• 9.379.649 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van desteven007

desteven007

Vond deze niet beter dan zijn voorganger, hier zit misschien wel meer actie maar dat maakt me niet veel uit.

avatar van m1701

m1701

Erg mooie film

En wat was Johnny Depp weer subliem!!! Wat kan die man toch acteren!

Beetje voorspeldbare film, maar zeer vermakelijk door het goeie acteerwerk

avatar van bollepeer

bollepeer

even goed als de eerste maar ietsjes slechter dan de 3e.

de acteurs waren heel goed en het verhaal ook.

avatar van Minotaures

Minotaures

m1701 schreef:

Erg mooie film

En wat was Johnny Depp weer subliem!!! Wat kan die man toch acteren!

Hij is benoemd tot de beste acteur.

avatar van anne J

anne J

Oja? Waarbij dan?

avatar van Minotaures

Minotaures

In een krant gelezen. Weetniet tijdens welke evenement. Maar het was iets van beste acteur aller tijden. Tja, ik heb het niet verzonnen.

avatar van joeri592

avatar van roc12345

roc12345

Jack Sparrow terug voor 41 miljoen

Geplaatst op 07-10-2008 om 12:17 door Aadil Chaudry

Een aantal weken geleden werd bekend dat Toby Maquire 50 miljoen dollar krijgt voor zijn rol in Spider-man 4 en 5. Het kan echter nog gekker... Johnny Depp krijgt voor zijn rol in een vierde Pirates Of The Caribbean een voorschot van 41 miljoen dollar!

Ondanks dat dit 'lichtelijk' boven modaal is, is er enigszins wat voor te zeggen. De eerste drie delen brachten bij elkaar namelijk zo'n 1,9 miljard euro op... Kassa! De vraag is of Depp de centen nodig heeft, want zijn verdiensten over 2008 komen hiermee neer op zo'n 93 miljoen dollar.

Overigens keren Orlando Bloom en Keira Knightley mogelijk niet terug in Pirates 4, die ergens in 2012 uitkomt.

avatar van Zinema

Wederom een onderhoudende en enigszins vermakelijke avonturenfilm, maar de magie van het eerste deel is ver te zoeken. Het uitmelken is begonnen.. Gemiddeld.

avatar van mnrk

mnrk

Iets minder dan het eerste deel...maar nog steeds leuk om naar te kijken.

avatar van evadege

evadege

Dit vind ik de minst leuke van de drie. Maar t blijft een geweldige trilogie:D K ga vanavond wel zeker weten kijken!

*4,0

avatar van Lavigne

Lavigne

Oew deze ga ik kijken

Heb alleen deel 1 gezien op tv!

Ben zeer benieuwd!

avatar van Psyché et Amor

Psyché et Amor

Zinema schreef:

Eens.. of nouja niet helemaal want ik heb me best wel verveeld.

Waarom deze film nog zo'n hoog cijfer krijgt is me een raadsel

avatar van Penrue

Penrue

Ik ga hem vanavond maar kijken, vind het namelijk hele leuke films.

avatar van DVD-T

DVD-T

Psyché et Amor schreef:

Waarom deze film nog zo'n hoog cijfer krijgt is me een raadsel

Ik denk vooral omdat Depp en Bloom er in mee spelen.

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2050 stemmen

Ik heb me niet verveeld maar werd ook nergens echt spannend.

avatar van Ramon K

Ramon K

Bob Gray schreef:

Ik heb me niet verveeld maar werd ook nergens echt spannend.

Daarom zijn die 2,5*en die je geeft ook een perfecte score. Ik zag net een half uurtje terug. Typetje van Depp begint me te irriteren.

avatar van serpico

serpico

Ik zag ook weer een stukje. Deze film is het bijna tegen het genante aan net niet.

avatar van mikey

mikey

Misschien teveel actie en teveel lol met teveel effecten.

avatar van ehs21

ehs21

mikey schreef:

Misschien teveel actie en teveel lol met teveel effecten.

Idd er zit werkelijk geen moment rust in deze film, het blijft maar doorgaan met actie en bijbehorende muziek of special effects. Vooral daarom had ik het na zo'n 1,5 uur wel gehad, maar dan ben je dus nog maar op de helft. Overigens vond ik de special effects ook niet heel bijzonder en het verhaal is sowieso erg mager.

avatar van ILDIB

ILDIB

Meer een indiana jones film dan deel 1. allemaal wat rommeliger en minder scherp, alhoewel het stuk bij de menseneters (babooyi sniggle sniggle) wel weer erg goed is van depp zijn kant. De bemanning van de hollander kan me niet bekoren helaas, te veel fakezooi. De chemie tussen knighley en depp ontbreekt totaal helaas.

avatar van nightbreed

nightbreed

Minder verhaal + meer aktie = mindere film dan deel 1

avatar van Lennert

Lennert

Te lange zit met een hoop tenenkrommend slechte scenes, typetjes die je na de eerste film ook wel gezien hebt en zeer chaotische vechtsscenes. Leuk om een keer gezien te hebben, maar absoluut niet goed.

avatar van Lavigne

Lavigne

Ik vond het wel een leuke film! Leuk verolg op deel 1.

Wel een lange zit indd, en sommige scenes duurde wel lang.

Zoals op het laatst als Will, Jack en die andere vent om de sleutel strijden.

Maar verder wel leuk, ben benieuwd naar deel3!

avatar van Rhythm & Poetry

Rhythm & Poetry

Heb minder met dit soort films maar ik heb er gisteren best van genoten. Grappige stukken afgewisseld met mooie beelden en geluiden.

avatar van damianodebeste

damianodebeste

Beste van de 3

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Net als deel I weer een geweldige film. Een film die langer dan de gebruikelijke 90 min duurt, loopt altijd een risico vind ik. Voor mijn gevoel is een film die langer dan 90 min duurt of een 4 of hoger of een 1 en lager. (is vaak dan zo).

De film pakt mij beet en laat me niet meer los, zelfs als de film afgelopen is niet. Vooral het einde van de film maakt mij zeer nieuwsgierig en geeft mij een soort honger gevoel naar deel III.

Op deel I gaf ik het commentaar dat er teveel grappen op de verkeerde momenten werden gemaakt. Dat is bij deel II niet het geval, weer grappen, maar dit keer leuk en niet op het verkeerde moment.

Ze maken in deze film wel een andere fout, wat ik echt een beginnersfout vind, wat ik veel zie terug komen in actie films waarin gevochten wordt. Het is zo onrealistisch, als men vecht met zwaarden etc dan gaan ze altijd op zulke gekke plaatsen staan om te vechten (moeilijk om te omschrijven wat ik bedoel zonder iets van de film weg te geven). Ik denk de mensen die de film gezien hebben, wel begrijpen wat ik bedoel.

Ook roept deze film vragen bij mij op, wat eigenlijk niet de bedoeling is in de film. De film mag wel vragen oproepen, maar moet ze ook beantwoorden (zoals bij de film Wild Things).

Ik twijfel zeer sterk tussen een 4 en een 4,5. Ik geef toch een 4* omdat deel I beter was. Deel I had in mijn ogen 1 klein foutje en deel II 2 foutjes.

avatar van Jony-b

Jony-b

Deze Pirates laatst ook op tv gezien, had eigenlijk een ander soort film verwacht, maar toch wel lekker weg gekeken.

De stukken actie scene waren soms wel erg overtrokken en chaotisch, er zit echter wel weer goede humor in (vooral Depp blijft een erg goede rol neer zetten).

avatar van abdelfatah

abdelfatah

deze is overtuigend beter dan de eerste. 3 is wat minder goed. jack blijft gewoon fantastisch acteren.