Meet the Fockers (2004)
Releasedatum: 10 februari 2005
Bekijk via SkyShowtime
Plot Meet the Fockers
"Misery loves family."
Nadat voormalig CIA-agent Jack Byrnes de mannelijke verpleger Gaylord Focker toestemming heeft gegeven om met zijn dochter Pam te trouwen, is de tijd daar om de ouders van de twee eindelijk eens met elkaar kennis te laten maken. Jack reist samen met zijn vrouw, kleinzoon en het toekomstige echtpaar naar Miami, waar ze de Focker-familie leren kennen. De eigenzinnige levensstijl van de Fockers staat in schril contrast met de conservatieve Byrnes, wat nogal wat conflicten tot gevolg heeft...
Greg Focker
Little Jack 'L.J.' Byrnes
Little Jack 'L.J.' Byrnes
Isabel Villalobos
notorious_kim
Deze vond ik flauw, meet the parents was veel beter en dit is meer van hetzelfde onder een andere naam en dus afgezaagd!
Quaest
Robin0
Ik vond deze goed ,precies wat ik er van verwacht had,
niks afgelopen van de vorige film, goeie beschamende momenten.
En als je met opmerkingen als deze komt:
Wat had je dan verwacht ? het is en blijft een vervolg van een verhaal,
met nog steeds het heerlijke stukje "Meet" erin.
Heerlijke amerikaanse humor! Van mijn kant word het een zeer verdiende 4.
roozblooz
hihi hilaaaaris!
Ik heb die avond goed gelachen
Ik vind meet the parents wel beter,
Hier heb je al een idee wat er gaat komen.
Daar niet , maar dat heb je altijd met een 2de film niet?
Dutchmeister
Ja ik heb beide delen al 300 keer gezien op tv. Heb er nog niet op gestemd. Kijk vanavond nog wel een keer al weet ik al lang hoe die gaat.
Chainsaw
Vond Meet the Parents al een behoorlijk matige komedie, maar waar deze nog enigszins wat aardige momenten telde, weet Meet the Fockers nog maar zelden een glimlach op het gezicht van de kijker te voorschijn te toveren. De poep, plas en voorhuid- humor weet nergens aan te slaan en praktisch elke grap uit deze cliché komedie is van een verre afstand te voorspellen.
Af en toe een redelijk geestig momentje gezien, maar meer dan die ene kleine glimlach hier en daar was dit maar erg weinig. Zo blijkt maar weer dat een combinatie van een groep grote namen als cast en een regisseur met voldoende ervaring in het genre geen garantie zijn voor een goed product.
2 héle kleine sterren.
Beter dan het eerste deel.
Met dank aan De Niro, die zich eigenlijk compleet laat afzeiken in deze film. Heerlijk om te zien hoe z'n vrouw zich verkneukeld bij de Focker ouders en De Niro compleet voor lul staat steeds. De Niro zelf hoeft er niet eens wat voor te doen verder, want veel meer dan dezelfde bek trekken als in deel 1 doet hij niet. Maar leuk dat hij z'n imago leent aan de film.
De rest doet het allemaal leuk, lekker excentriek en vlot in hun rol. Grappen zijn iets flauwer en de film houdt z'n vorm wat langer aan.
Jammer dat ook hier weer naar het einde zo'n dramatisch stuk in de film gepompd wordt, waar De Niro uiteindelijk ontdooit. Beetje een dooddoener die de rest van de film gelukkig niet onderuithaalt, iets wat in het eerste deel wel het geval was.
Vlotte comedy, genoeg lolligheden, makkelijk filmpje geschikt voor werkdagen en los entertainment.
niethie
Inderdaad iets leuker dan het eerste deel. Had de film al eens gezien maar vond hem nog steeds zeer vermakelijk. De cast is erg leuk, De Niro en Stiller deden het in het eerste deel al leuk maar het is vooral de toevoeging van Hoffman aan de cast die het geheel wat opvrolijkt, verder weer veel leuke grappen en gewoon een heel gezellig sfeertje. Echt zo'n heerlijk niets aan de hand filmpje.
m1701
Vond het een super grappige film
Robert de Niro speelde zijn rol geweldig!!!
En het kind deed het ook erg leuk!
van mij krijgt de film 3,5*
mister blonde
Pff wat een flauwe zooi. Heb hem na 15 pijnlijke minuten afgezet.
consumer1970
Zeer middelmatige humor, wat ik ook van 'There's something about Mary' vond. Bovendien vond ik dat joch te oud om voor baby door te gaan. Niet voor mij deze film.
Lavigne
Ik vond het wel een leuke film.
Begrijp alleen niet wat iedereen zo lief vond aan het kind?
Precies wat Consumer1970 zegt: Beetje te oud om als baby te spelen.
Was een halve kleuter. Jinx was cool! ^^
Nasty
Een matige comedy .
Heeft me eigenlijk geen moment kunnen boeien .
Het is dat de Niro mee speelt anders wat het echt zeer slecht geweest .
Ook dit vervolg op het betere eerste deel is genoeg vermakelijk. Helaas niet zo hilarisch als deel een, ondanks de prima rollen van Streisand en Hoffman. De grapjes zijn soms een beetje voorspelbaar maar e.e.a. is absoluut onderhoudend. Goed.
Feebs
Ik hoorde dat hier op een vervolg komt ?
Of had ik dat verkeerd begrepen..
Het eerste deel was leuk maar dit deel slaat nergens op en was ook niet grappig. Streisand en Hoffman vond ik vreselijk in deze film en ze waren ook totaal niet grappig. Alleen De Niro doet het nog aardig in deze film.
Mavoe
Aassshoooooooowll! Hahaha! Wat heb ik gelachen om deze film. Geniaal!
Movie Jim
Geweldige film deze wil ik wel honderd keer kijken zo leuk vind ik hem. Dustin Hoffman krijgt van mij een 5 vanwege zijn komische rol en Ben Stiller ook een 5 en Robert de Niro een 4 maar dat is ook positief. En dat kleine kindje met die gebarentaal is ook geweldig.
. En dat die kat dat hondje door de wc wil spoelen is ook leuk.
timburton
Je zal hem flauw kunnen noemen. Maar eigenlijk heb ik wel heel hard moeten lachen om deze films.
Niet meteen het genre van humor waarvoor ik sta te springen, maar door acteurs als Robert De Niro, Dustin Hoffman en zelfs Ben Stiller toch nog vrij goed. Wisselende humor, maar over het algemeen nog wel te doen. Toch prachtig om te zien dat grote namen als Hoffman en De Niro zich hier even goed amuseren en de rol naar zich toe trekken. Ben Stiller is in deze film niet slecht, maar dient als aangever, waardoor je geen sfeer krijgt dat iedereen de aandacht naar zich wil trekken. Geen film die zal bijven hangen, op de asssshooooolee-grap. Maar zeker geen komedie die me verveelde, wat zeker niet slecht is. Ideaal voor een avondje simple vertier.
dikkop
Het heeft deel 1 niet kunnen overtreffen, maar toch nog erg komisch. De rol van Hoffman maakt de film bijna flauw, maar zolang deNiro en Stiller erbij blijven is alles goed...
B_B
- 1969 berichten
Vond hem juist ietsje leuker dan het eerste deel.
Komt vooral door het relaxede sfeertje dat hier neergezet wordt. Film heeft ook een wat hoger tempo en Hoffman en Streisand zijn leuke toevoegingen aan de cast. Vooral Hoffman is lekker op dreef en zorgt voor een aantal erg grappige momenten. De Niro doet het ook wat beter dan in het eerste deel, leuk ook dat hij zelf spot drijft met zijn imago als acteur.
Grappen zijn een beetje van hetzelfde niveau als in het eerste deel maar het tempo ligt wat hoger. Ook weet de film zijn komisch ritme wat beter te vinden. Nou ja, tot het einde waar er helaas weer wat lichte drama doorheen, jammer. Zorgt er ook voor dat de film ietsje te lang wordt.
iris.vessem
hm.. echt leuk vond ik 'm niet> heb 'm twee keer gezien... hij is redelijk
Aardige onderhoudende film, die voorborduurt op het zeer leuke eerste deel, maar deze keer vaak wat platter is qua humor en minder inteligente grappen bevat. Het is vooral te danken aan Dustin Hofmann en Barbara Streisand, dat de film op sommige momenten zo leuk is. Vooral Hofmann zet een zeer goede rol neer als gekke Joodse hippie die in alles zowat de tegenpool lijkt van de Niro.. De overige spelers hebben hun hoogtepunt al in het eerste deel beleefd en spelen allemaal toch een tikkeltje minder. Ook is niet elke grap geslaagd. Robert de Niro met een opblaasborst voor is nu niet bepaald het toppunt van grappigheid. Gelukkig is het tempo hoog en voegen de nieuwkomers een hoop fris elan en humor toe aan de film, waardoor een voldoende zeker gerechtvaardigd is!

Little Fockers
2010

Meet the Parents
2000

Ben Stiller en Robert De Niro terug in nieuw deel 'Meet the Parents': alles over de komedie

Blackadder Back & Forth

Das Verschwinden des Josef Mengele
Historisch / Drama, 2025

Le Peuple Migrateur
Documentaire, 2001
verpleegsterciaouder-kindrelatiefloridaanti-authoritarian upbringing jood / joodsparents-in-laworderlyjust marriedsex therapybad father-in-law familieillegitimate sonmeddling father