• 9.377.805 stemmen

Met onder meer: Jamie Kennedy, Alan Cumming en Traylor Howard

Releasedatum: 21 april 2005

Plot Son of the Mask

"Who's next?"

Tim Avery wordt vader van een baby met bijzondere krachten. De baby heeft de krachten van het "Masker van Loki", een mythologisch object dat de gebruiker transformeert in een getikte vormveranderende alter ego. Wanneer Loki het masker terug wil, beginnen de problemen!

avatar van darkjaap

darkjaap

soms wel grappige scenes maar wel erg nep

had liever jim carrey in de hoofdrol gezien maar deze vond ik ook nog wel gaan geen topper soms \z0 slecht dat je gewon in slaap valt maar voor de jongere kijkers zou hij wel leuk zijn

avatar van markq1

markq1

bah 3 keer niks deze film

avatar van Mescaline

Mescaline

Even 20min gekeken op tv.. puur uit nieuwschierigheid..

Deze film slaatecht nergens op.. slecht geacteerd en zelfs slechte special effects.. :S

Ikstem alleen als ik de hele film gezien heb dus stem ik nu niet..

avatar van moviefanatic

moviefanatic

Mijn god, wat is dit een waardeloze film zeg!! Ik had 'm al een keer eerder gezien maar nu lijkt het nog erger dan toen. Half 'gewone' film met werkelijk belachelijk acteerwerk en half animatiefilm (ook van niet al te beste kwaliteit). De combinatie werkt gewoon niet voor mij.

0.5 ** voor dit gedrocht, zeker in vergelijking met z'n hilarische voorganger (dankzij Jim Carrey)

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Zó slecht waardoor het weer hilarisch wordt. Door de vele lachen dus toch nog dat extra puntje.

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

Nou ten eerste lijkt het wel een tekenfilm (mischien is het wel zo maar bij de mask 1 zag ik dat duidelijk niet) ze zeggen de dingen niet zo vet die hond vind ik ook wel best dom de man die hier the mask speel (niet loki maar de andere) is de slechtste opvolger van jim carrey die maar kan loki vind ik wel cool maar de rest viel bestt mee alleen het verhaal had beter gekund deel 1 vond ik een beter verhaal had hem slechter verwacht had zeker nioet verwacht dat het een tekenfilm zou zijn 2,5*

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Hoe bedoel je NEP...en uitgemolken.

avatar van film master

film master

oh my god: slechtttttttttttttttttt.

wie deze film hoger dan 2 sterren geeft moet zich laten controleren.

avatar van Berniertje

Berniertje

Soms wel grappig, maar het acteerwerk was flutflutflut, en de special effects waren gewoon slecht. Het enige grappige was die hond die dat kind wou opblazen. Voor de rest, heb hem niet afgekeken, viel gewoon in slaap

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

belachelijk slecht, dit was gewoon een kwestie van geld proberen te verdienen omdat ze gewoon het geweldige succes van the mask wouden herhalen.

Jammer genoeg kan dit nooit zonder jim carrey hij heeft het gemaakt tot wat het is en dan moet je niet zo'n dom vervolg proberen te maken 9 jaar later.

the mask was geweldig en dan moet je er niks meer aan willen veranderen en er vanaf blijven!

0,5 omdat lager niet mogelijk is

avatar van dammit

dammit

dit is een geweldige film (ugge ugge ik stik)

echt een piep film 1,5 sterren

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Soms wel leuk, meerendeel niet. Het is nog net niet een slap aftreksel van de classic The Mask.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Omwille van mijn neefjes heb ik deze film wel maarliefst drie keer moeten kijken.

Deze film wordt gezien als één van de slechtste ooit gemaakt. Ikzelf vond het op zich een leuk tussendoortje. Het is duidelijk geen hoogvlieger, maar om het nou de 'slechtste ooit gemaakt' te noemen ben ik het niet mee eens.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Irritant vervolg op ''The Mask'', die eerder op de zenuwen werkt dan op de lachspieren.

Het enige positieve is dat de speciale effecten op zich wel in orde zijn. Maar wat heb je daar aan in een komedie die pertinent de plank misslaat met zijn waardeloze non-humor?!

avatar van Berniertje

Berniertje

Nog eens een stuk herkeken, ik verlaag mijn stem naar 1,5. Vindt een 2 nog te hoog voor dit laagstandje..

avatar van Miss Bean

Miss Bean

Ik vond deel 1 toch echt een heel stuk beter dan deze.

avatar van Error_2009

Error_2009

Deel 1 was grappig deze is eerder irritant.

avatar van nachtgekko

nachtgekko

ik vond het echt een superdepuperknetterfantastische film, ik wou dat ik mijn brein kon reformatten zodat ik me deze onzin nooit meer kan herinneren

avatar van Arbil

Arbil

alles maar echt ALLES wat een film slecht maakt zit hier in.

dit is de slechtse film die ik tot nu toe heb gezien.

deze film is zo slecht dat ik hoofdpijn heb nu

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Aargh, ik heb mijn portie films uit de bottom top 100 wel weer gehad voor dit jaar. Wat een irriterend stuk ellende, dat geen enkele humor bevat en waarbij de SFX even gaaf zijn als het bezichtigen van doodgeslagen bier. Het sneue is dat 84 miljoen dollars aan budget hiertegenaan gesmeten is. Er zijn leukere dingen te doen met zulke geldbedragen

avatar van cel

cel

Wat een slechte film.

Na 10 minuten kon je de film al afzetten van kwaadheid / verveling noem maar op.
De special effects zijn laagste van de plank. de manier waarop de karakters in the mask veranderen na het opzetten van het welbekende masker is gewoon zeer slecht. Vooral de scene in de auto waarna hij naar een feest gaat.

Ook al noemt men het een komedie. Ik heb in deze nog nooit zoveel gelachen. De tranen liepen mij over de wangen. Tranen van geluk toen die afgelopen was (sarcastisch bedoeld). Er zaten namelijk echt heel weinig (goede) grappen in die echt leuk overkwamen.

En dan maar niet te beginnen over de ZEER SLECHTE acteerwerken van de cast, onder andere het ergste van Jamie Kennedy. hij was echt heel slecht met zijn (grappig proberend zijn) rol

Dit is gewoon verspilling van $40,534,165.
Helaas kan ik niet lager geven dan een *0,5. (daarom dan maar een hele lage 0,5)
Deze film verdiend het om direct verbrand te worden.

avatar van playah26

playah26

Deel 1 was geweldig jaren terug (mede door jim carrey natuurlijk), maar deel 2 is een film waar je bijna spontaan van gaat braken zo slecht.

avatar van Theunissen

Ik vond eigenlijk alleen Alan Cumming wel grappig, Jamie Kennedy was zeer irritant. Hij was inderdaad wel slecht maar minder slecht dan ik verwachtte.

avatar van maerk

maerk

The Mask zonder Jim Carrey is The Mask niet meer.

Saai vervolg op het leuke The Mask waar Jim Carrey lekker los kon gaan. Nu is de humor een stuk kinderachtiger, van alle grappen is er maar een handvol echt leuk. De felle kleuren, CGI die nog ok is en het passende camerawerk weerhouden me ervan om een 1* te geven.

avatar van K@i

K@i

De eerste deel was Entertaiment pure klase !

Dit tweede deel was pure rotzooi van de bovenste plank !

0'5 zou nog teveel eer zijn !

avatar van woeler82

woeler82

een Flop film van de bovenste plank, kan me niks bij voorstellen

avatar van Nomak

Nomak

De eerste was echt een stuk slechter dan deze. Hier waren veel meer doldwaze scenes om te lachen.

avatar van timburton

timburton

dammit schreef:

dit is een geweldige film (ugge ugge ik stik)

echt een piep film 1,5 sterren

Vind ik een 1,5 nog wel geweldig hoog.

avatar van elmo4ever

elmo4ever

hij staat terecht in de flop 100 ze haDDEN geen 2e moeten maken maar ik heb me best vermaakt.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

had hem eens gehuurd. Stond er op het hoesje jim carrey, en volgens mij zelf ook in de film