Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 12 januari 2006
Plot Rumor Has It...
"Based on a true rumor"
Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.
Sarah Huttinger
Annie Huttinger
Blake Burroughs
New Year's Eve M.C.
soom
Duidelijk dat Rob Reiner weet wat hij aan het doen is. Een heel fijn filmpje, vol met heerlijke romantiek en sommige memorabele momenten maken het de moeite waard om de film tot de laatste seconde toe te bekijken. Niet het niveau van (vind ik..) klassieker When Harry met Sally, maar mede dankzij, in deze rol prima passende, Jennifer Aniston, komt de film tot een heel genietbaar lekker niveau, en blijft daar ook steken.
Het gedeelte in deze film waar Sarah op zoek gaat naar de man met de antwoorden, vond ik wel goed. Echter niet de dingen die zij daarna deed, omdat ik daar hoe dan ook iets tegen heb, en ik vind dat je dat niet mag en kan. Maar dat is uiteraard mijn persoonlijke mening: Ieder moet dat natuurlijk voor zich weten. En toch.. In de aftiteling deed Jennifer me aan een vriendin denken, die gisteren hetzelfde deed als wat Jennifer daar deed
notorious_kim
Een leuke komedie voor een ontspannende namiddag. Leuk verhaal en goede cast.
missl
Aniston speelt eigenlijk zoals ze bijna overal speelt, een soort verlenging van haar Friends karakter, maar het is grappig, dat doet ze erg goed. Ruffalo is een advocaat die soms wel voor grappige momenten zorgt. Costner is bijzonder charmant. En die oma is gewoon hilarisch.
Het is geen hoogstaande film maar deze is wel erg grappig en scoort daardoor voor mij boven het gemiddelde.
fappie
- 2005 stemmen
oeh stoute jeniffer aniston:P wtf op een gegeven moment d8 ik echt van wtf.. mja:P
medansavamhel
Een vrij standaard komedie/romance zoals zoveel anderen. Ook de characters zijn vrij standaard. Echter, het plot gaat hier stukken dieper dan men gewend is bij een dergelijke film. Geen topper, maar zeker het kijken waard.
brielen
Ik vond het een ontzettend leuke komedie met een originele invalshoek.
Het niveau van de grappen blijft misschien soms wat achter maar verder niks mis met deze romantische komedie die bewijst dat er in tijden van sequels toch nog leuke en originele filmverhalen worden bedacht. 3,5.
aburex
Een heerlijke romantische film met een vleugje dramatiek. Jennifer Anniston mag er best wezen. Heb me kostelijk geamuseerd, vooral met Shirley McLane die er nog best mag wezen voor haar leeftijd. Zij zet een goede rol neer als de Oma die biet Oma wil genoemd woden.
G.1Rl
De film was niet eens zo heel slecht, alleen een beetje voorspelbaar, maar het was gewoon niet mijn genre denk ik. Het verhaal kon me niet echt boeien.
nightbreed
Het leek wel of de acteurs er geen zin in hadden, het acteerwerk leek erg ongeinspireerd. Dat zal denk ik aan het zwakke en voorspelbare script hebben gelegen. Alleen Aniston leek er nog wat van te willen maken. De film wordt nergens echt leuk of boeiend, ik heb een paar keer moeten flimlachen en dat was het dan. Ik vond Ruffalo trouwens ook een flinke miscast, hij was totaal niet geschikt voor deze rol.
Ik wil de film niet slecht gaan noemen maar het is wel een film die je na 2 dagen volledig vergeten bent.
Als jullie een Drama/Komedie met Aniston willen zien die wél goed is, dan kan ik jullie 'The Break-Up' aanraden.
drlina
Wat een film! Ik snap niet dat de hoofdrolspeelster dat doet! Alleen de gedachte al is erg!
Najade
Wat zij doet, zou ik nooooit doen. Er is een klein kansje dat hij je vader is en je oma en moeder hebben al.... kuch kuch.
Voor de rest niet zo'n boeiend filmpje. Nogal oppervlakkige personages, je krijgt niet een goed beeld hoe hun leven is enzo. Leuk voor een zondagmiddag als t regent.
m1701
Erg leuke film!!
Verhaal was ook erg leuk
Acteerwerk top. Kevin Costner zag er ook nog eens ongelooflijk goed uit!!! En zijn "zoon" Blake ook!!
Alleen vond het wel jammer dat het verhaal ineens zo snel was afgelopen, ik dacht dat het zeker nog wel een half uur kon duren ofzo. Dus dat was een beetje jammer.
Maar ansich erg leuke film
fappie
- 2005 stemmen
Je neemt me de woorden uit de mond fappie!!!!
Wel 1 van mijn favoriete actrices
Marieke1990
grappig erhaal, jennifer aniston weer eens een zeer goede actrice
Kr!kke
grappig erhaal, jennifer aniston weer eens een zeer goede actrice
inderdaad, het verhaal is wel leuk.
macrobody
Eindelijk een film met Jennifer die goed te nassen was. Het geheim is leuk bedacht en er is gezorgd voor goeie tegenspelers. Het is allemaal niet waanzinnig ofzo maar het kijkt lekker weg. Jen blijft een genot om naar te kijken en dit keer blijft het spannend hoe gaat het aflopen
jassie89
Leuke film, blijft gewoon de aandacht trekken tot het einde. Jennifer weer eens goed. Voor de rest niet erg spectaculair.
Roel-
- 1978 berichten
Ondanks de aantrekkelijkheid van mevr. Aniston kon deze film mij niet behagen. Was bij vlagen vrij saai en echt moeten lachen heb ik niet.
AFCALS
Ik heb hier 96 kostbare minuten aan verpest, afschuwelijk..
Medelijden met de mensen die dit in de bioscoop hebben gezien, Jennifer Aniston zorgt ervoor dat ik de film nog een 1 geef, anders was het nog lager!
Joera
Ik vond het een echte tegenvaller.
Zeker door Jennifer had ik er meer van verwacht. Ik heb haar altijd wel hoog zitten. Maar deze film was echt saai, geen humor en nogal heel erg vreemd dat 3 generaties sex hebben met dezelfde man. Beetje gestoord. Was die man nou nog knap, maar nee, zelfs dat niet.
handelaar
Pitt heeft toch niet goed nagedacht toen ie Jennifer Aniston verliet voor ene Jolie.
Dit vrouwtje is natural met de rondingen op de juiste plaats dan zo'n bestickerde opblaaspop.
Elineloves
Had meer in kunnen zitten. Een handjevol goede grappen maar vooral veel ongeloofwaardigheid. Jennifer blijft 'Rachel', ook in deze film is het ontzettend lastig haar van deze rol los te weken. Ze doet nou eenmaal telkens hetzelfde. Mena Suvari is of schattig, of ze haalt je het bloed onder je nagels vandaan. Dat laatste is bij deze film van toepassing.
Op romantisch gebied valt het allemaal ook erg tegen. Chemie is er nauwelijks, maar toegegeven: Mark Ruffalo doet het leuk. Toch niet leuk genoeg om de film naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor blijft het middelmatig en weinig verrassend.
Aardige romcom die het verhaal van de film 'The Graduate' op een originele manier gebruikt. De eerste helft van de film is het vermakelijkst, waarbij ook flink wat leuke en scherpe dialogen. Daarna wordt het allemaal wat voorspelbaar en ook komt de romance wat geforceerd over. Wel een leuke cast die er het beste van maakt.
u.alreadyknow
Ik vind Costner niet zo geschikt voor deze rol, het kwam bij mij niet overtuigend over. MacLaine vind ik altijd grappig dus dat is een aanwinst voor deze film.
Dat Aniston het bed in duikt met Costner terwijl ze Ruffalo heeft

kan ik niet begrijpen, maar goed, er moet toch iets gebeuren in een film.
De film was best saai en ik zou hem niet nog een keer opzetten.
Door de cast en dat het niet echt vervelend was om de film uit te kijken twee en een halve ster
scarlett
Goed in zijn genre, maar er ontbrak chemie, er zat geen pit in de personages (of in de vertolkingen). De eerste Aniston-film waarbij ik mezelf vragen stelde over haar leeftijd: gaat ze dit echt blijven doen?
Lupussy Galore
Huh? Ik zie dat ik deze film een 3,5 heb gegeven. Ik kan me er helemaal niks van herinneren. Niks......er komt ook niks boven als ik erover lees???

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Derailed
Drama / Thriller, 2005