Look Who's Talking (1989)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Daddy's Home
Geregisseerd door: Amy Heckerling
Met onder meer: John Travolta, Kirstie Alley en Bruce Willis
Releasedatum: 13 april 1990
Bekijk via Viaplay
Plot Look Who's Talking
"He's hip, he's cool, and he's only 3 months old."
Mollie werkt als boekhoudster voor Albert, die tevens haar minnaar is. Net wanneer ze besluit een einde te maken aan hun relatie, wordt ze zwanger. Wanneer Albert zijn vrouw verlaat en alleen gaat wonen, hoopt Mollie dat ze binnenkort gaan samenwonen. Op een dag ziet ze Albert in een winkel met een andere vrouw en van de schok beginnen Mollies weeën. Taxichauffeur James brengt haar naar het ziekenhuis, waar hij door het verplegend personeel, dat veronderstelt dat hij de vader is, wordt verplicht om de bevalling bij te wonen.
Mollie Jensen
Mikey (newborn)
Melissa
Cab Stealer
Jordy
Dit eerste deel is de enige die nog een beetje te doen is: redelijk flauw allemaal maar het uitgangspunt (pratende baby's) was hier nog wel aardig origineel, wat een paar komische momenten oplevert. 2 en een halve ster.
neo
best wel leuke film.die stem is echt cool ingesproken door bruce willis.
Ralfke
- 2075 stemmen
Grappig verzonnen en een aardige komedie. Had alleen bij dit deel moeten blijven!
GerwinF
Siskel & Ebert ook weer met hun Two Thumbs Up. Maar destijds leuk, nu stuk minder. 2.5 Sterren.
chrissie
vond deze heel leuk en origineel maar het had bij eentje moeten blijven
Chainsaw
Erg aardige film met een geinig plot en leuk stemwerk van Willis. Travolta en Alley hebben erg duidelijk veel plezier in. Geen hoogvlieger, maar best vermakelijk.
Diesel
SISKEL&EBERT met hun "TWO THUMBS UP!" weer.
Niet echt TWO THUMBS UP, wel 2.5 sterretjes.
Erikr73
2,49* gemiddeld??? Hé luitjes dit is het eerste deel hoor... die's toch best goed.
Goeie humor, verhaaltje leuk verzonnen en grandiose stem van Willis.
Alle delen hierna ga ik niet eens cijfers voor verzinnen, maar deze vind ik toch wel 3½ ster waard.
Borky
Lachen! Het is erg leuk om te zien hoe een baby/klein kind tegen de wereld aan kijkt.
davidov
ehr...ik denk dat je bedoeld: hoe script schrijvers denken dat wij kijkers willen dat een kleine baby de wereld ziet.
mikey
Een film van heckerling die ik niet zo vreselijk interessant vind, maar toch wel weer leuk. 3
J.Bell
Dit vind ik nog steeds een leuke film, het beste deel naar mijn mening.
John Travolta kan bij mij eigenlijk weinig fout doen
SuperSideSwipe
Aan de ene kant best geinig, maar er zijn maar wijnig films die me zo hard hebben laten zweten om mijn verstand op 0 te blijven houden en te kunnen geloven dat het echt was. (kan het zelfs bij godzilla films).
Als je met het verhaal mee kan gaan is het leuk, als je dat niet lukt, en je gewoon de hele tijd een baby ziet en in je gedachten Bruce Willis die in een microfoon staat te praten zul je er niet echt blij mee zijn.
2,5
D-ark
best een leuke film alleen jammer dat het geen goede verhaalijn heeft
2,5
Waku
De eerste was direct de meest hilarische..
Al vanaf het begin dat het zaad zzich een weg baant door de vrouwelijke geslachtsorganen zit de stemming er goed in.
Simpelweg vreselijk leuk, de gedachten van een brabbelende baby.
BlueSword
was wel een aardig grappig filmpje maar niet hilarisch ofzo.
die andere delen had ik ook gezien maar weet daar niet echt veel van, volgens mij met pratende honden ofzo?
nouja, wel aardig dus, de cijfer (2.50) is precies goed.
The Contender
Leuke film. De beste van de 3 vind ik. Heb me prima vermaakt, toen hij vandaag weer eens op tv kwam.
kArIzMa_TuRk
een leuke vermakelijke deel 1. wel grappig en goed geacteerd. krijgt een *** van mij. vond deel 2 en 3 minder vermakelijke vervolgen..
melanie178
Kan me vergissen maar volgens mij IS dit deel 1?
boekenutje
Ik vond het nogal een grappige film vooral in het begin wanneer die zaadcellen racen tegen mekaar om het eerst bij de eicel te zijn.
Matchostomos
Tijdens de prille kinderjaren een onmiskenbaar meesterwerk, nu een schattige prent, die een bij tijd en wijlen mooie glimlach op het gezicht tovert.
In de tweede helft moet het geheel echter opvallend veel aan humor inboeten, al maakt de stem van Willis het nog enigszins draaglijk.
Leuke verwijzing overigens naar Harold Lloyd, hangend aan een klok in 'Safety Last!'.
robijncult

Look Who's Talking Now
1993

Look Who's Talking Too
1990

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Die Hard 2
Actie / Thriller, 1990

Ghost
Drama / Romantiek, 1990
single parentbabyzwangerschapduringcreditsstingervrouwelijke regisseurtalking baby