• 9.378.137 stemmen

X-Men: The Last Stand (2006)

Actie / Sciencefiction | 104 minuten

Met onder meer: Hugh Jackman, Halle Berry en Ian McKellen

Releasedatum: 25 mei 2006

Plot X-Men: The Last Stand

"Take a stand."

Via de mutant Jimmy heeft men een 'geneesmiddel' voor mutatie uitgevonden. Voor het eerst in hun leven hebben mutanten nu een keus: hun krachten, waardoor ze niet geaccepteerd worden door de samenleving, behouden of hun krachten opgeven zodat ze menselijk worden. Ondertussen probeert Magneto een leger mutanten bij elkaar te krijgen om het geneesmiddel te vernietigen en ontdekken Charles Xavier en zijn mutanten dat Jean Grey terug is. Maar ze is niet helemaal zichzelf.

Jean Grey / Dark Phoenix

Cain Marko / Juggernaut

Katherine 'Kitty' Pryde / Shadowcat

avatar van lordsnoopy

lordsnoopy

te zien aan jullie recties is de trailer tof, jammer dat ik hem niet kan openen om mijn computer

ik heb in ieder geval super veel zin in de 3e film !!!

avatar van metaledje

avatar van BlueSword

BlueSword

film_kaza schreef:

deel 2 was een flop,, nog een deel?!

volgens mij was deel 2 niet echt een flop hoor.

avatar van Materny

Materny

Zekers niet.

filmmaniak

In afwachting van de release in de bioscoop op 26 mei heb ik via een vriend, die bij een reclamebureau werkt, al enkele beelden toegestopt gekregen van de film...

Angel en de andere vallen te bewonderen op

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Inderdaad niet, Deel 2 was evenals deel 1 prima. De reclame van deze vond ik 'r overigens wel iets té uitzien

avatar van fabbyke

fabbyke

Die foto's zien er wel echt goed uit.

avatar van remie

remie

deel een was klasse deel twee wat minder ben benieuwt wat er nu aan komt

remie schreef:

deel een was klasse deel twee wat minder ben benieuwt wat er nu aan komt

denk wel dat het weer een topper gaat worden

avatar van as

as

En dat baseer je op?

avatar van thecompany

thecompany

Ik ben het eens met Filmmaniak: Goeie acteurs, aan de trailer te zien goeie special effects en persoonlijk vind ik X-men de beste marvel strip dus het moet wel goed komen!

avatar van E V

E V

Ben benieuwd!

avatar van raymon

raymon

Wat een te vette trailer, ik heb nooit van X-men gehouden maar ken wel de karakters en zo maar deze wil ik echt heel graag zien!!!

avatar van raymon

raymon

film_kaza schreef:

deel 2 was een flop,, nog een deel?!

deel 2 was juist een groot succes, de film verdiende het dubbele van deel 1!

avatar van darklover1990

darklover1990

ik wil hem graag zien vond ze allemaal wel goed

maarja wie ben ik ,. om het te zeggen

ze zeggen moet een hele goede film wezen

avatar van Roma81

Roma81

Een van de verhaalijnen in X3 zal gaan over de zo geheten "Cure" een vaccin om het mutant zijn te genezen. Na de trailers te hebben gezien, lijkt Rogue er wel in geintresseerd te zijn. Mystique wordt ook getipt als kandidaat.

Om een discussie los te krijgen. Wat denken jullie van de "Cure", wie zien jullie graag geCured ??? Zijn jullie ervoor of er tegen.

Oh en een nieuwe clip van de film:

Wolverine

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ik had daarbij geen beeld.

Als het bij jullie ook niet lukt, gebruik deze:

Clip X-Men 3

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Turkeyloverz schreef:
Ik had daarbij geen beeld.
Als het bij jullie ook niet lukt, gebruik deze:

Clip X-Men 3

Hmm, wel aardig die clip, het acteerwerk viel me ietwat tegen:
+ Logan, we works as a team.
- Yeah, good luck with that...
+ Logan, don't do this!! ... (cliché)

avatar van Wouters

Wouters

ik verheug me ook super op deze film. Vind het ergens wel jammer dat er niks van de originele verhaallijn overblijft. In de strijd met de sentinels waar dit verhaal ergens over gaat, doen namelijk een Gambit en Jubilee ook mee. Vooral die eerste had ik er graag bij gezien. Verder vind ik et ook superjammer dat Nightcrawler niet meer meedoet.

Pluspunt vind ik de casting van Vinnie Jones voor de rol van Juggernaut, alleen jammer dat de outfit er in niks op lijkt.

avatar van aryan

aryan

Wouters schreef:

Als dit het laatste deel is dan laten ze heel wat weg (ik heb laatst de tekenfilm serie weer ergens kunnen 'vinden' (niet x-men evolution maar die daarvoor) en als je dat vergelijkt met de films dan mis je nogal wat). De hele Phoenix saga komt volgens mij niet voor in deze film en ook zullen we Apocalypse niet zien.

avatar van Geronimus

Geronimus

Ik vind het jammer dat Bryan Singer niet de regisseur van dit derde deel is (maar anders weer geen Superman Returns, en die film lijkt me heel erg stoer!! ). Nu heb ik geen films van Brett Ratner gezien, maar met het budget om een X-Men film te maken moet je als regisseur toch al een heel eind in de goede richting kunnen komen, lijkt me. Daarnaast is de cast uit de voorgaande delen er weer en dat is absoluut geen minpunt. De foto's van deze film zien er in ieder geval erg goed uit, de trailers tonen nogal wat spectakel. Ik ben benieuwd!

avatar van Youri

Youri

Ben erg benieuwd naar de 3e van de X-Men triologie. Meestal zijn vervolgen op een succesfilm een ramp. Maar beide delen hebben mij al erg kunnen boeien. Een Nederlandse Famke Janssen speelt natuurlijk mee.

Roma81 schreef:
Oh en een nieuwe clip van de film:

Wolverine

Aardige clip, maar de manier waarop Wolverine vloog was nogal fake

Angrod_Pallanén

Ik heb deel 2 eindelijk gezien en daarna nog eens de trailer van deel 3 en ik kijk er meer naar uit dan ik ervoor deed. Dit is echt een van de films dit jaar die ik het liefst in de bioscoop zou willen zien. Lijkt me een topfilm!

avatar van Oscar Wilde

Oscar Wilde

Ik ben een X-men-fan en krijg dus echt pijn in mijn hart als ik zie hoe het originele verhaal verkracht wordt door Hollywood. Alle traditionele karakters en verhaallijnen worden doorelkaar geramt om zoveel mogelijk hersenloze idioten naar de bioscoop te trekken. WoW cool hoor!

avatar van darthconner

darthconner

deel 1 en 2 waren heeeeeeel goed.hopelijk wordt de derde film ook heel goed.waarschijnlijk wel.

filmmaniak

Hilarisch filmpje met ricky gervais

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik heb ze eigenlijk nog nooit gezien!

Maar ik heb de trailer van deze film in de bioscoop voorbij zien komen, en het zag er toch wel leuk uit!

Dus wel films die ik wil gaan zien!

Angrod_Pallanén

Lijkt me wel slim als je niet eerst naar de bioscoop gaat