• 9.373.695 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 12 januari 2006

Plot Rumor Has It...

"Based on a true rumor"

Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.

Sarah Huttinger

Blake Burroughs

New Year's Eve M.C.

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Klinkt wel erg interessant.

avatar van as

as

Kevin Costner wordt erg gewaardeerd om zijn rol.

avatar van jassonn

jassonn

Hoe bedoel je dat As?

avatar van Fatal3rr0r

Fatal3rr0r

Nu nog wachten tot 23 dec :-s

avatar van De GeuS

De GeuS

De film is af zie ik, maar er was blijkbaar genoef gedoe met wisselingen van regiseurs en acteurs. Doet Costner uberhaupt nog wel mee in deze film?

Aan de still te zien wel.

avatar van flameburner

flameburner

de trailer vond ik wel wat hebben, en omdat jennifer aniston meedoet moet ik hem toch zeker gaan kijke als het zover is

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Aan Jennifer's gezicht te zien is ze, op het moment dat deze foto gemaakt werd, al gedumpt door Brad...

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Ik ben wel geïnteresseerd in deze film.

avatar van empirekees

empirekees

Maclaine is weer flink aan het werk. Deze film en dan nog In Her Shoes. Grappig.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Moet zeggen dat de plot een bijzonder originele vinding is.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Waarom staat Costner eigenlijk niet bij de cast?

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Wat een extreme zeikfilm.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Redelijke film. Maar om dat te ontdekken moet je toch door een hoop langdradige zooi heen.

Het einde was wel aardig, beetje standaard romantische film enzo. Maar het begin en midden, was wel een erg slome bedoening. Aniston kan nog best redelijk acteren imo, en dat maate de film hier en daar nog wel de moeite waard.

Echt een knaller is dit niet. Voor een romantische film kun je op dit moment veel beter naar Just like heaven.

2,5

avatar van jurriaan15

jurriaan15

Saaie film zeg..

een pluspunt was de grappige oma van Jennifer Aniston, of moet ik zeggen moeder van d'r moeder hehe

2,5

avatar van Joanne

Joanne

Prima film om een keertje naar te kijken, maar ook niet meer dan dat...

Drama drama drama

avatar van krien tromp

krien tromp

Kan je deze film alleen zien als je die andere ook kent, of is hij los ook goed?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

krien tromp schreef:

Ik heb deze nog niet gezien maar ik denk dat het wel leuker is om The Graduate eerst te zien omdat je dan weet waar ze nou precies zo'n heisa om maken. Maar los zal hij ook prima te doen zijn, The Graduate zien lijkt mij geen must om vervolgens deze film te gaan zien.

Het is wel handig iets van The Graduate te weten inderdaad. Maar ook als je die gezien hebt is deze film vrij beroerd.

avatar van suuz

suuz

ik ga er vanavond heen.. ben benieuwd!! ik heb deel1 daarvan niet gezien.. maar lees net dat het niet echt van belang is!

avatar van qqscarqq

qqscarqq

hoe heet de eerste deel dan?

avatar van johanm3

johanm3

Er is geen 1ste deel. Deze film is gebaseerd op het boek/film The Graduate.

Film vond ik niet zoveel aan eigenlijk 2 * Voor een komische drama, kon ik niet echt lachen. Maar veel drama vond ik er ook niet inzitten. Tegenvallertje, al had ik weinig van deze film verwacht.

De "moeder van de moeder" vond ik trouwens wel erg gevat! Was leuk om naar haar te luisteren.

avatar van suuz

suuz

ik vind dit soort films meestal tegen vallen kwa humor.. maar rumor has it zat echt goede humor in (vind ik)

daardoor een *** voor mij!! door de humor

avatar van len

len

langdradige saaie film, vond alleen die oma wel grappig

avatar van Mik

Mik

Die Jennifer blijft echt LEKKER he

avatar van Alper

Alper

Deze film stelt helemaal niets voor! Een 0,5... Helaas.

avatar van jurriaan15

jurriaan15

Mik schreef:

Die Jennifer blijft echt LEKKER he

dr kop blijf ik toch wat minder vinden dan de rest van haar lichaam hehe..

avatar van Sander D.

Sander D.

Ik kan normaal wel lachen om Aniston, maar deze film is echt een drama (in de zin van: niet geslaagd als komedie). Vreselijk scenario. Ik kon ook totaal geen sympathie opbrengen voor het karakter van Aniston. Ik heb één keer gelachen bij deze film:

Sarah: What about that guy with the George Hamilton-tan?

Beau: ... that's George Hamilton.

2 sterren.

Vond het stukje waarin oma (met zonnebril) haar oude vlam tegemoet komt wel grappig, verder niet echt vaak gelachen tijdens deze film.

2,5 sterren

avatar van Moviestar

Moviestar

Based on a true rumor

Leuke tussendoor film. Niet veel bijzonders, ik zou deze film geen tweede keer kijken dan is het niet leuk meer.

Het leuke vond ik (net als vele) de oma of inderdaad de moeder van de moeder, lekker grof af en toe.

Omdat alles zich in 1997 zich afspeelt zijn er vele leuke verwijzingen naar dat jaar en die tijd, erg leuk gedaan.

En ja Jennifer Aniston straalt weer maar zet nu niet iets compleet nieuws neer... 3*