Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Jamie Kennedy, Alan Cumming en Traylor Howard
Releasedatum: 21 april 2005
Plot Son of the Mask
"Who's next?"
Tim Avery wordt vader van een baby met bijzondere krachten. De baby heeft de krachten van het "Masker van Loki", een mythologisch object dat de gebruiker transformeert in een getikte vormveranderende alter ego. Wanneer Loki het masker terug wil, beginnen de problemen!
Tim Avery
Alvey
Alvey
Museum Boy
Moviestar
Stom! Ze hadden alleen een sequel moeten maken met Carrey, maar ja ze zullen wel weer geld nodig hebben.
SSeagal
Ik hoorde jaren geleden al over een vervolg dus had er al niet meer op gerekend, maar dat Jim Carrey niet meedoet is helemaal te nep voor woorden!
WB
Het verhaal lijkt me ook niet echt meer top als ik dat zo lees! En dan ook nog es zonder Carrey: BIG MISTAKE!
jassonn
Titel wordt waarschijnlijk nog veranderd.
Waarom zou de titel nog veranderd worden?
Waardeloos trouwens dat ze weer een vervolg moesten maken, en dan ook nog zonder J.Carrey
davidov
wanneer kwam the mask 1 ook alweer uit? ik weet iig dat ze sinds het succes van 1 al een deel 2 wouden maken, en er dacht ik zelfs al een beetje mee bezig waren (zo was er ook destijds op RTL4 toen er nog een film programma was een prijsvraag en je won een reis naar de set van jawel...the mask 2) maar dat is dus niet doorgegaan destijds, nu toch weer wel?
Waarom zou de titel nog veranderd worden?
Droopy
Dat wordt een flop.
Carrey maakte inderdaad de film. Ben wel benieuwd, voordeel van de twijfel dan maar.
morpheus
Dit lijkt me nu echt zón stupide kleuterfilm, deel 1 was wel aardig maar dit lijkt me triest. maarja eerst zien eer gij oordeelt.
Esteban
Het ziet er écht wel compleet verbrot uit. Jamie Kennedy, Alan Cumming als bad-guy en een baby-mask? Nah! Bovendien is dit een film, zoals iedereen hier al zei, die z'n succes heeft te danken aan Jim Carrey. Het is algemeen geweten dat die man geen sequels wilt maken, buiten Ace Ventura omdat ie contractueel verbonden was, dus people blijf met je fikken van die films af. It's really nothing without him.
Wie wil kan trouwens de volgende petitie tegen Ace Ventura 3, alweer zonder JC tekenen. Of de petitie die vraagt om toch Carrey te nemen. http://www.aceventura3.tk/
U-96
- 2070 stemmen
Ik ben het met je eens Esteban. The Mask verdient niet zo'n 'sequel', en zeker niet een waar de originele akteurs geen rol in hebben. Dumb en Dumberer en deze film trappen de originele films in de grond.
Maar niets is zo erg als een remake...
Chainsaw
The Mask 2, Dumb and Dumber 2, het gerucht rond Ace Ventura 3? Ze moeten de films met Jim Carrey wel hebben, niet?
Dat van Ace Ventura is trouwens geen roddel meer
Paramount Pictures heeft de rechten en het zou gaan om een sequel.
Maar goed, dit is wel erg off topic, I know.
titia
En of hij in Nederland in de bios uit komt is ook niet zeker, want hij is van de releaselijst afgehaald. Klinkt niet al te positief.
Lis
We waren gister in de Metro bios in Heerhugowaard en we zagen bordjes staan van The Mask deel 2...leek ons wel leuk,maar nu ik weet dat het zonder Jim C is..laat maar weer!!!
Maar aan de bordjes te zien komt ie wel in de bios...
Chainsaw
In de bioscoop in Hoogeveen zag ik al een hele tijd geleden van die reclamebordjes staan van deze film. Ik ben benieuwd of deze ook echt in de bioscoop komt.
Esteban
Nieuwe Trailer : http://www.apple.com/trailers/...
Ik kan geen trailers zien, ziet het er verschrikkelijk uit?
nathan_666
spijtig dat Jim Carrey er niet inspeelt.

The Mask
1994