Genre: Komedie / Romantiek
4,2 (842)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 14 oktober 2004
Plot Snowfever
Op vakantie kan je zijn wie je wil zijn. Op wintersport zonder haar ouders gaat de aanvankelijk dromerige en verlegen Nicky helemaal los. In navolging van haar populaire vriendinnen Max en Sam, stort ze zich in de hevige concurrentiestrijd om de populaire snowboardleraar Ryan. Daarbij dreigt ze de vriendschap kwijt te raken met Eef, haar dikste vriendin - letterlijk en figuurlijk. Ook riskeert ze de liefde van de jongen waar ze echt om geeft: Ryan's jongere broer; Erik. Op het Oostenrijkse nieuwjaarsbal is Nicky in haar weelderige Sissi-jurk het prinsesje dat ze altijd al heeft willen zijn. Maar dan realiseert ze dat ze zichzelf is kwijtgeraakt om tot daar te komen.
Zo slecht nog niet...
Best meevallen...
Beetje slecht...
4,5 ster.
Ik volg je niet.
pjutter
viel me op zich nog best wel mee,
het verhaal viel wel mee,
maar het acteerwerk zooo overdreven en vaak erg nep
ProxxiM
Wat voor merk is die oranje jas van Erik eigenlijk?
Die jas is wel oke..
M.ike
dit vond ik een van de leukere nederlandse films ... leuk verhaal en goed acteerwerk hij krijgt van mij --> 4,0*
by_the_way
Wel grappig filmpje 1 keer gezien en dat was meer dan genoeg. Het acteren was vet onder de maat.
2**
jayytjee
opzich niet bagger maar goed was het niet... Acteerwerk was Kl*te en verhaal was ook niet echt om blij van te worden.
Wel leuk om een keertje te kijken als je niks te doen hebt
1,5 *
Stans.x
Leuke film opzich,het gata uiteindelijk maar omeen ding. Maarja dan toch is hij wel leuk,het acteren was ook goed voor een NL-Film-. 2,5*
Riiann
Hij was vet!! Egbert Jan zo leuk!! Erg leuke film, wel voorspelbaar maar echt leuk..
Riiann
Hoe kun je nou oordelen over de film als je hem nog nie gezien hebt..
Thomas83
Nog best een vermakelijke film, maar hij voldoet verder wel aan mijn verwachtingen van te voren.
Snowfever is gewoon een echte puberfilm, met weinig inhoud en verhaal, en zwakke acteerprestaties.
Op zich heb ik me nog redelijk vermaakt bij het kijken van de film, maar ook regelmatig geërgerd.
volrath
Het ''drama'' in deze film was dramatisch slecht, maar toch 2* voor de wel geslaagde grappen.
dj eye
Op 1 avond Snowfever en Out Cold gezien. Bijde niet echt geweldige films, maar in Out Cold laten ze tenminste zien wat snowboarden is. In 1 sequense van Out Cold zaten al meer mooie sb shots dan in heel Snowfever.
Daan Schuurmans moet nu toch echt eens een ander typetje gaan aanleren. Deze kennen we nu wel.
ninaleertje
ik vind dat hert stukje over daan schuurmans niet hellemaal korrect is aangezien hij ook in floris en Kijzer en de boor( advocaten serie) totaal andere types speelt dus vind in dat hij wel meer variatie krijgt maar het is gewoon moeilijk van een bepaald imago af te komen
hinie
ai , ai....wat een slechte film!
Zo voorspelbaar allemaal.
sjar02
Ik vond hem eigenlijk harstikke leuk! De beste film ooit is het niet, maar dat hoeft toch ook niet per see.
Ik heb hem thuis zelfs op dvd liggen.
Hij is wat mij betreft wel een paar sterren waard!
hinie
Ik heb hem thuis zelfs op dvd liggen.
Hij is wat mij betreft wel een paar sterren waard!
Een paar?
Je geeft hem de volle 5????
en dat voor " de beste film ooit is ie niet"?
_.Linn._
Snowfever is egt een geweldige film! Heb hem geloof ik al een stuk of 10 keer gezien en ik blijf hem leuk vinden! Van mij krijgt die 5 sterren!
Vooral het slechte script valt bij de tweede kijkbeurt erg op...
Friac
Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik niets heb met snowboard/skievakanties, en ook niets met chickflicks/romantische komedies. Wat dat laatste betreft heb ik dus weinig 'achtergrondkennis', aangezien ik dit type films eigenlijk graag aan mij laat passeren. Echter vond het gezelschap vanavond deze film blijkbaar interessant genoeg, dus heb ik maar (met een half oog) meegekeken.
Fijn is alvast dat de makers het sprookje van Assepoester in een modern sneeuwwit kleedje steken, er zaten in elk geval wel een aantal leuke verwijzingen naar in de beelden en personages denk ik. Helaas heb ik daarmee zo'n beetje alles gezegd. Ik vond de schaarse grappen, een 'romantische film' volstaat als omschrijving, flauw (dat duo Duitsers/Zwitsers...) en het hele verhaal was me net iets te leeg. Vooral op het einde maakten ze er zich naar mijn mening wat te snel van af, veel te weinig uitdieping, al weet ik niet of je dat bij dit type films mag verwachten, maar heb zelfs in dit genre al een pak interessantere films gezien.
Acteerwerk was in orde, maar ook niet 'wauw' te noemen. Eerlijk gezegd vond ik dus dat over de gehele lijn niets boven de middelmaat uitstak.
_misz_gangstaa_
hej ik zou het leuk vinden mocht iemand mij helpen namelijk ik wil deze film op dvd maar ik vin hem nergens weet iemand soms waar ik hem kan gaan halen in belgie?
juztin
gewoon een leuke film om naar te kijken, zeker niet verveeld en ook nog best wel grappig
darkjaap
echt een tegenvallertje
super slecht geacteert en super voorspelbaar
daan schuurmans was erg slecht echt heel jammer
ook jammer dat de debuut van verboom zo slecht is..
1 *

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland