• 9.375.650 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 12 januari 2006

Plot Rumor Has It...

"Based on a true rumor"

Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.

Sarah Huttinger

New Year's Eve M.C.

avatar van Zeross

Zeross

Sifra schreef:
De film vermaakte me alleen maar omdat het een beetje een vreemd verhaal was.. Sarah, haar moeder én haar oma zijn met (gaan) met dezelfde man naar bed en die man is Sarah's vader
Soms grappig en geen goed verhaal

dan heb je de film ook niet goed gekeken want die man was niet sarah's vader

avatar van Tomburg

Tomburg

behoorlijk saai

avatar van Sifra

Sifra

Haha nee Zeross dat klopt ik heb het niet afgekeken (Had ik blijkbaar wel moeten doen)

avatar van Jorick

Jorick

Vermakelijke komedie. Kijkt lekker weg en heeft regelmatig voor een brede glimlach gezorgd.

avatar van jumbo4u2

jumbo4u2

Mooi gesproken, jorick, dat zegt alles over de film "een brede glimlach" Daar ben ik het helemaal mee eens.

avatar van tevelenco

tevelenco

Redelijk geslaagde romantische komedie.

Die me in het begin niet zo kon boeien en soms zelfs een beetje saai was.

Maar zodra Kevin Costner in de film komt wordt de film een stuk leuker worden.

En heb ik hem toch nog met plezier uitgekeken.

avatar van gotti

Leuk gegeven. Nogal beroerde uitvoering.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Vele mensen vonden het zo te zien niet veel, maar ik vond hem erg leuk!

De film was al voorbij voordat ik het wist, zonder naar de tijd te kijken. Dat is vaak een goed teken. En dat was het zeker!

Aniston was weer op dreef zoals ik van haar gewend ben. Heerlijk hoe zij je altijd een fijn gevoel weet te geven!

Maar ook Ruffalo, MacLaine en zeker te weten ook Costner zijn goed. Een rol van Costner zoals we weinig van hem gezien hebben. Weer eens wat anders en hij redt zich uitstekend.

Ik heb op sommige momenten echt dubbel gelegen om de domste dingen, maar dat zal wel komen omdat het mijn soort humor was. De kleinste dingen waren voor mij al dolkomisch.

Ik heb echt genoten van deze film!

avatar van Nieke

Nieke

Geen boodschap aan gehad aan deze film, ik hoop dat 'the break up' beter is...

avatar van Lepi

Lepi

ééntonig, op het randje af van saai. Maar toch heb ik er op de één of andere manier van kunnen genieten. Een echte 'feel good' movie

avatar van Norma

Norma

Middelmatige film, die leuk genoeg is om voldoende te zijn. Het acteerwerk is wel in orde en het verhaal is origineel genoeg om je aandacht vast te houden, maar blijft wegens het uitblijven van een verrassende wending toch hangen op het niveau van luchtig tijdverdrijf. Een vermakelijk tijdverdrijf, dat wel.

3 ***

avatar van Dennis Lammrs

Dennis Lammrs

Leuke film, goed gespeeld alleen lijkt het er inderdaad even op dat het niet zo'n standaard einde wordt alleen dat wordt het wel.....

avatar van blondegod8

blondegod8

Had wel een uur korter gemogen, en dan NOG zou 'ie langdraderig zijn! ......................2 *..........

avatar van Dado

Dado

Heel erg tegengevallen de film... had hem veel grappiger verwacht, maar het is toch een meer serieuze film...

2,5

avatar van williejjj

williejjj

hmmm, moeilijk te zeggen, op zich ene leuke film, maar toch viel hij wat tegen. maar dat ligt natuurlijk helemaal eraan hoe hóóg je verwachtingen zijn natuurlijk....een 3*

avatar van Tun-89

Tun-89

ik vond het wel een vermakelijke komedie.

maar ik had er wel meer van verwacht, dus hij viel een beetje tegen. Soms was die iets te langdradig en saai,

maar sommige stukjes bezorgden mij ook een brede

glimlach. Aniston heeft goed geacteerd vond ik,

altijd leuk om haar te zien acteren. helaas was de film minder, jammer want ik hoopte na The Break-Up

op een betere film.

net op het randje 3 sterren.

avatar van Basse

Basse

Leuke vermakelijke film, meer niet 3*

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Simpel en standaard vermaak. Shirley MacLaine was duidelijk hoogtepunt van de film. Jennifer Aniston is zoals ze in elke film is; saai.

avatar van L.M.

L.M.

Echt wel heel leuk!! Jennifer is altijd gaaf om te zien acteren!!

avatar van E V

E V

De scene in t vliegtuig was nog de leukste, de rest was gewoon vermakelijk, maar deed me niet zo veel.

avatar van amburr

amburr

ik vond het verhaal een beetje gewoon. maar het van die film vond ik mooi bedacht aniston acteerde goed soms een beetje saai maar voor de rest top! de scene in het vliegtuig vond ik irritant en niet grappig. de film kykt ook makkelijk weg

3,5 *

avatar van prometida

prometida

Leuke film. Ik zou niet weten wat ik in zo'n situatie zou moeten doen als ik Jennifer Aniston was

En Kevin Costner is best sexy in deze film !

Ik vond dat de actrices en acteurs ook goed hun werk deden.

avatar van Mug

Mug

Leuk gegeven + script, dat naast een aantal uitstekende grappen ook heel wat aartsflauwe en slechte grappen kent.

Grootste probleem is Jennifer Aniston, nog steeds het grootste mysterie allertijden waarom zij zo populair is en actrice is (ach ja, schoonheids-ideaal natuurlijk). Pijnlijk om te zien, ze mag blij zijn met haar tegenspelers, die alles uit de kast trekken om de aandacht van Aniston af te pakken, en gelukkig lukt het hen allemaal.

Een film met nogal wat uitersten als het aankomt op persoonlijke smaak, de weegschaal blijft steken op 2,5*. De cinefiel komt aan z'n trekken omtrent de vele woordgrappen die verwijzen naar andere (veel betere) films.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

je bent populair als heel veel mensen je leuk vinden , simpel.

op een paar mopperkonten na, vinden velen haar dus gewoon erg leuk, knap, prettig etc.

avatar van FisherKing

FisherKing

Max en Joep schreef:

je bent populair als heel veel mensen je leuk vinden , simpel.

Da's raar. Ik ken bijna niemand die haar leuk vindt

avatar van Doom

Doom

Ondanks dat ik Mark Ruffalo vaak niet kan uitstaan is Rumor Has It een geslaagde volwassen drama komedie. De humor is heerlijk, de personages zijn erg leuk en het verhaal is eigenlijk ook wel leuk.

avatar van Miezz

Miezz

Mja, mja.. Geen slechte film, maar ook geen tijdloos toppertje. Het grootste minpunt in het verhaal is dat ze zich laat nemen door de 'familiebanger' Costner. Daardoor verliest de film, voor mij, het feelgood karakter. 3 *

avatar van seth gecko

seth gecko

een leuk uitgangspunt en de acteurs treft ook verre van schuld.

Aniston bewijst meer dan een leuk snoetje te zijn, Mcclaine is heerlijk bitchy en Ruffalo acteert ijzersterk als gewoonlijk, Costner's vertolking zit vol fun en charme en een leuke knipoog in het feit dat hij zich bedient van hetzelfde accent als Hofmann in The Graduate.

leuk uitgangspnt, goeie acteurs en toch een zwakke film?

Reiner doet weliswaar zijn best en zn regie is oerdegelijk te noemen, maar het scenario is zo verdomds cliché en melig en braaf en gewoon simpelweg boring.

avatar van helleke

helleke

Redelijk filmke.

Af en toe grappig en aangenaam om volgen.

Wel een prestatie van BB om in zijn leven zowel dochter,mama als oma binnen te doen,haha.

2,5 sterren

avatar van The Oceanic Six

Best een aardige film met Aniston die een goede rol neerzet als Rachel Gre..ahum, Sarah

Best een apart verhaal en ook goed geacteerd dus. Soms grappig, soms dramatisch...alles bij elkaar een prima film. Verwacht niks hoogstaands alleen.