• 9.379.484 stemmen

Final Destination 3 (2006)

Horror | 93 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: James Wong

Met onder meer: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman en Kris Lemche

Releasedatum: 6 april 2006

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Final Destination 3

"This ride will be the death of you."

De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat haar vrienden en zij in de crash overlijden. "De Dood" is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Ze moet met haar vriend Kevin de strijd aan met "de Dood" om die ervan te weerhouden alsnog de zielen van de overlevenden mee te nemen.

Kevin Fischer

avatar van wade

wade

Beter dan deel 1 en 2 !!

handa3

Wanneer komt deze film uit in BELGIE of NEDERLAND?

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

6 april was hij al uit in Nederland.

handa3

Maar ik bedoel op DVD, sorry het was niet vermeld in mijn vorige berichtje.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Wow, wat een slechte film. De personages waren totaal ongeloofwaardig en de cast was verschrikkelijk

*1,5

avatar van wesley titanic

wesley titanic

heerlijke film 5.0*

avatar van sombogywogy

sombogywogy

De moeite waard in ieder geval als je ook hebt kunnen genieten van deel 1 of 2. Alleen het verhaal is natuurlijk neit meer echt orrigineel.

avatar van The Contender

The Contender

Lijkt toch wel op deel 1 en 2. Vond het wel een vermakelijke film. Alleen jammer van het einde

avatar van iingeborg

iingeborg

Vond het een erg leuke film. Net zo als bij deel 2 heb ik me erg vermaakt. Deel 1 vond ik wat minder. Ik had eerst 2 gezien voor ik 1 keek. De effecten waren in deel 2 beter waardoor ik deel 1 al gelijk minder vond. Het verhaal van deel 3 was leuk en zat goed in elkaar. Een 4 waard.

avatar van Wazzzaaa

Wazzzaaa

Ik vond hem minder als deel2 maar toch zeker de moeite waard om te kijken 3,5*

avatar van 648

Ja, leuke film

Wel de moeite waard dus!

handa3

Wanneer komt deze film uit op DVD?

avatar van stan

stan

In NL na de zomer ongeveer

Amerika midden Juli

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

handa3 schreef:

Wanneer komt deze film uit op DVD?

Als we DVDHome.nl mogen geloven, dan komt ie pas 1 november uit op DVD.

Nog zo lang

avatar van KimiRules

KimiRules

Op play.com (UK) is ie al uit op 24 Juli. Dit is de regio 2 versie.

avatar van KimiRules

KimiRules

Als de dvd op 1 November uit komt in Nederland dan haal ik hem wel van Play.com. Ik kan niet zo lang wachten. En mij boeit het toch niet over nou NL ondertiteling bij zit of niet.

In België komt hij pas uit in januari :-s

avatar van thecompany

thecompany

Net gekeken.. Wat een fantastische film... De spanning blijft er de hele film in.. Ook wel leuk, maar niet mijn favoriet, is het open einde, dat je niet weet of ze leven of dood gaan.. Ik heb deel 1 en 2 nog niet gezien maar ik heb de beide dvds besteld.. Ik geef deze een 3.5..

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Ik kijk ook uit naar de DVD-release.

In de bioscoop heb ik hem nog niet gezien.

Ik heb de recencies even bekeken, en ik zie dat hij toch positief wordt ontvangen.

Misschien omdat James Wong hem weer heeft geregisseerd die ook voor deel 1 verantwoordelijk was.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Naar mijn mening heeft hij zijn meesterwerkje niet respectvol behandeld met dit deel, maar goed, qua structuur is hij precies hetzelfde.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wat een tegenvaller.

Ik vond het echt niet spannend, en er zaten ook geen mega goeie scene's in.

Het acteren was ook matig, maar er gebeurde te weinig naar mijn mening.

De momenten dat er wel wat gebeurde waren dan opzich wel leuk, en het begin vond ik ook wel goed.

Maar het heeft me niet vast kunnen houden, en had er wel meer van verwacht.

Maar voor de scene's waar wel wat actie in zat krijgt de film nog 2,5*

Het had meer kunnen zijn denk ik.

avatar van Armenia_NL

Armenia_NL

Heel goede film mensen.

Gewoon 5*!!!

avatar van edejong

edejong

Moet hem nog kijken vond het eerste deel leuk om te zien

avatar van IcU

IcU

De film begon goed. Ik ben zelf een enorme fan van attractie parken, en vooral van achtbanen. Daarom vond ik de crash in het begin erg gaaf. Helaas zag het er niet zo geweldig uit allemaal. Het achtbaan ongeluk voelden een beetje nep aan, en dat was jammer. Wel was de spanning goed in beeld gebracht, want zelf was ik soms ook wel eens bang dat de beugels van de achtbaan open gingen, of dat hij op zijn kop bleef hangen. Die angst vond ik goed in beeld gebracht.

De rest van de film was gewoon deel 1 of 2. Er was niets aan het concept veranderd, wat dus niets vernieuwends bracht. De ongelukken waren weer zeer creatief, maar minder dan die uit de vorige delen. Wel vond ik het erg goed dat de aanwijzingen op de foto’s stonden. Jammer dat daar niet meer aandacht aan is besteed.
Veel bloed en gore dragen de film. Er zijn geen hoogstaande dialogen, of sterke acteer prestaties. Dat maakt de film niet minder vermakelijk. Integendeel zelfs, de film kijkt lekker weg en is niet ingewikkeld. Dat was ook niet te verwachten, maar toch. Een leuk einde, volgens mij gaan de mensen in de metro wel degelijk dood, maken een leuke film af. Een beetje standaard, maar nog steeds vermakelijk. De film krijgt een 4 van mij.

avatar van stan

stan

Toen de film werd gefilmd zijn er 2 eindes gemaakt, ik hoop dat dat alternatieve einde op de dvd komt

avatar van obuma

obuma

zoals meestal bij vervolgfilms is ook hier veel van hetzelfde. Deel 1 vond ik erg orgineel, deel 2 zelfs nog beter door de onovertroffen snelwegscene (met surround-sound zeer indrukwekkend).

Deze film is vermakelijk, niet meer dan dat. Voor mensen die deel 1 en 2 nog niet gezien hebben echter een aanrader. Omdat ik die wel gezien heb, kan ik niet meer dan 2,5* geven. Deel 4 hoeft niet meer te komen.

avatar van holmes

holmes

Uitgemolken schijtfilm! Misschien als je deel 1 en 2 niet gezien hebt is hij wel leuk denk ik ja maar 3 keer precies hetzelfde verhaaltje word wel gruwelijk flauw!.

weer een remake van deel 1 in een andere setting.

paar leuke stukjes maar dat was het dan.

avatar van Ice_Princess

Ice_Princess

op het laatst gaan ze zeker wel dood, je hoort de crash zegmaar gebeuren als het allemaal donker is en de aftiteling gaat beginnen...

daarbij blijf ik erbij dat deze film echt niet kan.. De achtbaan ontspoord namelijk door die gozer met zijn filmcamera, die camera mietert op de baan en de trein schiet een beetje los.. maar zoals iedereen heeft kunnen zien, is die gozer met die camera nooit ingestapt!!!!

[edit] Ik heb eindelijk mijn eigen post terug gevonden en heb jullie kant van de crash gehoord.. dus dat zal het wel zijn dan [/edit]

Had hem toevallig gisteren even thuis gekeken, dan vallen je veel meer dingen op dan in de bios.. al had ik mijn 2e spoiler in de bios al opgemerkt..

avatar van djelle

djelle

Ice_Princess schreef:

Je mist het punt. You can't cheat death. Je kan niet zomaar de dood sabotteren door een element weg te halen. Als het die camera niet is, zal het erwel voor zorgen dat het op een andere manier fout loopt zodat de inzittenden sterven.