• 9.380.133 stemmen

Releasedatum: 10 februari 2005

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Meet the Fockers

"Misery loves family."

Nadat voormalig CIA-agent Jack Byrnes de mannelijke verpleger Gaylord Focker toestemming heeft gegeven om met zijn dochter Pam te trouwen, is de tijd daar om de ouders van de twee eindelijk eens met elkaar kennis te laten maken. Jack reist samen met zijn vrouw, kleinzoon en het toekomstige echtpaar naar Miami, waar ze de Focker-familie leren kennen. De eigenzinnige levensstijl van de Fockers staat in schril contrast met de conservatieve Byrnes, wat nogal wat conflicten tot gevolg heeft...

Greg Focker

Little Jack 'L.J.' Byrnes

Isabel Villalobos

avatar van sangha

sangha

nogal flauw soms, maar soms ook hilarisch. mager verhaaltje natuurlijk, maar wel leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Leukste aan de film was Barbera en Dustin. Het maakte de beroerde rol van De Niro goed.

1,0

avatar van mafiabaas

mafiabaas

Mwoaahh vond hem niet zo leuk eigenlijk hoor. Heb niet echt kunnen lachen. Stukken minder dan het vorige deel. Ik begon die Focker ouders op een gegeven moment echt zat te worden. De baby was wel grappige toevoeging. Dussss wel 2,5*

avatar van russell

russell

Toppertje, heel grappig bedacht, vind Ben Stiller echt lachwekkend, die man kan ook echt niet serieus kijken....Robert de Niro vond ik ook heel komisch, heel raar om te zien dat hij een rolletje heeft als burgertrut terwijl hij vroeger altijd de bink was. Alles maar dan ook alles gaat mis in deze film en ik had ook erg meelijden met die gekke Ben Stiller, verschrikkelijk... wat kan die man maf kijken zeg, hilarisch.

De film vond ik in zijn geheel heel leuk bedacht en gedaan en heb hem al tig keer gekeken en blijft steengoed.

De cast in zijn geheel leuk samengesteld en heeft de film heel erg goed gedaan.

een verdiende 5....

avatar van maurickcollege

maurickcollege

Ik vond dit echt zooo'n lollige film,, verder ook grappig verhaal enzo.

avatar van Drazenko

Drazenko

maurickcollege schreef:

Ik vond dit echt zooo'n lollige film,, verder ook grappig verhaal enzo.

Mee eens vooral dat stukje met dat kind, Ass hoool !!!

avatar van DragQueen

DragQueen

De lijn van deel een wordt goed voortgezet. weer een leuke rol van o.a de niro en stiller. maar het is hoffman en streisand die voor mij de show stelen. erg hilarische situaties. en leuk om te zien hoe twee uitersten families elkaar ontmoeten. dit zorgt voor komische situaties. 4 sterren.

iets minder dan "Meet the Parents"

avatar van Mat_

Mat_

De acteerprestaties zijn vrij goed,maar daar blijft het dan ook bij. Flauw verhaaltje en de geslaagde grappen zijn op één hand te tellen. Weer één van de zovele niet-grappige komedies.

avatar van *kelly*

*kelly*

Wel een mooi vervolg op Meet The Parents, maar minder grappig vond ik. Er waren wel grappige momenten, maar ik heb gewoon niet zo erg genoten als bij de eerste.

Acteurs toppie, verhaal goed, humor goed, maar ben toch een beetje op men honger blijven zitten.

----------->*3, 5*

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

stuk leuker vervolg op het saaie deel 1

jammer dat ben stiller zich in het vorige filmpje liet meeslepen

2.5***

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Meet the parents is zooo veel grappiger..Waarom toch altijd een vervolg???! ( ja om de cash..)

avatar van Max en Joep

Max en Joep

niks casd, deze is gewoon leuk

avatar van Niriath

Niriath

Ik vond dit deel ook zeker leuker dan de eerste.. vooral de familie Focker werd door mijzelf met een grote glimlach ontvangen...

In principe vond ik elk personage in de film leuk gespeeld en goed uitgediept, behalve de rol van Pam.. die vond ik beide films erg irritant, niet-leuk en oppervlakkig...

avatar van Glacier

Glacier

erg grappig 4*

avatar van becool

becool

erg leuk! 3,5

avatar van arne66

arne66

Een hele leuke film. Vooral de rol van Dustin Hoffman vond ik geweldig.

4 sterren!

avatar van Leno

Leno

Ik had 'm niet eens zo lang geleden al een keer gezien, desondanks kwam ik daar pas vrij laat achter. Kortom: niet erg bijzonder.

Deel 1 had enkele hele sterke grappen, dit deel heeft wellicht meer grappen maar het niveau is toch wat minder.

Het verhaal is niet zo belangrijk natuurlijk, al is het wel een aardig idee om de andere ouders erbij te betrekken. Vooral als dat betekent dat Dustin Hoffman een rol krijgt als tegenhanger van die andere rasacteur DeNiro. Met name hun spel maakt deze film de moeite waard.

avatar van MrEd

MrEd

Een erg flauw vervolg. Zonde van het blik bekende acteurs.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Behoorlijk walgelijke film. Robert DeNiro speelt redelijk, en het laatste half uur wordt het allemaal ietstje beter, maar verder zit de film vol met poep- en pisgrappen. Dat soort grappen zijn maar in heel weinig films leuk (Jay en Silent Bon Strike Again, Naked Gun, Tenacious D Pick of Destiny), in deze in ieder geval niet, aangezien het hier volledig serieus wordt gebracht, alsof je er volledig in een deuk van moet liggen. Deel 1 is veel beter.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Deel 1 nooit gezien.Maar deze vond ik erg flouw en niet echt zo veel aan.De acteurs doen het onder hun gemiddelde en robert de niro vind ik niet in zijn rol passen.De grappen vind ik lomp en niet overtuigend aleen zoals eerder vermeld naar het einde word het een klein beetje beter . 1,5

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Een hele leuke film met vind ik goed acteerwerk van : Ben Stiller, Robert De Niro en Dustin Hoffman ook soms grappige momenten en vermakelijke scene's!

avatar van Hubertien

Hubertien

Hele leuke film. Een lekker flauw verhaal, waarbij je niet te veel hoeft na te denken. Over het algemeen houd ik niet zo van de films van Ben Stiller, maar in combinatie met de droge humor van Rober De Niro werkt het erg goed. ****

avatar van Dirigent

Dirigent

Een leuke film met goede humor en goede rollen van Stiller, Hoffman en De Niro maar ik kon dit geen topfilm jammer genoeg noemen!

* * *

Hahhaha het leukste van 'die grappige scene met die baby'

maar voor de rest vond ik de film een beetje saai

2,0

avatar van darkjaap

darkjaap

vond het een nogal domme film

ik hou zoiezo niet van komedies maar deze vond ik wel zeker een afknapper de grappen vond ik totaal niet grappig en van Robert De Niro, Ben Stiller en Dustin Hoffman had ik ZEKER wel wat beter acteerwerk verwacht

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik geef de film in verband met deel 1 een half sterretje minder hoewel deze nog altijd een zéér vermakelijk vervolg blijft!

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Er komt zelfs nog een deel uit binnenkort genaamd: Meet the little Focker, ik denk dat ze nu wel te ver gaan met uitmelken. Kan een flop worden!

avatar van decsss

decsss

tommykonijn schreef:

vind ik ook, heb ze net beiden achter elkaar gezien. Deel 1 heb ik meer om kunnen lachen. Deel 2 was leuk, maar zaten minder leuke grappen in. 3***

avatar van garlic senior

garlic senior

Heel jammer dat zulke bekende acteurs in zo'n inspiratieloze baggerfilm spelen. Ben Stiller is zoals altijd weer heel irritant, komt nooit grappig over en verpest zowat de hele film. Robert de Niro is behoorlijk misplaatst als comedian en de rest van de film is iets beter, maar nog steeds ondermaats.