• 9.380.455 stemmen

Releasedatum: 10 februari 2005

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Meet the Fockers

"Misery loves family."

Nadat voormalig CIA-agent Jack Byrnes de mannelijke verpleger Gaylord Focker toestemming heeft gegeven om met zijn dochter Pam te trouwen, is de tijd daar om de ouders van de twee eindelijk eens met elkaar kennis te laten maken. Jack reist samen met zijn vrouw, kleinzoon en het toekomstige echtpaar naar Miami, waar ze de Focker-familie leren kennen. De eigenzinnige levensstijl van de Fockers staat in schril contrast met de conservatieve Byrnes, wat nogal wat conflicten tot gevolg heeft...

Greg Focker

Little Jack 'L.J.' Byrnes

Isabel Villalobos

avatar van bob de niro

bob de niro

Aardige film met soms leuke momenten!Ik vind het eerste deel toch beter als deze!3* vind ik meer dan genoeg!

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Niet zo grappig als deeltje 1 maar het keek wel aardig weg, mede dankzij de goede cast..

avatar van rensiemetal

rensiemetal

Bijna 2 keer gekeken, met de nadruk op bijna, want ik ben deze keer na 30 minuten gestopt met kijken...

avatar van Xen0n

Xen0n

Ik heb hem net voor de 3e keer bekeken, maar hij blijft wat mij betreft hilarisch.

avatar van MovieFreak1995

MovieFreak1995

leuke film om een keertje te kijken, maar verder niet echt bijzonder

avatar van aburex

aburex

Vond de eerstefilm beter. De grappen waren beter uitgewerkt, maar al bij al blijft het een leuke film. En als men de cast bekijkt kan het moeilijk anders

avatar van bild

bild

Ik vind dit echt een van de beste komedies van de laatste jaren. Komedie is niet echt mijn genre maar hierbij heb ik me echt moeten kapotlachen.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Leuk vervolg zeker leuke rollen van Hoffman en Streisand.

De film is verder voorspelbaar en meer van hetzelfde but why change a winning formula???

Blijft een grappige film met ook weer leuke momenten met de zeer aparte De Niro in deze film.

avatar van dtoebast

dtoebast

Waardige opvolger van deel 1 die ik geweldig vond. geweldige personages raken in absurde situaties..

avatar van rutger94

rutger94

gewoon prima grappige film. 3,0

avatar van rep_robert

Leuk vervolg op Meet the Parents, maar toch een stukje minder dan het origineel.

Ik miste vooral de leuke dialogen tussen de Niro en Stiller, die waren in deel 1 een stuk grappiger.

Daarbij komt wel dat Hoffman en Streisand geweldig zijn als Hippie achtig stelletje dat heel open minded is.

Precies het tegenovergestelde van de Niro, dat zorgt voor leuke situaties en een vermakelijke film.

Alleen net wat minder dan het origineel, ze gaan veel op de herhaling tour wat het natuurlijk ook wat voorspelbaarder maakt.

Maar zoals hier boven al wordt gemeld, why change a winning formula?

avatar van Maartenn

Maartenn

Van de week opgenomen met de upc box van de BBC. Natuurlijk ook het eerste deel van dit tweeluik gezien en zoals te verwachten viel, was deze beduidend minder dan het eerste deel.

Ben Stiller is sowieso nooit mijn favoriete acteur geweest, weinig uitstraling en te weinig briljante timing voor een comedie acteur, en ook in deze film vond ik hem niet bijzonder. Gelijkend aan de eerste film was het Robert De Niro die de show steelt, zij het niet op een briljante manier als in de eerste film. De overgang van norse schoonvader naar super milde familyman op het einde, is wat mij betreft totaal niet geloofwaardig.

Een 2.5*

avatar van Thom1994

Thom1994

Grappig, meer niet. een *3

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Net als het eerste deel een erg leuke comedy waarin Stiller en DeNiro weer lekker op dreef zijn. Toch vind ik de film minder grappig (zoals zo vaak). De Fockers, de grootst denkbare tegenpolen, vind ik net wat te ver gezocht, maar het levert gelukkig wel enkele geweldige scenes op. Sommige scenes vind ik dan weer overdreven (hond versus kat) in de poging om de tegenstellingen zo duidelijk te maken.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Wel een geinig fimpje. Moest wel een paar keer gimlachen maar niet echt schuddebuiken.

** en een half

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik ben niet zo heeeel erg van de komedies.

Toch wel redelijk om moeten lachen op z n tijd.

Ik kan er ook ff niet meer van maken dan 2,5!!!!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Ik vond het eerste deel al niet overtuigend grappig. Dit deel is net iets grappiger, maar ook weer niet zo dat ik over de grond van het lachen rolde. Het had een slag meliger gemogen.

avatar van syllmusic

syllmusic

Geweldig!!!!!!!!!

vooral Dustin Hoffman!!! wat een grappige vent is dat!

avatar van JustMike

JustMike

Dit is een super coole film
Ik heb hem al 2 keer gezien.
vanavond ga ik hem weer kijken.
Ik wil echt dat little fockers uitkomt.

avatar van kevin014

kevin014

ik heb deze nog niet gezien maar deze lijkt me zeer leuk.

avatar van canciser

canciser

De grappen zijn te simpel en saai om het echt grappig te vinden. Echt heel erg slecht is de film ook niet. 2*

avatar van Kadafi

Kadafi

Een beetje onderbroekenlol is oké, maar 't blijft maar doorgaan.

Ik kijk liever naar tokkies in "real life" zoals in man bijt hond dan naar dit. Dat is dé rede waarom ik er geen bal aan vind.

avatar van Hakunamatafaka

Hakunamatafaka

Keek eerst deze film met de niro, vervolgens taxi driver.

Het contrast is groot, waarom verkoopt zo'n groots acteur zich als hoer aan zulke tyfusflims?

avatar van pooper

pooper

vond deel 1 toch wel wat leuker.

maar heb gelachen.

3,0

avatar van RedLine

RedLine

Hakunamatafaka schreef:

Keek eerst deze film met de niro, vervolgens taxi driver.

Over smaak valt niet te twisten.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Flauwe hap, heb alleen in het midden en het einde van de film een aantal keer een klein beetje moeten glimlachen, maar niet meer dan dat. Stiller is gewoon irritant en Hoffman is wel goed maar kan deze flauwe film ook niet redden. DeNiro vind ik te groot voor dit soort flauwe prul films, die verdient veel beter. Om het maar even kort samen te vatten; bij een komedie moet je elke keer in een deuk liggen en als dat niet zo is is de film gewoon niet geslaagd. Laten we het er maar op houden dat dit totaal mijn humor niet is en dan ben ik nog erg mild in mijn beoordeling.

avatar van Norma

Norma

Minder leuk dan het eerste deel. Streisand vond ik nog wel geestig, maar voor de rest heel veel meer van hetzelfde, en dan flauwer. Minder verhaal, des te meer ongein.

avatar van salimmilas

salimmilas

ik heb me doodgelachen! wat een vermakelijke film! ik vond deze deel nog leuker dan de eerste!

ieder zen eigen smaak;)

avatar van Film Fan

Film Fan

Hakunamatafaka schreef:

Keek eerst deze film met de niro, vervolgens taxi driver.

Dat is nu juist de klasse van deze acteur, hij kan zich in allerlei rollen inleven. Nu is dit blijkbaar een film waar jij niets aan vind maar dat zegt helemaal niets over de acteer prestaties van deze acteur.

avatar van salimmilas

salimmilas

Film Fan schreef:

ben er helemaal mee eens