Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Jamie Kennedy, Alan Cumming en Traylor Howard
Releasedatum: 21 april 2005
Plot Son of the Mask
"Who's next?"
Tim Avery wordt vader van een baby met bijzondere krachten. De baby heeft de krachten van het "Masker van Loki", een mythologisch object dat de gebruiker transformeert in een getikte vormveranderende alter ego. Wanneer Loki het masker terug wil, beginnen de problemen!
Tim Avery
Alvey
Alvey
Museum Boy
Ronmovie
Ik heb net de trailer gezien, zag er heel anders uit dan "the mask". Son of mask zal zeker niet beter zijn, maar de trailer zag er best grappig uit. Ik denk dat je deze film heel anders moet gaan kijken. En niet echt als een vervolg moet zien. En inderdaad, het zag er wel erg tekenfilmachtig uit. Maar ja, ik hou ook van tekenfilms.
Nightstalker
Zeker erg slecht. Voor kleine kinderen is hij meschien wel leuk. Maar als dit als een vervolg is bedoelt. is het goed mislukt. Flopfilm !!!
THORNADO
Ik had hem slechter verwacht. Geen lachfilm, wel aardige special effects. Dom verhaal. Irritante baby.
BenBen
tjah, aardige film, niet meer of minder, ik vond hem niet flauwer als "the mask" 2*
mr_noname
Aardige film, slecht verhaal, maar wel een paar leuke stukjes, die deze film het wel waard maken om hem een keer te kijken! .... 2.5* ster!
>> Helaas niet beter dan het orgineel!
Voodoo
Vond het met die baby juist wel leuk. ik geef hem 3 sterren. verhaal was wel een beetje slap, maar effecten waren wel goed.
Hansjuh
Op zich wel een grappige film, zeker voor de kids. Maar komt bij mij niet hoger dan 2*
IcU
Ik vond hem erg leuk. Ik kan me voorstellen dat sommigen mensen het een erg dome film vinden, maar dat vind ik dus niet. Deze film zit vol met flauwekul en onzin en het verhaal is zo slecht als de weg naar Hamelen maar hij is toch erg vermakeleijk. Best goeie SFX.Niet te vergelijklen met de eerste, dus dat moet je dan ook vooral niet doen... 3½*
Hagele
Dit gaat helemaal nergens over. En belachelijk hoe Jamie Kennedy eruit ziet met het masker op. Doe het dan fatsoenlijk. 1* voor de hond.
Ghecko
De film was te doen, ik moet zeggen dat Jim Carrey gewoon de beste Mask blijft, maar ja wat wil je ook met zo iemand als Jamie Kennedy die er uitzag als iemand met teveel pillen op.
Hij zag er al helemaal niet uit met dat masker op, ik ben echt blij dat dat niet veel in de film voor is gekomen.
Af en toe waren de grappen wel leuk, dat hondje en die baby hadden wel leuke scenes.
Het mooiste van de film vond ik die scene met de baby en Loki toen Loki z'n krachten ging testen, wel grappig.
Verder kan ik het niet meer dan redelijk noemen en verder zal ik gewoon vergeten dat er ooit n vervolg op de eerste mask is gemaakt. Jim Carrey is toch beter om te herinneren als de Mask.
jassonn
Mijn god, ik mag toch hopen dat deze film de flop top 100 weet te bereiken!!
dinky
Dat haar van Tim Avery (Jamie Kennedy) is zo nep , het is van plastic gemaakt.
Hagele
Dat haar van Tim Avery (Jamie Kennedy) is zo nep , het is van plastic gemaakt.
Precies ja, gaat echt helemaal nergens over.
Modar
Ik vond dit een slechte film het enige wat de film leuk maakte waren de scenes met de baby en de dolle hond.
De mask ziet er gewoon NEP uit erg jammer. Ik had toch wel verwacht dat ze een beter vervolg hadden kunnen maken op het destijds zon groot succes! Maarja wie ben ik....
nickvanzutphen
gewoon een film snel gemaakt om snel veel geld mee te verdienen , maar dat is niet gelukt en dat vind ik niet gek wat een bout film
SiSsY bOY
echt slecht ja, van mij krijgt ie een 1
willbee
Slecht, slecht en nog eens slecht. Oh en zei ik nog dat die slecht was. Geen waardige vervolg tussen tussen The Mask. Helemaal niks. Dat ik de film nog heb afgekeken is me nog een raadsel en 0,5
YuLaw16
Net als dumber and dumber 2 was deze film gewoon gedoemd te mislukken. Kunnen de filmmakers niet zien, dat het Jim Carrey was die de films zo succesvol maakte? Na een half uur uitgezet, omdat ik toch wel kon voorspellen wat er gebeuren zou. een 1/5.
Trip Fontaine
Wat een verspilling van tijd en talent. Een van de slechtste films van het jaar, zoniet de allerslechtste.
Cennie
Wat gaan de makers van deze film doen aan de 90 van m'n leven die ik kwijt ben... Deze film is ronduid SLECHT, Jim carrey draaid om (in z'n bed) van hoe ze zo'n beroerd vervolg konden maken.
V
Jamie Kennedy doet zo verschrikkelijk zijn best, het wordt bijna schattig. Maar mijn hemel, wat is dit een humorloze kutfilm. Echt niets is grappig aan dit misbaksel. Kuttiming, kutverhaal, kut-sfx, kuthumor, gewoon kut. 0,5*
pietje punk
als je weet dat het een ontzettend slechte film is zie je de positieve dingen er nog net tussen.... dus nog best genoten....

The Mask
1994