• 9.377.963 stemmen

Met onder meer: Britney Spears, Anson Mount en Dan Aykroyd

Releasedatum: 28 maart 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Crossroads

"Dreams change. Friends are forever."

Drie meiden uit een klein dorpje in Georgia zijn na hun jeugdvriendschap uit elkaar gegroeid. Ze spreken af om een trip door het land te maken. Onderweg ontmoeten ze een muzikant die hen overhaalt om naar Los Angeles te reizen voor een muziekwedstrijd.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

avatar van J.S.

J.S.

Pieter Montana schreef:

En rappers.

avatar van gotti

En Frans Bauer.

Hoeft verder niks mis mee te zijn. Het zijn meer de gedrochten van film waar ze in terechtkomen.

avatar van gotti

Met Frans Bauer is heel veel mis (met kabouter Plop ook overgens, dat zou jij moeten weten OH ).

Ik bedoelde dan ook met zangers/essen die gaan acteren. Faye Wong in 2046 doet het betoverend. 't Is ook niet echt makkelijk om te staan schitteren in een film als Crossroads.

En met Kabouter Plop is een pak mis, maar ik ben dan ook niet echt het doelpubliek. Niet beter of slechter dan wat ik ken van Villa Achterwerk.

avatar van Bas17

Bas17

Deze film is beter dan ik dacht. Maar nog steeds ontiegelijk slecht en wat een vreslijk acteerwerk, maar omdat het beter is dan ik d8 geef ik het een 0.5 ipv een 0.0 (ow damn dat kan niet, sorry hou het toch op 0.5)

O ja, wat wel gezegd moet worden is dat ondanks britney niet kan acteren, dat ze het beter deed dan ik d8, natuurlijk helemaal niet goed, maar ik had verw8 dat ze echt voor lul zou staan. De film gaat nog meer onderuit door het enorm fucked up scenario en de enorm slechte "muzikale (proest)" onderbrekingen.

avatar van crrrazylegs

crrrazylegs

Pieter Montana schreef:

Waarom moeten zangeressen toch altijd gaan acteren?????????

Geld, geld en nog eens geld...

Ow ja.. én natuurlijk (Niet te vergeten): Vierkant uitgelachen worden... Alleen zijn ze meestal zo dom dat ze dat toch niet doorhebben... Des te leuker

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Ik vind hem wel grappig (adoeindodeze, dus niet de film) !

avatar van hellspawn666

hellspawn666

Maak een verbeelding in je hoofd wat er om moet gaan in het hoofd van het meest domme blondje van de wereld....maak daar een film en laat het regisseren door hetzelfde domme blondje zonder ervaring en je heb deze film. Ik vond het echt ERG dat Dan Aykroyd mee speelde in deze film...dat hij zich verlaagt om in deze waardelosse film mee te spelen is me een raadsel. Mijn toenmalige vriendin moest en zou deze film zien in de bios....na 10 minuten zat ik op me klokje te kijken hoe lang ik dit nog zou moeten aanzien....elke minuut die volgde was een epileptische aanval van walging...hoe slecht deze film wel niet was! Ik heb een maand nodig gehad om hiervan te herstellen.

avatar van zeesterretje

zeesterretje

4,5; ik ben Britneyfan dus vond dit wel een leuke film

en ik geef het toe, tis niet de allerbeste film haha maar als je Idool erin speelt is het altijd een leuke film

Doom

hehe ja ok, dan heb je dat al gauw, maar ik vond deze film niet om aan te zien....

Ik heb niks tegen zangeressen die effe willen voelen aan het acteren, het echte werk, maar kom dan wel opdraven met een goede film want dit is gewoon 10 x niks.

Ongelovelijk slecht geacteerd, het verhaal is zo sloom, saai enzz als maar wat. Je hebt echt de gehele tijd de neiging om hem te stoppen.

Alle humor die erin zat, werden destijds al in de reclames laten zien, dus humor is het op het moment dat je de film ziet ook niet meer...

Nee, slechter kan bijna niet.... 1 * voor de dames die erin spelen dan maar, positiever kan ik er niet over zijn!

Btw, mijn complimenten voor degene die hem hebben uitgekeken (ik ook). Want dat is een prestatie opzich, wees trots op je zelf!!!

avatar van Respekked

Respekked

Ik heb em destijds in de bios gezien.. Why God? why??!!

avatar van Rujar

Rujar

Respekked schreef:

Ik heb em destijds in de bios gezien.. Why God? why??!!

Zeker gehoord dat Britney naakt in beeld verschijnt

Doom

hehe ow, tja.... dan was de film wel een topper geweest, met een 5 * dan!

avatar van Scratt

Scratt

They told me Britney went naked.. but when I watched the movie, I was the blond...

movielauxje

Wedden dat het gewoon is omdat Britney meedoet, want ooooooh wat is ze een slet.

avatar van Mark86

Mark86

Waarom heb ik toch eigenlijk zo'n ongelofelijke haat tegen Britney Spears?

avatar van Rujar

Rujar

Omdat ze nooit als beste zangeres/actrice ooit bekend zal worden. Ze is namelijk gewoon talentloos, maar door een goede marketingstrategie heeft ze haar faam te danken. (dus ook deze rol) Terwijl echte talanten (met een minder uiterlijk) gewoon geen kans krijgen.

De verpakking is tegenwoordig veel belangrijker dan de inhoud! --> zie het nummer van Jessica Simpson.

Gelukkig heb je bij acteren meer talent nodig en valt ze hier compleet door de mand!!

movielauxje

I HATE U GUYS. Ze heeft wel degelijk geworken voor aan de top te staan, ze is al bekend van toen ze nog een lelijk kind was dus what 's the problem. Acteren kan ik niet zeggen want ik kijk alleen naar de film zelf voor me te amuseren, ik ga nie kijken ofdat ze goed acteren of niet.

Doom

Ja het is wel zo hoor, tegenwoordig heb je alleen nog maar je uiterlijk nodig om bekend te kunnen worden in de music world....

Britney is altijd al knap geweest, vanaf haar eerste nummer. Het enige wat anders is dat ze zich nu veel uitdagender en vooral sletteriger kleed. Is net een wandelende sexpop die aan iedereen wil laten zien hoe knap ze wel niet is.

OOohh walgelijk zulke personen, maar ok als je dan nog is nummers procudeerd waar een beetje leuke tune in zit enzo, wat leuk is.. Maar nee hoor, dat doet ze ook niet eens. Haar nummers zijn ook zwaar ruk.

Britney is

movielauxje

britney toen ze jong was

Ik vind haar niet de mooisten van de hele hoop, hoor. Zo is ze nochtans bekend geworden.

avatar van amazingmoi

amazingmoi

héhé,christina aguilera staat ook op die foto (iemand die in mijn ogen wel talent heeft).trouwens als je recente foto's van britney bekijkt,ga je spontaan denken;wat een koe!.ze mag dan wel zwanger zijn dat wil nog niet zeggen dat ze zich niet moet verzorgen.zelfs mijn overgrootmoeder kleed zich beter en ziet er verzorgder uit(en dat wil al heel wat zeggen want ze is dement ,zit in een rusthuis en ze kakt in haar broek:) ) en om dan terug op de film te komen;die was waardeloos,britney probeert gwn een beetje haar eigen singles te promoten.

avatar van Teskuh17

Teskuh17

hey, is die linksonder bij die foto niet ook "bekend" ??

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

De film is eigenlijk niet goed en mooi, maar omdat Britney erin speelt, wordt het een ander verhaal, vind haar een erg leuke en knappe zangeres, en dat haar acteer prestaties niet echt onder de indruk geraken met zo'n film als crossroads, is dan jammer

geef hem toch nog een 2,5#

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ach zo erg is het allemaal ook weer niet. Je weet dat je niet al teveel moet verwachten als je deze film ziet.

Ik kon hem wel waarderen om zijn luchtigheid.

3,0

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Deze film is toch gebaseerd op haar echte leven?

Als dat zo is heeft ze niet echt een ''leuke'' jeugd gehad..

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Helemaal niet zo'n vervelende film; Britney kan best acteren, en het verhaaltje ach...een lekker niemendalletje dat weinig kwaad kan. 3*

prachtige film met goed akteerwerk van britny spiers jammer dat ze geen oscarnominatie heeft gehad hier voor