Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Jamie Kennedy, Alan Cumming en Traylor Howard
Releasedatum: 21 april 2005
Plot Son of the Mask
"Who's next?"
Tim Avery wordt vader van een baby met bijzondere krachten. De baby heeft de krachten van het "Masker van Loki", een mythologisch object dat de gebruiker transformeert in een getikte vormveranderende alter ego. Wanneer Loki het masker terug wil, beginnen de problemen!
Tim Avery
Alvey
Alvey
Museum Boy
Bones1138
Jim Carrey is The Mask. Wie deze groene loser is weet ik niet, maar hij heeft de uitstraling van een bord erwtensoep! Hij is zónder masker leuker dan mét, en dat zegt nóg niks. Gigantische shitfilm. (mijn vriendin vond hem wel leuk trouwens...
mikoz
Een lachertje natuurlijk.
Film is zonder carrey ( die ik overgens ook niet zo super vind maar wel 10 keer beter is dan dit ) helemaal niks.
Film staat eigenlijk los van de echte mask en mag ook niet gezien worden als een vervolg of wat dan ook.
Ook straalt deze loser helemaal niks uit.
otherfool
Qua (overdaad aan) effecten valt het niet eens zo tegen, maar de cast is werkelijk verschrikkelijk, en het verhaal en de karakters nietszeggend. Bovendien werd Kennedy mét Mask (die er dan weer verrassend slecht uit zag) alleen maar irritanter. Een mislukking, dit nakomertje.
1,5*.
Idol
deze film is genomineerd voor de razzies.
kan de film tenminste toch nog een prijs winnen!
TOthehulk
ik vind de film niet echt iets verassends brengen een beetje een slappe komedie niet echt heel veel lachen maar toch zien de special effects der nog niet zo slecht uit maar het is vaak zo als deel 1 een succes was dan is deel 2 minder! de film is minder goed als deel een maar dat komt waarschijnlijk omdat de acteur jim carry niet mee deed.
©o®&Marlous
pffffffffff wat een slechte film
beter een andere film kijken
naar deel 1 bijvoorbeeld
0.5 ster voor de moeite
SuperSideSwipe
leuke kinderfilm..
Als je dit aan je kind laat zien zou je eigenlijk moeten worden opgepakt voor kindermishandeling.
kArIzMa_TuRk
Wel raar met wat je komt..
Maar 1 ding Ze vonden het heel leuk..
dus niet komen praten..
fabianvip
om over deze film commentaar te geven is eigenlijk al verspeelde moeite......huilen met de pet op!
Kaffeefiltjer
The Mask = Jim Carrey.
Veel is duidelijk nep in deze film...
matthijs_013
denk je nou echt dat kinderen de oppervlakkigheid in een film zien?? die vinden dit waarschijnlijk even goed als finding nemo
kArIzMa_TuRk
Gelijk heb je
luked45
Ik vind 'm gewoon leuk. Als de "echte" Mask niet door Carrey was gespeeld, maar door een mindere god, was deze "Son of..."vàst niet zo neergesabeld.
thunderball
Deze gisteren met vrienden gehuurd, na twintig minuten afgezet, vreselijk slecht, vervelend en saai.
Voor kinderen wellicht leuk, maar als volwassene heb je hier niks mee. Veel en veelste flauw en kinderachtig (ja, zelfs voor mij!)!
weaselweasel
Heel erg jammer dit.
Ik heb 'm een 0,5 gegeven, maar deze verdient een absolute 0,0
etherman
jammer dat carrey geen vervolg op zijn films wil maken.dit is pure bagger
Sanderkeuh
jammer dat carrey geen vervolg op zijn films wil maken.dit is pure bagger
Ace Ventura? (Hoewel dat de enige vervolgfilm is met hem, daar heb ik eigenlijk nooit op gelet.
_________________
Andere acteurs graag?
Het enige grappige in deze film zijn de gevechten tussen de hond en de baby, en de Special Effects zijn ook wel tof.
Het verhaal is redelijk goed voor een kinderfilm, maar waar is Carrey in godsnaam?
Als Carrey meedeed was deze film in ieder geval stukken beter.
Maaltje
jeetje wat een slecht aftreksel.
zelfs mijn broertje vond deze slecht, en die vind niet snel iets slecht
dionj
Echt misschien wel de slechtste film ooit gezien. Ik kan naar deze film nog geen 5 seconden naar kijken of hij is me al aan het vervelen. Ik vond de Mask 1 al afschuwelijk, maar die is nog altijd honderd keer beter als deze.
Als ik een klein pluspuntje moet geven: Gelukkig doet die kwal van een Jim Carrey niet mee.
Totaal géén aanrader, en als ik jouw was zal ik de film niet kopen of huren.
0.5* (erg jammer dat het niet nóg lager kan)
%%%%%%
Wat een belachelijke film. Het verhaal is tien keer niks. Het enige wat ik een punt kan geven. Is de special effects die best in orde was een 1,5 en voor die Exorsist grap
Edu
Wat een bagger film...ik werd bijna misselijk. Echt geen 1 sec. stond de camera stil het draaide en draaide alleen maar. En verder was de humor erg saai.
Ik had veel verwacht (The Mask was erg grappig), maar dit is echt het slechtste wat ik ooit heb gezien. 0,5 ster
tukkerstein
IKzou het niet zo serieus nemen...
Merel_*
Echt zo veel malen slechter dan de versie met Jim Carrey..
marb
10.001e poging om een goeie voorganger te verkrachten met goedkope effecten en grappen. Iedereen die dit een slechte film vond MOET me eens zijn dat sequels meestal nooit zo geslaagd zijn
. Meestal slaan ook prequels de plank mis [ Dumb and Dumber: When Harry met Lloyd ff noemen] Meerdere malen mee doodgegooid op Film1. Geef de film nog 1.5* omdat ik tekenfilms/cartoonisten wel cool vind
fabianvip
Waarom een plastic kapsel? 0,5 *
dan kan je zien hoe nep ie is
ik had um ook 0.5 gegeven, maar als je 0.0 had kunnen geven....
was dát zelfs te hoog. deze film hoort een - score te krijgen!!

The Mask
1994