Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 12 januari 2006
Plot Rumor Has It...
"Based on a true rumor"
Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.
Sarah Huttinger
Annie Huttinger
Blake Burroughs
New Year's Eve M.C.
Stargirl
Ik heb er toch wel spijt van dat ik hem in de bioscoop heb gezien... 7 euro was die nou niet echt waard:S Beetje tegenvaller 1,5*
Esteban
Licht komische vrouwenfilm waarin ook de serieuze noot weet te overtuigen. Jennifer Aniston kent haar vak -ook al doet ze hier een Rachel- en het is goed te kunnen constateren dat Kevin Costner nog iets in huis heeft.
Vera
Zonder verwachtingen deze film gezien! Dacht het meer een flauwe komedie zou zijn; integendeel!!
Leuke humor met een toch wel leuk verhaaltje; gewoon lekker luchtig!
Jennifer Aniston speelt erg leuk..krijgt van mij 3.5 *
Anne_Girl
Gezien voor het uitgaan, we vonden hem tegenvallen; Geen humor, slap verhaal, voorspelbaar etc.
Wick-eD
Op het randje een kleine voldoende door goede Aniston en Costner. Gewoon lekker voor gaan zitten en verder niet bij nadenken.
Stanlytookie
Ik heb hem nog niet gezien. maar ik ben wel benieuwd. Wanneer komt deze film in de videotheek??
DeCol
Heb hem in de bios gezien, mijn vriendin kon me overhalen om mee te gaan naar deze film. En achteraf gezien heb ik er geen spijt van. Is wel een leuke film om een keertje te zien. Jennifer Aniston vind ik altijd wel leuk en goed spelen. 3*
Turkeyloverz
Best aardig, lijkt wel wat te lang te duren, ondanks die 96 minuten.. Leuk verhaaltje, leuke acteurs, kijkt lekker weg.
Kon er alleen niet om lachen, de oma (moeder van d'r moeder) is te gek, net als Costner, Anniston is mooi, Ruffalo doet het goed, en Suvari is irritant.
otherfool
Fijne off-beat komedie met aanstekelijk spel en leuke karakters. Met name Costner is weer in vorm als ladies man, zijn 2e goede rol in 2005 na The Upside of Anger. Het script is beter en scherper dan dat van vele andere films in het genre, de invalshoek rond The Graduate is erg leuk.
Minpunten waren het botox-gezicht van MacLaine (mens, wordt toch gewoon lekker oud) en het mislukte happy einde, maar het kan deze film niet al te veel schaden. Ik houd het op een mooie 3,5*.
MrAmsterdam
Grappige film, niet veel bijzonders als je het mij vraagt. Jennifer Aniston doet een hoop goed hoor. Altijd leuk om naar te kijken. Kevin Costner deed het ook lekker, was goed in vorm. Overall een 2,5*
Fran
- 1953 berichten
Deze film vond ik eerlijk gezegd geen bioscoopkaartje waard. Wel een lekkere film om na het werk een beetje gedachteloos naar te kijken.
Kevin Costner vond ik, zoals gewoonlijk, behoorlijk vaag, maar Shirley MacLaine maakte weer, zoals gewoonlijk, een heleboel goed.
Ik kan niet wachten tot Jennifer Aniston eens een totaal andere rol gaat spelen. Zo kennen we haar wel, zo langzamerhand.
Sensual-J
't Is op zich wel een film die je tot 't einde zou kunnen afkijken... Maar als je in de bios zit en je hebt een bak popcorn vast, dan zou ik de popcorn toch wel iets belangrijker vinden...
't Was te doen. 3*
Mc
- 2092 stemmen
Verfrissende film die heel goed dienst doet als licht tussendoortje. Ruffalo, Aniston, Costner en MacLaine alledrie in prima rolletjes. Niks speciaals, gewoon simpel vermaak.
Hattori
Matige film (gezien de verwachtingen) waarbij ik verdacht weinig heb zitten lachen.
De uiteindelijke ontknoping is voorspelbaar, lachwekkend en ongeloofwaardig.
Aniston doet het echter niet onaardig, Ruffalo en Costner zijn goed terwijl MacLaine en Suvari irritatie opwekken.
Kisje
Ik vind 'm een beetje tegenvallen. Al vind ik Mark Ruffalo zeer goed gespeeld, ik denk dat we nog veel van hem gaan horen.. Jennifer Aniston ook goed gespeeld, maar met sommige momenten vond ik het tegenvallen. Al vind ik de 'oma'
netjes gespeeld. Krijgt van mij een goede 2.5*
Sutherland
Leuke film, kijkt lekker weg. Kevin Costner doet het prima in zijn rol als Lady's man.
Het einde vond ik alleen een beetje slapjes en toch wel voorspelbaar.
Maar overall, een leuke film! 3.5 *
Zane
Ik heb mij prima vermaakt met deze film!
vooral de momenten met Shirley Mac Laine waren leuk.
3.5 *
Charlie 1000
Ik vond het heel hele goed film !
Kevin costner was heel sexy in de film !!
Het verhaal zat heel goed in elkaar !
Van mij krijgt hij een 2.5
Echt een aanrader , er zijn natuurlijk wel betere films maar deze kan er zeker mee door !
Turkeyloverz
Ik vond het heel hele goed film !
Kevin costner was heel sexy in de film !!
Het verhaal zat heel goed in elkaar !
Van mij krijgt hij een 2.5
Hij verdient wel meer dan 2,5 als je hem zo goed vond.
AardeWerk
Romantisch, sentimenteel en soms best komisch. Ik hou daar wel van. 3*
Sifra
De film vermaakte me alleen maar omdat het een beetje een vreemd verhaal was.. Sarah, haar moeder én haar oma zijn met (gaan) met dezelfde man naar bed en die man is Sarah's vader
Soms grappig en geen goed verhaal
Sifra
't Was te doen. 3*
Beetje veel sterren voor zo een matige film dan he?
DeDennis
Zit ook weer niet overdreven veel humor in, maar toch leuk. Ben eigelijk niet zoooo fan van romatiek* maar dit was wel mooi
3.5
Knienke22
mm vond deze toch ook best tegenvallen.. Had hem achteraf beter eens kunnen huren dan hem in de bios te bekijken.. 2
kArIzMa_TuRk
leuke film met een leuke 'friends' actrice. heb wel een beetje genoten....***
Rianneke_Dan
Ik vond er niet veel aan, verhaal vond ik beetje slap en de personages behalve Jennifer vond ik ook niet bijzonder.
Maar omdat ik best wel fan van Jennifer ben, heeft de film nog wel een voldoende, maar dat komt niet door de 'humor' of de leuke scene's maar echt door Aniston!

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Derailed
Drama / Thriller, 2005