• 9.378.471 stemmen

King Kong (2005)

Avontuur / Actie | 187 minuten / 201 minuten (extended edition)

Genre: Avontuur / Actie

Speelduur: 187 minuten / 201 minuten (extended edition)

Oorsprong: Nieuw-Zeeland / Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Peter Jackson

Met onder meer: Naomi Watts, Jack Black en Adrien Brody

Releasedatum: 14 december 2005

Plot King Kong

"The eighth wonder of the world."

De jaren 30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om een film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle geheimzinnige verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één van deze beesten: de acht meter grote gorilla Kong. De filmcrew trekt er vervolgens op uit om haar te redden.

avatar van gotti

CGI was erg matig in de trailer. Die dino's zagen er niet uit...

avatar van Quentin

Quentin

Trailer zag er vrij flut uit en Black irriteerde me.

avatar van Wouter

Had ik ook. Ik moet het allemaal nog zien.

avatar van as

as

Ik ga de geweldige originele versie uit 33 nog maar eens kijken.

Goed idee!!!

as schreef:

Ik ga de geweldige originele versie uit 33 nog maar eens kijken.

Die versie heb ik nog nooit gezien, maar probeer hem al te bemachtigen..

Is dit een remake dan ? Nee toch ?

Angrod_Pallanén

Is dit een remake dan ? Nee toch?

Wat is het doel van dit bericht?

Als je de originele wil zien, niet hebben, maar zien, pm Naomi Watts dan even.

Angrod_Pallanén schreef:

Wat is het doel van dit bericht?

Als je de originele wil zien, niet hebben, maar zien, pm Naomi Watts dan even.

Ik zou Naomi effe pm'en, zou nie de eerste keer zijn

Maar mijn bericht had wel duidelijk een doel snap nie dat je er zo op gereageerd. Vroeg gewoon of de King Kong (2005) een remake is van de King Kong uit het jaar 1933...

Wat is daar nou zo doelloos aan ? Maar laat maar, heb het zelf al opgezocht. Gaat zelfs sneller dan uren lang je vraag uitleggen wat er zinloos aan is

avatar van JP

JP

mmm, dit topic is verdomd lastig te volgen als ik alle berichten van Naomi Watts moet overslaan. Heb ze ondanks m'n voornemen dus toch maar meegenomen en... moest er eigenlijk wel om lachen. Ik vertrouw maar op hem (NW): dit wordt een topfilm!

Doom schreef:

Wat is daar nou zo doelloos aan ?

Even ter uitleg: jij zegt Is het een remake dan? Nee toch?

Daar snap ik dus niets van. Wat bedoel je hiermee, is het een serieuze vraag (lijkt me niet als je daarvoor zegt dat je de originele niet hebt gezien). Dus dan vraag ik waarom zeg je dat? Snappie?

JP schreef:

Op de mening van Naomi kun je wel vertrouwen ja! Alleen uuhh ik wacht wel gewoon af tot ik de film heb gezien. Dan bepaal ik wel of het een topfilm is of niet

@ Angrod_Pallanén.....

Snap het niet, maar zou ongetwijfeld wederom een misverstand zijn. Is wel goed

Angrod_Pallanén

Ik heb de trailer weer gezien, hij lijkt me zó vet. Echt geweldig. De muziek is dan weer van hetzelfde als andere films met actie. Maar toch, Naomi Watts is echt knap (in alle vormen).

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Trailer was vet, king kong en de dino's zagen er goed uit. Alleen snap ik de keuze Jack Black nog niet helemaal, maar ik irriteer me er niet aan. Naomi Watts op zijn best! Ga ik denk ik wel heen in de bios, na aanleiding van de trailer.

Naomi Watts is alleen op MM een hij

Naomi Watts

Naomi Watts op haar lijkt me inderdaad beter. Maar moet ik toch weer tegeningaan, dit is in de verste verte niet Naomi op haar best, het blijft een special fx ride. Wil je haar op haar best zien dan moet je het gaan zoeken bij Mulholland Drive, 21 Grams, We Don't Live Here Anymore etc.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Hij is nog niet uit dus dat weten we nog niet al denk ik dat Naomi Watts(de hij) gelijk heeft...

Naomi Watts

De zij zei hetzelfde, wat aannemelijker dan.

avatar van Chestar X

Chestar X

Het lijkt me een hele leuke film, vond de trailer geweldig, vond alleen dat aapje zo klein vergeleke met de andere delen

avatar van Fred Neil

Fred Neil

Lijkt me niks.. Ik heb nog NOOIT een remake gezien die beter was dan het originele.

Wanneer leren ze nou eens om oude films met rust te laten.

avatar van stan

stan

Ik vind het maar een lelijke poster

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Fred Neil schreef:

Wanneer leren ze nou eens om oude films met rust te laten.

Oceans Eleven is beter dan het orgineel. War of the worlds vinden ook veel mensen de nieuwe beter, zelf twijfel ik nog welke beter is.

Op de een of andere manier heb ik bij deze film wel een goed gevoel.

Angrod_Pallanén

Het origineel van War of the Worlds is echt bar slecht, maargoed dat even tussendoor.

Naomi Watts

Dat misschien wel maar slechter dan de remake kan haast niet. Bij Ocean's Eleven twijfel ik ook sterk, zal binnenkort het origineel zien.

avatar van Fred Neil

Fred Neil

De originele Ocean's eleven heb ik nog niet gezien dus daar kan ik niet over oordelen.

War of the worlds is gebaseerd op het boek en niet op de film. Dat vind ik toch iets anders, net zoals LOTR geen remake is in mijn ogen.

Angrod_Pallanén

Is het ook niet, maar het gaat hier wel om King Kong

avatar van Tazzzmania©

Tazzzmania©

Lijkt me toch wel een film met het hart op de goede plaats

Angrod_Pallanén

Prachtige afbeelding! Die lucht en dan die King Kong, hij lijkt net echt!

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Heel mooi! Kunnen we die niet als poster gaan gebruiken?

Naomi Watts

Die poster is een teaser, voor zover ik weet wordt de officiele poster gebruikt op MM.

Deze poster is wel een poster die de richting opgaat naar mijn idee van de band tussen Kong en Darrow. Darrow lijkt de goedheid van Kong te zien wat ik ook al zag in de trailer. Mocht het zo gebeuren dan gaat Jackson flink scoren bij mij.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Die hier nu staat is toch zo'n fan ding? Brody's naam is verkeerd gespeld.