• 9.380.130 stemmen

Releasedatum: 10 februari 2005

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Meet the Fockers

"Misery loves family."

Nadat voormalig CIA-agent Jack Byrnes de mannelijke verpleger Gaylord Focker toestemming heeft gegeven om met zijn dochter Pam te trouwen, is de tijd daar om de ouders van de twee eindelijk eens met elkaar kennis te laten maken. Jack reist samen met zijn vrouw, kleinzoon en het toekomstige echtpaar naar Miami, waar ze de Focker-familie leren kennen. De eigenzinnige levensstijl van de Fockers staat in schril contrast met de conservatieve Byrnes, wat nogal wat conflicten tot gevolg heeft...

Greg Focker

Little Jack 'L.J.' Byrnes

Isabel Villalobos

avatar van onbekend!

onbekend!

Leuke film met scenes als: nep-tiet,toeteren naar een stel geile meiden,asshole,hond in wc

avatar van hellblazer93

hellblazer93

onbekend! schreef:
Volgens mij waren dat al de grappige momenten

Geef je leuke films wel vaker een halve ster? Maargoed, naar mijn mening leuke, vermakelijke film, maar niet bijzonder. Robert de Niro had een leuke rol net als in Meet the Parents en er zitten meerdere hilarische scenes tussen. Van mij gewoon 3.*

avatar van Movie - Aholic

Movie - Aholic

Ontzettend flauwe film met een paar leuke grappen. We nemen een paar namen als Hofman/Streisand en de Niro en dan komen de mensen van zelf zullen ze gedacht hebben

slechte flauwe comedie(maar dat zijn de meeste films met ben stiller)

avatar van Shinobi

Shinobi

Heerlijke film om te zien, ik heb hier gewoon van genoten. Zitten wat leuke situaties tussen, de spanning is weer goed te voelen tussen Stiller en de Niro, die baby is geweldig. Ik weet niet waar ze die hebben gevonden?

Ik geef 'm 3, 5 sterren.

Jakke0071

één van de beste komedies aller tijden.

Jakke0071 schreef:

één van de beste komedies aller tijden.

Dan moet je dringend meer komedies gaan zien

Jakke0071

Wa vind ge dan wel een goeie komedie ?

zaken als Harold & Kumar en American Pie liggen me ook wel.

Mat_

Bekijk gewoon eens The Big Lebowski en je merkt direct dat deze film eigenlijk echt niet grappig is.

Jakke0071

The Big Lebowski vindt ikzelf ook echt zaligg.

Check mijn top 10 aller tijden => waar hij op nr 4 staat.

Deze film was inderdaad wel lache vooral John Goodman was echt af.

Jakke0071 schreef:

The Big Lebowski vindt ikzelf ook echt zaligg.

Check mijn top 10 aller tijden => waar hij op nr 4 staat.

Deze film was inderdaad wel lache vooral John Goodman was echt af.

Je hebt inderdaad The Big Lebowski al gezien.

Maar, zeg nu zelf. The Big Lebowski is toch vele malen grappiger dan dit

Das inderdaad wel waar.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Redelijke comedy. Ik ga mezelf echter op een gegeven moment wel ergeren aan Robert de Niro. Niet vanwege hemzelf, maar het typetje dat hij speelt vind ik irritant worden zo halverwege de film.

Leuke rollen van Hoffman en Streisand.

Deel 1 ('Meet the parents') was een stukje beter.

avatar van Dk2008

Dk2008

Het gebeurt best vaker, dat ik het vervolg op een eerste deel leuker vind, nou dus weer. Robert de Niro komt hier minder op de voorgrond dankzij Dustin Hoffman die goed tegenspel biedt. Prachtige contrasten. Leuke en gezellige film.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

vrij toffe film, ik heb meet the parents wel niet gezien maar los daarvan vond ik dit toch nog een goede film, iedereen speelt zijn rol zeer goed en heb af en toe toch wel hartelijk kunnen lachen, 3.5*

avatar van Nebuchad

Nebuchad

Eigenlijk best wel eens kostelijk mee geamuseerd. we hebben toch vaker moeten lachen dan bij de gemiddelde "komedie". 3.5*

avatar van dalma

dalma

ik vond deze film maar matig. er zitten wel grappige scenes in, maar "meet the parents" vond ik veel beter. Meestal zo bij zulke films; de opvolgers zijn meestal minder.

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Gisteren opnieuw gezien en op bepaalde momenten weer goed gelachen. Het verhaal is niet super, de grappen zijn soms flauw. Maar de cast vind ik wel goed moet ik zeggen en dat maakt de film leuk, evenals de generende situaties waarin beide, verschillende families in terecht komen.

Mijn favoriet blijft toch Dustin Hoffman, ik hoop dat ik rond mijn zestigste nog zo'n leven kan wensen

avatar van Halcyon

Halcyon

Mja, veel kan ik hier niet over zeggen. De film streeft platvloers vermaak na en slaagt hier ook grotendeels in. Leuk als tussendoortje, maar niet meteen m'n eerste keus voor een goeie filmavond.

avatar van Airliner95

Airliner95

het er veel over gehoord en verwachte er dus veel van maar ik vond hem niet mooi kad veel veel beter verwacht er zitten maar een paar goeie stukken in ik vind het zeer jammer

*1,5

onbekend! schreef:

Je zegt leuke film ???
en je geeft hem een 0,5

avatar van vantje

vantje

Het begin kon ik nog smaken, maar na een tijdje begint de film wat te vervelen. Ondanks de goede cast toch een beetje tegenvallend.

De humor is zelfs voorspelbaar. Gemiste kans met zo'n topacteurs.

avatar van killerfreak

killerfreak

een beetje tegenvallend. Af en toe paar lachmomenten, bvb kat die Moses doorflusht, en de "ass-hoooooole", maar over het algemeen te beperkte humor. Ok, er is fockerhumor a volonté, maar meer dan een kleine glimlach viel daar meestal niet mee te winnen. Ook het happy end van beide families die terug samenkomen was verwacht, maar had uiteraard niet gemoeten.

Verdienstelijke rol van sommige acteurs zoals Stiller, al vond ik De Niro en Hoffman in deze film toch een beetje ondermaats

avatar van kanjertje

kanjertje

Had er al een stuk van gezien en hoopte na 'Meet the parents' op een lachfilm van de bovenste plank.

Ik vond hem zeker niet slecht maar viel toch ietsie pietsie tegen.

Soms te flauw en te voorspelbaar en het personage van de controleerde schoonpa was al wat 'déja vu'.

Niettemin toch 2,5 of 3 ?

Wel 2,5 toch

desteven007

Ik zoek een film maar ik weet zijn naam niet meer, ben stiller speelt er ook in mee, en een dief (iemand die mensen afluisterst), en een oma waar ze pillen in hun drank doen, ben stiller zijn fluit zat tussen zijn rits, en die hond stond helemaal strak, en die hond beette ook in ben stiller zijn ...

weten jullie soms welke film ik bedoel ?

deze film is het niet.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Ps. De film waarin Ben Stiller z'n jongeheer tussen z'n rits krijgt is ' There's something about Mary'. Ik weet niet of die andere situaties, die je noemt, zich ook in die film voordoen.

GinolaEHV schreef:

Jawel ik denk het wel hoor, ze gooide vanuit beneden pillen in die bomma haar glas, en die hond likte aan dat glas, daardoor werd die helemaal stijf.

avatar van The Oceanic Six

Prima film, maar de originaliteit en het concept is wel minder. Ik bedoel, nu krijg je de ouders van Stiller geintroduceerd, maar das minder grappig dan de strijd die hij met zijn schoonvader had die hem niet mocht in 1. Nu bestaat die band al en is de echte glans er wel vanaf.

Neemt niet weg dat ook deze film lekker wegkijkt. De ouders van Stiller worden wel erg grappig vertolkt door Hofman en Streisand. Dat had de film wel nodig nu Jack en Gaylord elkaar beter hebben gevonden.

avatar van soom

soom

Mwah, ik vond het wel een beetje te flauw.. Van Ben Stiller ben ik alleen een fan in z'n leuke komedie-periode, Robert de Niro vind ik twijfelachtig, en de ouders van Gaylord Focker vond ik erg overdreven, hoewel ik wel dubbel lag in een paar scenes. Maar dat haalt niet weg dat ik, na het zien van Meet the Fockers, meteen al weer vergeten was, wat het allemaal was geweest. Ik vond alleen Teri Polo, die ik ken van de een of andere inmiddels vergeten serie met David Sutcliffe en 't vorige deel, leuk. Zonde dat er een 2e deel gemaakt is, Meet the Parents was ook spitsvondiger en niet zo plat.

Mat_ schreef:

There's Something About Mary vindt ik ook erg goed, in die film is Ben Stiller's aangezicht vele grappiger dan in deze film.

avatar van Marintje

Marintje

De 1ste deel was mooier. Maar in het algemeen geen slechte film.