Final Destination 3 (2006)
Genre: Horror
Geregisseerd door: James Wong
Met onder meer: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman en Kris Lemche
Releasedatum: 6 april 2006
Bekijk via Prime Video
Plot Final Destination 3
"This ride will be the death of you."
De studente Wendy Christensen voorspelt een achtbaancrash. Ze kan nog net voorkomen dat haar vrienden en zij in de crash overlijden. "De Dood" is echter onverbiddelijk en komt de levens opeisen van de mensen die eigenlijk bij de crash hadden moeten omkomen. Ze moet met haar vriend Kevin de strijd aan met "de Dood" om die ervan te weerhouden alsnog de zielen van de overlevenden mee te nemen.
Wendy Christensen
Lewis Romero
Ashley Freund
Julie Christensen
stan
haha bou het zou dan wel een afgezaagde film zijn als dat de dood was
maar alsnog is het dan nog wel de moeite waard!
IcU
Klopt, maar misschien hadden ze in deel 3 voor ogen om hem eens een gestalte te geven
Die "duivel" of zoiets dergelijks hoort bij de achtbaan. Het is niet de dood maar een pop uit de attractie
FillumGek
Deel 1 en 2 waren echt fantastisch, dus kijk erg uit naar deze
Angrod_Pallanén
Deel 1 en 2 wáren fantastisch. Maar ik kijk niet uit naar deze. Het verhaal begint me
niets nieuws, ik betwijfelde al of deel 3 eraan zou komen en wat ze gaan verzinnen. Nou het word dus een achtbaan en welk verband het zou hebben tot deel 1 en 2? We zien wel, gelukkig is hij nog ver weg...
[Preketero]
zou deze dolgraag zien
heb de eerste deze week bekeken, hopelijk is de tweede evengoed of zelfs nog beter!
movielauxje
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES, de final destination films zijn echt goed en hopelijk deze ook maar daar twijfel ik niet aan want het is van de regisseur van de eerste.
stan
uhhhh....Angrod_Pallanén als je een half jaartje lang vind duren hij komt het 1e kwartaal 2006 uit ( als ik sommige websites moet geloven )
enne mensen er is een foto waar mary elizabeth wenstead onder het bloed zit met nog een ander meisje
Angrod_Pallanén
Dat wist ik dus niet hé.
Die foto zegt trouwens niet meer dan andere beelden uit de film
V
Hoort bij de achtbaan. Onder de foto staat: A 40 ft. devil at the entrance to the roller coaster "Devil's Flight" in New Line Cinema's Final Destination 3
Angrod_Pallanén
De dood is (nog) niet te voorschijn gekomen dus een duivel zal het zeker niet zijn.
stan
De fans maken al geruchten, maar dat zijn de fans natuurlijk
Na het zien van deze film weten ze misschien hoe je nou ECHT de dood kan stoppen en is een 4e film wel helemaal niet nodig
Ik vond de 1e en de 2e film heel sterk (al was de de 2e film meer van hetzelfde maar aan de andere kant dan toch weer cooler met de gruwelijkere moorden
Na de 3e film is het misschien wel helemaal uitgemolken (maar dat betwijfel ik
Dus of er een 4e film komt, wie weet!
Angrod_Pallanén
De foto's lijken op deel 2, alleen met andere personen. Final Destination 4 is waarschijnlijk onmogelijk, als hier de grote climax komt wat betreft een trilogie, dan is het dus over. Dood kán je trouwens niet stoppen Stan
stan
Kijk dat weten we nog steeds niet er is dus al een manier (zie 2e film) en mischien kom je er in de 3e film achter of het toch wel te stoppen is (maar dan wel na dat iedereen dood is natuurlijk
Oja de verwachte release date in amerika is 24 Februari
stan
Ja dat is wel altijd kut dat er veel tijd verschil in zit met de films (soms wel langer dan 3 maanden
Maar met sommige hele goede films zijn dan weer eerder in nederland (maar dat is nooit meer dan 5 dagen eerder)
Kortom heel raar :S
ChielB
Deel 1 was ijzersterk, deel 2 meer een slap vervolg met de meest vergezochte, bizarre 'moorden'.
Het verhaal bij dit deel is wel heel erg copy/paste van deel 1, denk ook niet echt dat het heel veel kan waarmaken aangezien het 'nieuwtje' er toch meer dan af is.
Kalou2005
Deel 1 en 2 waren sowieso al supervet!!!:D
Ik hoop dat dit deel ook zo goed is...verheug me nu al op de release datum!!
KimiRules
De teaser trailer zit bij de film Saw II die op 28 oktober uit komt. Dezelfde dag komt hij online te staan. Bron: bloody-disgusting.com

Final Destination: Bloodlines

Final Destination 2
2003

Final Destination
2000

'Final Destination'-franchise opnieuw populair in aanloop naar nieuwe bioscooprelease van zesde deel

Saw

Dawn of the Dead
Horror / Actie, 2004

Disturbia
Thriller, 2007
beheadingsterven en doodomen stroke of fateburned alivepremonitionfatedoodsupernatural thriller