• 9.377.861 stemmen

Met onder meer: Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Judy Greer

Gesproken taal: Engels, Frans, Portugees, Spaans en Slowaaks

Releasedatum: 5 augustus 2004

Plot 13 Going On 30

"For some, 13 feels like it was just yesterday. For Jenna, it was."

Jenna is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt, krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen...

Matt "Matty" Flamhaff

Lucy "Tom-Tom" Wyman

Richard Kneeland

Beverly Rink

Wayne Rink

avatar van seth gecko

seth gecko

schattig filmpje dat op schattige wijze een schattig gegeven uitwerkt. in 1 van de laatste scenes werd het zelfs ietwat ontroerend...jammergenoeg werd dat genekt door het lachwekkend veilige voorspelbare einde dat weinig schattige woorden bij me ontlokte.

2**

• 11916 berichten

Verhoogd naar 4,0*. Wederom bekeken en de film staat nog steeds als een huis.

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

ik wil de film zien maar dan moet iki nog even wachten

heb er zin in om die te kijken

avatar van Redrabbit

Redrabbit

Zeker een 3,5 waard, vond het een leuke komedie. Zowel in de bioscoop gezien als (onlangs) thuis op dvd.

avatar van MrAmsterdam

MrAmsterdam

Vermakelijk....

avatar van *eef

*eef

Supercalifragilisticexpialidociouse film!! Wauw echt fantastisch!! Mega vet!! Kijken dus, als je deze film niet gezien hebt, hoor je er niet bij! En ook hier weer: Judy Greer! Zij geeft de doorslag van de film: Super! En het moment net voor Matt gaat trouwen is erg ontroerend.

naja overdrijven is ook een vak appart...maar hij is wel heeel leuk

avatar van *Yoy

*Yoy

*eef schreef:

Heeey eveline,

Inderdaad ik ben het met je eens : Deze film is geweldig.

De voorkant met de kauwgombel is gewoon al leuk om te zien. de film is ontzettend grappig, en Judy Greer is gewoon mijn lievelings actrice omdat ze in iedere film zowat wel een bijrol heeft!

avatar van *eef

niet echt zo goed (vind ik) om hem in je top 10 te hebben,

maar toch leuk voor een (meiden) filmavondje ofzo; een 3

avatar van Flooorx

Flooorx

Ik houd van meidenfilms (L)

Flooorx schreef:

Ik houd van meidenfilms (L)

Ik ook!

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ik ga deze film zometeen wel even bekijken.

Ben benieuwd of deze echt zo aardig is.

En meidenfilms... Tsja, kijken altijd lekker luchtig weg, maar hebben nog nooit een top 10 notitie in mijn lijstje weten te veroveren.

avatar van First_contact

First_contact

Slechtste film die ik dit jaar gezien heb.....weinig verhaal, en Garner is niet leuk in zo'n rol.....laat haar maar Electra spelen ofzo...

avatar van Thomas83

Thomas83

Net maar eens gekeken uit nieuwsgierigheid, en ik heb me prima vermaakt. Vooral aan het begin vond ik de acteerprestaties wat houterig, en het verhaal is natuurlijk erg moralistisch en het einde wel heel zoet, maar het is ook echt een meisjesfilm eigenlijk. De doelgroep waarvoor de film bedoeld is zal hem zeker wel waarderen denk ik.

Jennifer Garner speelt haar rol schattig en is leuk om te zien.

2.5

avatar van *__ANIME__*

*__ANIME__*

Leuke film voor een gezellige avond.

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Leuker dan ik had verwacht!

Frisse komedie met een (redelijk) verassende plotwending en een veel te zoet einde.

avatar van deStef

deStef

voorspelbaar, maar leuk. Einde werd te langdradig gemaakt maar Garner was een leuke verschijning die ervoor zorgde dat het niet verveelde. 3 *

avatar van Niqk

Niqk

hmm deze film heeft erg veel weg van 'Big' maar met jennifer garner ipv tom hanks...

onorgineel verhaal dus...

• 11916 berichten

Gisteravond maar weer eens op dvd bekeken en dit blijft gewoon een erg genietbaar filmpje. Topprestatie van Garner en het verhaaltje...ach. Heerlijke film dit, en die 4* blijven staan.

avatar van Leno

Leno

Het verhaal is al vele malen eerder gedaan en heeft verder ook niets aan orginaliteit. Alles is voorspelbaar en echt grappig is het ook niet. Garner speelt haar rol wel heel leuk, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

avatar van Youri

Youri

Grappig, wel een echte meisjesfilm.

avatar van Marly

Marly

leuke film

avatar van melanie178

melanie178

Wat een rare film, hier zat absoluut heel weinig humor in.

Ik geef eerlijk toe dat ik sowieso niet echt van komedie houd (zeker geen "meiden-films") maar dit sloeg echt nergens op.....bijna net zo slecht als "The Holiday"

1,5 *

avatar van Tom Savini

Tom Savini

Ik ben een man en ik vond het een prachtige film! En ik ben geen homo.

Jennifer Garner op haar best!!!

De female version van Big!

Iloveee Mark Ruffelo!

avatar van Arturo

Arturo

Redelijke film, ik vind ht onzin als er wordt gezegd: 'meisjesfilm', films zijn gewoon voor iedereen, je kunt ook gewoon zeggen dat je niet van romantiek houdt of comedy. Meisjes kijken toch ook naar actiefilms, dat is gewoon normaal..

Dit fim is leuk voor 1 keer ik zou het geen tweede keer willen kijken, maar voor 1 keer is het best vermakelijk..

3,5

avatar van xenne

xenne

dit soort verhaaltjes hebben we al eerder & beter gezien, ondanks de leuke verschijning van Jennifer Garner niet echt geslaagd te noemen .... 2

avatar van seanpuffy

seanpuffy

vind dit een geweldige komedie. veel lachen geblazen. en jennifer bewijst dat ze weet wat acteren is:). zij heeft al veel bewezen dat ze verschillende genres aankan

4.0

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Ik vond het leuk om er naar te kijken.

Heb me geen moment zitten vervelen.

*2.5*

avatar van Kisje

Kisje

Echt een leuke film waar je bij kan wegdromen .. Love it