• 9.378.150 stemmen

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 9 juli 1998

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Armageddon

"The Earth's Darkest Day Will Be Man's Finest Hour"

Een gigantische meteoriet zal over 18 dagen inslaan op aarde. NASA roept de hulp in van Harry Stamper, een boor-expert, om de astronauten te trainen. Harry denkt echter dat de astronauten niet op tijd getraind kunnen zijn, en besluit zelf met z'n crew de klus te gaan klaren.

Wanproduct van het ersgte soort. Niet om aan te zien zo slecht.

avatar van LEIDENAAR

LEIDENAAR

Lekkere popcorn-film.Niet te veel denken en gewoon genieten van de leuke karakters,mooie special effects en lekkere muziek.3,5 van mij

avatar van bertmarc

bertmarc

Wat een rare reacties allemaal, als je ff leest waar het over gaat dan weet je toch ook wat je te wachten staat!

In zijn genre is het toch een topper?

Asl je niet van dit soort films houdt moet je er ook niet naar gaan kijken, ik hou niet van horror maar ga het ook niet als een idioot afkraken!!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

prachtige soundtrack hoor ik net.

echt top

ik verhoog mijn cijfer naar 5.0

avatar van WeZet

WeZet

Een mooie film met de nodige dosis spanning. Alleen kan het geheel me niet bekoren, de sfeer ontbreekt bij momenten. En het einde komt me wat te vroeg

*3.0*

avatar van P8rb

P8rb

vette film hoor, de film was afgelopen voordat ik het door had, dat wil wat zeggen.

3,5

avatar van Tribe

Tribe

Erg zwak gefilmd, liefdesscénes die totaal niet uit de verf komen. Recht-toe, recht-aan, een erg simpele actiefilm die nergens iets unieks laat zien.

avatar van Zwart kijker

Zwart kijker

Goed Ik wilde deze film een 3.5 sterren geven

Maar aangezien er zo zwaar overdreven negatief gereageerd is op deze film geef ik hem lekker 5 sterren en slik ik de negatieve dingen die ik wilde zeggen in .

Ik vond het zeker wel een spannende film met meer dan genoeg actie en op zijn goede momenten ook meeslepend .

Erg leuke onderhoudende film ik heb zeker wel genoten hier en daar .

En daarom 5 sterren .

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Ik Vind veel te negatief gereageerd word.Dit is een goeie film vind ik.Heeft heele mooie muziek.En el leuke humor En Het is einde is geweldig een 4,5 ster

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Armageddon: zo'n gevalletje van overdaad schaadt...

avatar van (Willie)

(Willie)

bertmarc schreef:

In zijn genre is het toch een topper?

vandaar ook nog dat halve puntje

avatar van juuljuul

juuljuul

Zwarte knesit schreef:

O man wat haat ik deze film. Ik had ooit de dvd geleend van een vriend (die inmiddels ook mijn vriend niet meer is, tja hoe zou dat nou komen) van mij en deze film begon mij zo te irriteren dat ik bijna uit protest mijn televisie uit het raam wilde gooien. wat is dit toch een walgelijke domme stront film van het aller aller ergste soort. Je valt van de ene domheid naar het andere en dan hebben we het nog niet eens over het afschuwelijk slechte camerawerk gehad. Mij god die trackingshots kunnen echt niet. En dat overdreven kleingeestige over geforceerde sentiment. Echt te walgelijk voor woorden. En dat dat over the top partiotisme 'I like to shake the hand of the daughter of the man that saved our planet and our country, your daddy is a great man I salute you" BRAAAAK!!!!! BRAAAK!!!!BRAAAK!!!! Dit is een noi brainer film voor No brain mensen. Mensen die dit geweldig vinden praat ik niet mee en komen al helemaal mijn huis niet in. En stuur ik door naar de eerste de beste psychiater want je spoort echt niet als je dit walgelijke wanproduct van het aller ergste zooi goed vind. Ik heb een week lang mij ogen moeten uitspoelen met dysinfecterende zeep om deze smerige beelden van deze smerige domme film uit mijn ogen te spoelen. En dan denk je dat het niet erger kan dan deze film komt meneer Bay met Pearl harbour. Gadverdegadverdamme...

Tja,,, als je een zo'n saai leven hebt als jou, en je hebt geen vrienden meer.. DAN ZOU IK ME OOK STRONT VERVELEN, er is hier maar een verklaring voor : Je komt ernstig aandacht tekort, mensen zoals jou zou ik naar een psychiater sturen. Ik ben het er mee-eens dat deze film niet super is maar slecht is die zeker niet. Nou bij deze heb je je aandacht gehad...

avatar van Bmc_zeuske

Bmc_zeuske

hey,

Ik vind dit nogaltijd een van de betere films die ze gemaakt hebben. deze film heeft alles: Actie spanning een beke romantiek humor... dit is mijn mening e :

Als jij deze film niet goed vind. dan weet ik niet welke soort film jij graag ziet

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Leuk om het voor de eerste keer te bekijken, niet meer.

*3,0*

avatar van Razorcut

Razorcut

Die Michael Bay zouden ze beter een Star Spangled Banner in zijn gat steken en op één van die raketten plaatsen. Die man is echt o zo cliché Amerikaans pattriotisch dat ik er onwel van word. Een emmer a.u.b.

avatar van monasteentje

monasteentje

Ik vind dit één van DE mooiste films vooral als ze op die meteoriet zitten en het verhaal erom heen, ik ik vind het gewoon mooi.

4.5 sterren

avatar van Anjin

Anjin

film is veels te laag gewaardeerd

avatar van xentos

xentos

vind dit een prachtige film, een 5.0

avatar van sly

sly

2.93 :S niet normaal.. hij zou eigelijk in de top 250 moete staan volgens mij of niet...? 4.0*

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

sly schreef:

hij zou eigelijk in de top 250 moete staan volgens mij of niet...?

Nee Armageddon is in principe erg goed gemaakt, maar overdaadt schaadt ontzettend. En een béétje geloofwaardigheid mag een film toch wel hebben??

avatar van Wezze

Wezze

Niet nadenken, gewoon kijken.. Ongeloofwaardig: ja, maar zeker ook vermakelijk..

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Gewoon slecht. Geen andere woorden die ik er aan vuil wil maken. 0,5 *

avatar van Kricky

Kricky

Volgens mij was dit 1 van DE films van 1998. Zelf vond ik hem wel aardig. Het is meer het spel van Willis dat mij aansprak

avatar van mnrk

mnrk

Vanavond weer op tv....alleen die vervelende reclame's ertussen.

Zal hem wel gewoon op dvd weer kijken, het blijft toch gewoon een leuke film om naar te kijken.

Goeie effecten, leuke muziek (de filmmuziek van Trevor Rabin is super)

avatar van Roowland

Roowland

Reclame is juist fijn, dan kan ik ff snel een sigaretje roken (binnen roken is bij ons verboden)

avatar van VS60*

VS60*

Gaat wel, gaat wel. Geen goede film, maar ook geen super slechte film. Een echte popcorn-film en daar houd ik het bij.

avatar van ChielB

ChielB

Lekkere spektakel-film, zonder al te diepgaande characters/verhaallijnen etc. Zoals hieronder al aangehaald een echte popcorn-film, al is het naar mijn mening toch wel een erg goede.

Actie, humor, vleugje sentiment en vooral veel over-the-top. Zoek er niet teveel achter en je hebt er een prima avondje mee.

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Wat is een meteoriet?

avatar van ikisfilmgek

ikisfilmgek

Rocco1984 schreef:

Wat is een meteoriet?

Is dit een serieuze vraag of..... ?

avatar van euroburger

euroburger

onvoorstelbaar absurd gedoe dat als realistisch opgevat zou moeten worden. Waarom deze film niet in het komisch genre is opgenomen is me nog steeds een raadsel, of zijn er aanwijzingen dat er regeringen bestaan die voor de belangrijkste taak van de mensheid ooit, onbehandelbare tbs'sers en andere idioten zouden aanstellen.

Liv is een lekker poesje en er zitten waarachtig momenten in dat je denkt dat je naar een serieuze verfilming zit te kijken van een rampscenario, totdat de film zelf een nog grotere ramp blijkt te zijn. Ben nog wel een genre liefhebber, maar die halve punt is omdat het niet lager kon. Nou voor de bevallige liv dan maar....