar van Miss////

Miss////

Wat een heerlijke film is dit toch. Ik vond hem zeker beter dan het eerste deel. Johnny Depp blijft als Jack Sparrow geweldig... Hij speelt een beetje op een verwijfde manier en zet de gekke piraat op een geweldige manier neer. De special effecten... Kom maar op met deel 3!

avatar van Bartel

Bartel

ik ga hem vanavond zien! dat word zeker een succes

Ik ben fan van de Monkey Island series uit de jaren 90, deze film bevat vele elementen uit deze spellen!

Zeker een aanrader voor iedereen die fan van deze games is

avatar van Flipman

Flipman

Hmmm, zou je een aantal overeenkomsten kunnen noemen?

avatar van Xjack sparrowX

Xjack sparrowX

ik ga hem ook zeker zien!!!!

geen idee waneer maar dat maakt niet uit

zo te lezen is hij beter dan deel 1 en ik vond deel 1 al geweldig !!! dus dan moet deel 2 wel heel goed zijn en ik hoop dat deel 3 ook snel komt!!!!!!

avatar van Xjack sparrowX

Xjack sparrowX

ikketjuh schreef:
hey

de vraag is misschien al is gestelt of gwn gesegt ofso ma...

waneer kan je hem in belgie in de cinema zien want ik heb ergens gelesen 26juli en eergens gehoort pas 2 of 3 augustus ??

xxx

ps suuuuuuppppeeeerrr fiiillllmmmmm !!!!!

ik weet niet wanneer hij in belgie komt maar anders kom je toch lekker in nl kijken!!!:D

avatar van stinissen

De film slaat te veel over na humor ( ben ik geen fan van)

En na een uur het zee banket hebben gezien van de vliegende Hollander werd ik best wel moe van deze film.

De film is gewoon een grote slapstick en er zullen genoeg mensen zijn die dit kunnen waarderen maar ja daar hoor ik niet bij...

Mooie lokaties kunnen deze film na mijn mening ook niet redden, een magere vijf dus 2.5 *

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik verbaas me over sommige negatieve recensies over deze, in mijn ogen, heerlijke film. Johnny Depp steelt opnieuw de show in alles wat hij doet en de special effects zijn om je vingers bij af te likken.

Alles wat ik wenste te zien in deze film, zit er ook in en dat stemt mij uitermate tevreden. Het is geen Oscar-winnende film, maar gelukkig heeft de film dat doel ook helemaal niet. Het gaat om vermaak en dat bereikt Pirates of the Caribbean 2 met ruime mate!

avatar van Linn

Linn

Net gezien, en ik vind deze film geweldig! Veel meer actie en veel meer special effects als in The curse of the Black Pearl.. Bloom's acteerwerk was stukken minder . Maar dan komen we bij Depp, hij doet het werkelijk geweldig als Jack Sparrow. Die man blijft het flikken om zo'n geweldig grappige en idiote personages neer te zetten! Wat een geweldige man! 4.5*

avatar van The_Game

The_Game

Geweldig vervolg op een, ook, geweldig deel 1.

avatar van sju

sju

Geweldig vervolg op CotBP! De special effects zijn minstens zo mooi en soms nog beter. Voor de rest net zo leuk als het eerste deel! Het enige waarin CotBP deze film nog overtreft is het feit dat die film een afgerond einde heeft, terwijl deze eindigt met een joekel van een cliff-hanger Nou moeten we nog een jaar wachten...
Hiermee kom ik opnieuw uit op 4*