• 9.372.704 stemmen

Met onder meer: Eddie Murphy, Kristen Wilson en Raven-Symoné

Releasedatum: 26 juli 2001

• meJane Bekijk via meJane

Plot Dr. Dolittle 2

"The doctor is in again."

Dr. Dolittle, die met dieren kan praten, heeft dit maal als doel om een bedreigde beer voor uitsterven te behoeden. De beer heeft echter geen kans op overleven als er geen mannetje gevonden kan worden. Dolittle komt op de proppen met Bruno, een circusbeer met een liefde voor fast food.

Dr. John Dolittle

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Deze vond ik niet leuk.Zwak verhaal.Weer flauwe grappen.En erg voorspelbaar.1,5

JohnWilliams

Gaat wel, script was beter dan deel I.

avatar van Diana...

Diana...

Wat een verselijke film !! Eddie Murphy die ik normaal gesproken best grappig vindt kan hier echt niks goed maken. Vanaf het begin wist ik al hoe het einde zou zijn..

0,5 meer kan ik niet geven

avatar van Minority_Check

Minority_Check

nog slechter dand e eerste deel

bij de tweede kon je nog een beetje lachen maar deze was saai omdat er te veel gefocust werd op die beer

avatar van Vera

Vera

Vermakelijk filmpje!

Wel toegegeven: als Eddie Murphy er niet bij zit,

is het best een saaie film, maar die pratende

dieren zijn ook wel grappig!

In de tekst hierboven staat dat het om Bruno gaat..maar

hij heet toch Archie..of ben ik nou gek. En het is toch een

mannetjes beer die op zoek moet naar een vrouwtje?

Haha whatever...

avatar van Demoniac

Demoniac

Hoorde ik dat trouwens goed?

The Godbeaver? haha

avatar van Linske

Linske

ik vond 'm wel leuk en ook best grappig

3.5

JohnWilliams

Minder goed als zijn voorganger maar dat is meestal zo met zulk soort film. Snap ook niet waarom ze dan ook blijven doorgaan! Er is zelfs een deel 3...

avatar van nele

nele

Geen meesterwerk, maar leuke en grappige film voor een verloren avondje...

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Hele flauwe film en Murphy acteert gewoon slecht en is helemaal niet grappig..2,0* voor sommige grappige scene's en het aapje blijft redelijk grappig..

avatar van Legan

Legan

Een matige voortzetting van het eerste deel en eigenlijk in ieder aspect minder. Teveel gericht op kinderen hoewel ik moet toegeven dat ik het verhaal ietsjes beter vond.

4,5 uit 10 (2,0*)

nele schreef:

Geen meesterwerk, maar leuke en grappige film voor een verloren avondje...

Inderdaad.

avatar van The Oceanic Six

De film was een stuk slechter dan de 1e, scoort ook een onvoldoende maar was wel leuk genoeg om 1x te kijken. Beetje een niemedalletje zonder echte waarde.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

de eerste was al niet veel speciaals en deze is nog slechter.

avatar van Arbiter

Arbiter

Saaie humor, deel 1 vond ik beter.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Iets beter dan verwacht, maar nog steeds buitengewoon matig. Ik snap niet helemaal wie de doelgroep is, want het verhaal laveert pijnlijk tussen de cliches van een familiefilm en ranzige poep- en piesgrappen. Het had kunnen werken als het daadwerkelijk grappig zou zijn, maar dat is dus niet zo...Eddy Murphy toont weer eens waarom zijn carriere niet meer vooruit te branden is. Van de scherpe kantjes waar hij ooit om bekend stond, is niet zoveel meer over. Wat we terug krijgen is een oenige Bill Cosby zonder enige charme of humoristisch talent. De pratende dieren werken ook voor geen meter, omdat hun dialogen zo fantasieloos zijn dat ze nooit een dierlijke air krijgen. Waarom praat een beer over de Backstreet Boys? ( om maar een van de vele domme dingen te noemen...)

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Dr. Dolittle 2 is een typische leuke Zaterdagavond film net als deel 1. Alleen was die toch net nog ietsje orgineler maar ik moet wel toegeven dat ik Eddie Murphy in z'n meeste films een beetje overdreven irritant vindt. Hier is dat niet het geval hij speelt een leuke rol en voor kinderen vanaf 7/8 jaar is dit toch geweldig, oke het verhaal is de grootste onzin die samenkomt dus da's een minpunt maar ik kan wedden dat kinderen dit erg leuk vinden. (deel 1 denk ik ook wel).

avatar van Padde

Padde

aardig maaar een vervolg is toch vaak minder zo ook hier

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Meer van hetzelfde, maar nu vervelend. Ik moet toegeven dat er bij sommige scenes een glimlach op m'n gezicht verscheen, maar niet meer dan dat, en het grootste gedeelte van de film heb ik me er eerder aan geirriteerd. Ze hadden het bij deel 1 moeten laten, maar ja.. Geld speelt een grote rol... Soms zelf een TE grote rol.

Ik kom hier niet hoger dan 2 sterren vrees ik.

avatar van Betamax

Betamax

Vond deze net zo leuk als de eerste.

Gewoon lachen en weinig nadenken.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Wat ik zo goed vond in deze film is dat het afwisseld. In deel 1 was

een beetje introductie en nou heeft de film een doel. Kortom een super-geweldige film .

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Overdrijven is ook een vak...

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Ik vind deze iets minder slecht dan deel 1.

avatar van Nabiel

Nabiel

Ik heb 1 & 2 nog niet gezien, maar wel leuk die pratende dieren.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Leuk vervolg met als mijn favoriet het circus aapje. Leuke film die zeer makkelijk te bekijken is. Ook al heb je het 1e deel niet gezien.

Wederom leuke voice overs en grappige momenten.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Potverjandriedubbeltjes, hier ook nog niet op gestemd!

Deze heb ik al minstens 3 keer gezien en eigenlijk verveelt ie nooit. 'k heb hem nooit ontzettend leuk gevonden maar het verhaal is weer leuk bedacht, Murphy speelt goed en ik kan er best om lachen.

avatar van JustMike

JustMike

leuke film

avatar van Jozz

Jozz

Ik blijf het een grappige vertoning vinden, al die schattige beesten die elk een eigen accent hebben. Maar helaas vond ik deel 2 een stukje minder dan het eerste deel. 2.5*

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Ik geef de film een hoog cijfer. Ten eerste omdat ik gek ben op beren. En ten tweede dieren die kunnen praten dat zie je in Deel 1 ook maar dat is toch nog grappiger. Eddie Murphy is geweldig

avatar van DragQueen

DragQueen

Minder dan het eerste deel. zo is het verhaal best slap, en de humor meestal erg flauw. Murphy draait op routine, en brengt het er redelijk vanaf, in een verder vrij overbodig vervolg. maar toch levert de film wel een handvol leuke momentjes op. 2 sterren.