Genre: Misdaad / Komedie
Geregisseerd door: Brett Ratner
Met onder meer: Pierce Brosnan, Salma Hayek en Woody Harrelson
Releasedatum: 14 april 2005
Donderdag 26 februari in één bioscoop (Eindhoven)
Plot After the Sunset
"Who will walk away?"
Max Burdette (Pierce Brosnan), een oude meesterdief, leeft samen met zijn vrouw teruggetrokken op een eiland en geniet hier van zijn welverdiende rust. Maar op een dag staat de FBI-agent die hem jaren achtervolgde voor de deur met wel een heel vreemde opdracht voor Max...
Max Burdett
Jean-Paul
Agent Kowalski
FBI Driver
Lakers FBI Agent
Ik vond het gewoon een hele onderhoudende film.
De film moet het ook een beetje hebben van de exotische lokaties en de werkelijk prachtige kleuren in de film.
Dan vergeten we nog de in breng van Brosnan, die na mijn mening nog jaren door had moeten gaan met het karakter James Bond.
De film is ook een mooi excuus om het goddelijke lichaam van Hayek te bewonderen, al met al een dikke zeven dus 3.5*
Master Blaster
mooie film
enkele goeie grappen
was de moeite waard om te kijken
DarkManX
Zeer vermakkelijke film. Ik vond het einde wel indrukwekkend en niet zo voorspelbaar zoals hier vermeld werd. Het feit dat het eindigt, zoals hij begint is ook wel goed gedaan.
Van mij krijgt ie 3,5*
Snuck
ik heb weer genoten van Woody Harrelson. en Salma Hayek doet zoiezo geen pijn aan mijn ogen
3***
mligtenberg
Vond de film wel een lekker wegkijker, maar geen echte uitspatter! Ik geef 'm 3 sterren.
Redlop
Dat het nergens over zou gaan was al duidelijk, maar dan hoopte ik op een spectaculaire 'heist'. Maar helaas...goedkope heist, geen actie, geen avontuur. Simpel buddy-gedoe. Typische Pierce Brosnan tussendoor dus. Hayek loopt de sexy latino uit te hangen die ze niet is.
Uit de hand gelopen reclamespot voor Heineken. 1,5*
gerardo
Bekende acteurs in een aardig verhaal. Heb wel genoten van deze film hoewel die nergens echt piekt. Een drie en een half.
LeiduH
vond het een leuke film om even weg te kijken, leuke sfeer en mooie locaties.. vond het middenstuk erg zwak, saaie dialogen en de grappen die er waren, waren veelal flauwe grappen. de film was toch wel beetje voorspellend, maar de climax was goed.
Van de decoletee (ofzoiets) van Hayek krijg je nooit genoeg.. maar vond hem toch iets te vaak in beeld..die sexscenes waren erg overdreven!
Bone*Thugs
Ja was wel een leuke film waarbij je spontaan zin krijgt in vakantie!
Alleen die Pierce wordt oud man damz hahaah!
sweety
inderdaad een leuke film en als ik dat zie zo in de carabien krijg dan veel zin om op vakantie te gaan
kantoorpikkie
Ik zo juist een verkeerd cijfer geven in plaats van een 4 een 3, dit omdat het wel een leuke film is om naar te kijken, alleen niet zo spannend.
Waku
Luchtige actiekomedie.
Verhaaltje is flinterdun, actie niet spetterend maar
er zitten echt wel leuke scenes in. Sterk punt is vooral de lokatie. De tropische uitstraling van Hayek,Harrelson en vooral het eiland waar het zich afspeelt redden de film.
Voldoende.
Niels_G60
Heb hem gister in de Bios gezien met me vriendin.
Vondt het wel een goede film!!
En idd, van de omgeving daar krijg je ech zin in vakantie;-)
minketijsen
goeie film, het verhaal is een beetje slap maar goed spelers, uiteindelijk toch nog een mooi eind
paulr20
ik heb de film gister gezien, echt een leuke film
grappige stukjes zitten erin
gamefreak
ik vond het een spannende film met veel verassingen en een heel leuk verhaal
De GeuS
Wat een ongelovelijke baggerfilm. Ik ga er maar vanuit dat ze alle 3 een behoorlijke bak met geld hebben gekregen om hun schaamte af te kopen....
Hayek ziet er leuk uit, maar ik ken wel mooiere vrouwen zonder acteertalent die 10 keer met hun tieten door het beeld kunnen zwaaien en een hoop onzin kunnen uitkramen.
Het verhaal hangt als los zand aan elkaar en echt alle roof clichés worden er uit de kast gehaald.
1* voor 2 beetje grappige scenes tussen Brosnan en Harrelson....
WiLL
Zeer zwakke film. Totaal niet boeiend.
Elke scene lijkt erop gefocused om Salma Hayek in zo weinig mogelijk kleren in beeld te brengen. Helaas heeft ze ook nog veel tekst, dus het wordt echt irritant na een tijdje.
De film komt naar het eind met wendingen die te belachelijk zijn voor woorden.
Pierce en Woody hebben samen nog wel een paar leuke momenten, maar de andere acteurs vond ik erg zwak.
cherislee
Dit vond ik echt een leuke film. Je krijgt er idd zin door om op vakantie te gaan. Wist niet wat ik hiervan moest verwachten. Maar ik vond hem zeker niet tegenvallen. Krijgt van mij een 4.
ROOSKY
Echt een heerlijke film, heb er van genoten. Lekkere soundtrack, goede cast en de lokatie was dusdanig, dat ik NU daarheen wil
Kwam best blij de bios uit en daarom 4 sterretjes.
Leno
Erg vermakelijke film met veel komische momenten en mooie locaties. Brosnan en vooral Harrelson zijn goed op dreef.
Hansjuh
Ik vond het een goede film met een orgineel verhaal! Van mij krijgt deze film 4*!
Ohnaka
Voorspelbaar, zoutloze humor, totaal niet spannend, de personages worden nergens uitgediept: 1* Heb alleen kunnen lachen om de beginscene, maar de rest van de film mag van mij in de vuilnisbak.

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod

We're No Angels
Komedie / Romantiek, 1955

Chasing Mavericks
Drama, 2012
diamantbahamasmaster thiefcrook couple overvallos angeles, californiëvoyeurfbi agent