• 9.375.163 stemmen

X-Men: The Last Stand (2006)

Actie / Sciencefiction | 104 minuten

Met onder meer: Hugh Jackman, Halle Berry en Ian McKellen

Releasedatum: 25 mei 2006

Plot X-Men: The Last Stand

"Take a stand."

Via de mutant Jimmy heeft men een 'geneesmiddel' voor mutatie uitgevonden. Voor het eerst in hun leven hebben mutanten nu een keus: hun krachten, waardoor ze niet geaccepteerd worden door de samenleving, behouden of hun krachten opgeven zodat ze menselijk worden. Ondertussen probeert Magneto een leger mutanten bij elkaar te krijgen om het geneesmiddel te vernietigen en ontdekken Charles Xavier en zijn mutanten dat Jean Grey terug is. Maar ze is niet helemaal zichzelf.

Jean Grey / Dark Phoenix

Cain Marko / Juggernaut

Katherine 'Kitty' Pryde / Shadowcat

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Wolverine: You actually go outside in these things?

Cyclops: Well, what would you prefer? Yellow spandex?

Duidelijk toch?

bohica

dat is wel duidelijk, maar juggernaut hoort vierkant te zijn, met die halfronde helm, zijn helm nu is gewoon te magneto-achtig

bohica schreef:

Wat wil je dan een compleet CGI juggernaut?

lijkt me niet bij de rest passen.

IMO hadden ze hem beter weg kunnen laten maar ok...

BoordAppel schreef:

Wolverine: You actually go outside in these things?

Cyclops: Well, what would you prefer? Yellow spandex?

Duidelijk toch?

bohica

juggernaut is op zich wel een leuk character, maar dan moeten ze eigenlijk ook de geschiedenis tussen hem en Xavier uitwerken, en hem niet alleen maar als de domme muscle-man van magneto gebruiken

bohica schreef:

wie weet doen ze dat nog in een half uurtje

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik wil Cable!!!!

(Ik keek altijd de tekenfilm op Telekids destijds en vond die kerel toen megacool, al weet ik niet meer waarom.)

bohica

cable heeft een back story die alleen al 3 films nodig heeft!!! (Zoon van Cyclops en een kloon van Jean Grey, door Apocalypse geinfecteerd met een techno-virus, naar de toekomst gestuurd omdat hij daar wel kan overleven, ondertussen zelf ook nog gekloond tot Stryfe, opgroeien als vrijheidsstrijder in de toekomst, daarna zijn vijand Stryfe weer volgen naar deze tijd, om hier de leider te worden van X-force)

avatar van BlueSword

BlueSword

bohica schreef:

oh....my....god...ben super gek op xmen en keek de serie altijd en zelfs dat wist ik niet.

avatar van theamazing

theamazing

kvin nu wel dat colossus groter lijkt dan juggernaut, terwijl in de strip/tekenfilms toch te merken is dat juggernaut veeeeel groter is dan colossus

Captain Pervert schreef:

Ik wil Cable!!!!

En nou rustig of je gaat naar je kamer...

BlueSword schreef:

tja je bent of een comic nerd of niet, ik heb mijn x-men tattoo niet voor niks, lol

avatar van BlueSword

BlueSword

bohica schreef:

ja ik keek alleen de serie, strips lees ik zo af en toe als ik er weer 1 heb in de vakantie.

avatar van tvloenen25

tvloenen25

Ik zou deze film wel heel graag willen zien !

De eerste 2 delen waren ook vet !

X men: the last stand...

avatar van Justice4All

Justice4All

as schreef:

X men: the last stand...

... LAATSTE STANDJE

Word zeker een "orgie-film"

bohica

wat is dat voor een titel zeg, ik dacht dat ze wel voor phoenix in de titel zouden gaan

avatar van koiboy

koiboy

volgens mij werd dit ook de laatste x-men film. zou wel jammer zijn.

Vet!

Ben echt benieuwd, als ie net zo goed is al de delen hiervoor dan word het weer heerlijk in de bios zitten of voor de buis natuurlijk

Zou inderdaad jammer zijn als het de laatste zou zijn.

avatar van miak

miak

In X-Men: The Last Stand, the final chapter in the X-Men motion picture trilogy, a "cure" for mutancy threatens to alter the course of history. For the first time, mutants have a choice: retain their uniqueness, though it isolates and alienates them, or give up their powers and become human. The opposing viewpoints of mutant leaders Charles Xavier, who preaches tolerance, and Magneto, who believes in the survival of the fittest, are put to the ultimate test - triggering the war to end all wars.

Maandag ook de nieuwe trailer.

avatar van metaledje

metaledje

ik ben ook een groooooooooooot xmen fan heeft iemand alsjeblieft een trailer voor me,heb al op google gezocht maar al die trailers werken niet,of je ziet alleen een staalachtige deur met opeens xmen en 3 van die wolverine prikkers erop(nou daar heb je wat aan)

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Zou er moeten zijn ergens, heb de trailer gisteren nog in de bios gezien.

X-men 3 official site

Hier is de officiele site, daar vind je ook een trailer.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Nieuwe titel (?) bevalt me wel. Eerst deel 2 kijken, maar deze film lijkt me best aardig.

davidov

De nieuwe trailer gaf me goosebumps

Heb hem maar expres maar 1x gezien omdat ze vrij veel fragmentjes met verrassingen heel kort laten zien en die zuig ik op als een spons

Maar de spanning en het gevaar wat ze in deel 2 wisten te creeeren kwam ook hier weer goed naar voren....zelfs beter dan eerst

bohica

wow, die nieuwe trailer is wel echt cool, een all out brawn tussen de groepen mutanten!!!! nu nog een paar sentinels om het zooitje uit elkaar te houden (wishfull thinking)

avatar van De GeuS

De GeuS

De nieuwe trailer ziet er interessant uit....

avatar van Riddick

Riddick

Damn de nieuwe trailer is vet.. De eerste x-men was al goed en de tweede ook heel goed.. maar de derdede lijkt me supergoed.. zag er echt heel goed uit.. en het verhaal eindigt dus is altijd intressant..

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Trailer bekeken, echt super mooi! De actie bevalt me wel, evenals de aanwezigheid van de vaste cast (alleen Halle, grijs staat je niet ) en de special effects. Erg mooi en geloofwaardig (althans, als het zou gebeuren dan zou het vast zo eruit zien) hoe die brug van San Fransisco kapot ging.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

koiboy schreef:

volgens mij werd dit ook de laatste x-men film. zou wel jammer zijn.

Vinnie Jones (Juggernaut) heeft getekend voor X-Men 3, 4 en 5 dus er zijn wel degelijk plannen voor nog een paar delen. Het vervelende is dat Halle Berry wél heeft aangekondigd dat wat haar betreft dit de laatste X-Men film met Storm gaat worden.

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers