Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Bekijk via CANAL+
Plot 13 Going On 30
"For some, 13 feels like it was just yesterday. For Jenna, it was."
Jenna is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt, krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen...
Jenna Rink
Beverly Rink
Wayne Rink
Wendy
seth gecko
schattig filmpje dat op schattige wijze een schattig gegeven uitwerkt. in 1 van de laatste scenes werd het zelfs ietwat ontroerend...jammergenoeg werd dat genekt door het lachwekkend veilige voorspelbare einde dat weinig schattige woorden bij me ontlokte.
2**
- 11916 berichten
Verhoogd naar 4,0*. Wederom bekeken en de film staat nog steeds als een huis.
RoOsJ_LoVe
ik wil de film zien maar dan moet iki nog even wachten
heb er zin in om die te kijken
Redrabbit
Zeker een 3,5 waard, vond het een leuke komedie. Zowel in de bioscoop gezien als (onlangs) thuis op dvd.
*eef
Supercalifragilisticexpialidociouse film!! Wauw echt fantastisch!! Mega vet!! Kijken dus, als je deze film niet gezien hebt, hoor je er niet bij! En ook hier weer: Judy Greer! Zij geeft de doorslag van de film: Super! En het moment net voor Matt gaat trouwen is erg ontroerend.
naja overdrijven is ook een vak appart...maar hij is wel heeel leuk
*Yoy
Heeey eveline,
Inderdaad ik ben het met je eens : Deze film is geweldig.
De voorkant met de kauwgombel is gewoon al leuk om te zien. de film is ontzettend grappig, en Judy Greer is gewoon mijn lievelings actrice omdat ze in iedere film zowat wel een bijrol heeft!
misS_mii
leuke film,
niet echt zo goed (vind ik) om hem in je top 10 te hebben,
maar toch leuk voor een (meiden) filmavondje ofzo; een 3
Ik houd van meidenfilms
(L)
Ik ook!
Soeperman87
Ik ga deze film zometeen wel even bekijken.
Ben benieuwd of deze echt zo aardig is.
En meidenfilms... Tsja, kijken altijd lekker luchtig weg, maar hebben nog nooit een top 10 notitie in mijn lijstje weten te veroveren.
First_contact
Slechtste film die ik dit jaar gezien heb.....weinig verhaal, en Garner is niet leuk in zo'n rol.....laat haar maar Electra spelen ofzo...
Thomas83
Net maar eens gekeken uit nieuwsgierigheid, en ik heb me prima vermaakt. Vooral aan het begin vond ik de acteerprestaties wat houterig, en het verhaal is natuurlijk erg moralistisch en het einde wel heel zoet, maar het is ook echt een meisjesfilm eigenlijk. De doelgroep waarvoor de film bedoeld is zal hem zeker wel waarderen denk ik.
Jennifer Garner speelt haar rol schattig en is leuk om te zien.
2.5
Soeperman87
Leuker dan ik had verwacht!
Frisse komedie met een (redelijk) verassende plotwending en een veel te zoet einde.
deStef
voorspelbaar, maar leuk. Einde werd te langdradig gemaakt maar Garner was een leuke verschijning die ervoor zorgde dat het niet verveelde. 3 *
Niqk
hmm deze film heeft erg veel weg van 'Big' maar met jennifer garner ipv tom hanks...
onorgineel verhaal dus...
- 11916 berichten
Gisteravond maar weer eens op dvd bekeken en dit blijft gewoon een erg genietbaar filmpje. Topprestatie van Garner en het verhaaltje...ach. Heerlijke film dit, en die 4* blijven staan.
Leno
Het verhaal is al vele malen eerder gedaan en heeft verder ook niets aan orginaliteit. Alles is voorspelbaar en echt grappig is het ook niet. Garner speelt haar rol wel heel leuk, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
melanie178
Wat een rare film, hier zat absoluut heel weinig humor in.
Ik geef eerlijk toe dat ik sowieso niet echt van komedie houd (zeker geen "meiden-films") maar dit sloeg echt nergens op.....bijna net zo slecht als "The Holiday"
1,5 *
Tom Savini
Ik ben een man en ik vond het een prachtige film!
En ik ben geen homo.
Jennifer Garner op haar best!!!
De female version van Big!
Arturo
Redelijke film, ik vind ht onzin als er wordt gezegd: 'meisjesfilm', films zijn gewoon voor iedereen, je kunt ook gewoon zeggen dat je niet van romantiek houdt of comedy. Meisjes kijken toch ook naar actiefilms, dat is gewoon normaal..
Dit fim is leuk voor 1 keer ik zou het geen tweede keer willen kijken, maar voor 1 keer is het best vermakelijk..
3,5
xenne
dit soort verhaaltjes hebben we al eerder & beter gezien, ondanks de leuke verschijning van Jennifer Garner niet echt geslaagd te noemen .... 2
seanpuffy
vind dit een geweldige komedie. veel lachen geblazen. en jennifer bewijst dat ze weet wat acteren is:). zij heeft al veel bewezen dat ze verschillende genres aankan
4.0
Zuzuu
Ik vond het leuk om er naar te kijken.
Heb me geen moment zitten vervelen.
*2.5*

Desert Flower
Biografie / Drama, 2009

127 Hours
Avontuur / Drama, 2010
new york cityfotograafeditor-in-chieftijdreizenwishchild as an adult friends in loveage change