• 9.377.389 stemmen

Met onder meer: Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Judy Greer

Gesproken taal: Engels, Frans, Portugees, Spaans en Slowaaks

Releasedatum: 5 augustus 2004

Plot 13 Going On 30

"For some, 13 feels like it was just yesterday. For Jenna, it was."

Jenna is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt, krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen...

Matt "Matty" Flamhaff

Lucy "Tom-Tom" Wyman

Richard Kneeland

Beverly Rink

Wayne Rink

avatar van iivan

iivan

leulke film, af en toe paar leuke momenten, geen super komedie maar verder wel een goeie film.

beetje verwacht einde, dat is het enige minpuntje aan de film.

***

avatar van dje-em

dje-em

de big versie voor vrouwen?

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Typische meidenfilm

avatar van frankstruijk

frankstruijk

vond het een zeer slechte film die wel erg voorspelbaar was en vol met cliches zat

avatar van moviefreak1

moviefreak1

leuke film , met een boodschap .

en een erg leuke hoofdrolspleelster .

ook helemaal te gek die jaren 80 muziek .

een 3,5 **

avatar van darkcity

darkcity

Ik vond het eerlijk gezegd nogal een saaie film, humor was niet leuk gevonden en Jennifer Garner maakte het er ook al niet leuker op.

Kijk wel Freaky Friday of Big, ongeveer precies dezelfde films maar dan vele malen leuker, d'r zijn zoveel van zulke films. 2 sterren.

avatar van Stargirl

Stargirl

Ik vond er niks aan...

Alles was te voorspelbaar, ik ergerde me alleen maar aan een meisje in een vrouwenlichaam en sommige stukjes waren echt ongeloofwaardig zoals de Thrillerdans. Normaal vind ik dit soort films wel aardig maar deze helaas niet.

Enige plus was dan ook Andy Serkis 1* dan

avatar van Sannepan

Sannepan

Heb deze destijds in de bios gezien met m'n nichtjes die wilden dat ik mee ging Heb ik achteraf geen spijt van gehad, maar zo fantastisch was deze film nou ook weer niet. Het verhaaltje was erg cliche en het einde nogal voorspelbaar (ik kon na een kwartiertje al vertellen hoe het hele verhaal zou lopen)

Toch heb ik me niet verveeld. Het verhaaltje was inderdaad niet al te origineel, maar het was best wel leuk om een keertje te kijken. Nog wel een leuk grapje hier en daar. Sowieso was het een erg prettige feel good movie. Waarschijnlijk moet ik hem maar niet gaan herzien, want dan zal ik hem wel erg saai vinden en dan gaat de 2,5* die ik nu geef waarschijnlijk naar beneden.

avatar van Channa84

Channa84

Erg leuke film

avatar van Gehenna

Gehenna

Jennifer Garner is leuk om te zien, de film is aardig maar haalt het niet bij een Freaky Friday wat er nog het meest op lijkt 2.5*

avatar van Bulle

Bulle

Ze komt op haar dertigste over als een meisje van negen in plaats van een meisje van dertien. Verder een heel grappige film en Garner acteert leuk. 4,0*

avatar van soom

soom

Leuke film, met goede rollen van Mark Ruffalo, en Jennifer Garner is goed! Het einde is wel een beetje voorspelbaar, net als alle andere films loopt het goed af. Wel een lekker filmpje om met een groep te kijken, lijkt me. Mark Ruffalo is goed in het Rom-Kom genre, dat bewijst hij onder andere in View from the Top. Gwyneth en hij waren daar wel goed. Ook met Jennifer Garner is hij goed op dreef.

avatar van otherfool

otherfool

Bah, bah, driewerf bah. Sullig verhaaltje over meisje die vrouw wordt, waarna ze zich realiseert dat ze van haar vriendje en haar ouders houdt. Garner is onwaarschijnlijk vervelend en zelfs de sympathieke Ruffalo kan dit flutfilmpje niet redden.

1*.

ik vond hem af en toe net iets te langdradig maar wel leuk! dat meisje maakt sommige dingen mee die ik ook meegemaakt heb mijn stem : 3.9

avatar van Illuvatar

Illuvatar

6moviegirls6 schreef:

Heb je ook toverpoeder gekregen om 30 jaar te worden

avatar van Jorick

Jorick

Een leuke "Feel-Good-Movie", maar over het algemeen best voorspelbaar en niet bepaald origineel.

avatar van Waku

Waku

Er zijn er nogal wat van dit soort "leeftijdsruil" films.

Big, Freaky Friday...

Het thema is inmiddels wel uithemolken

Biedt ook verder niets nieuws onder de zon.

Een schrale voldoende.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Aandoenlijke film wel. Aardige jaren '80-soundtrack met o.a. Pat Benatar, The Go-Go's, The Talking Heads en Billy Joel.

Prima choreografie tijdens dat feest als ze gaan dansen op "thriller". 3,5*

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Leuke film met af en toe leuke stukjes.

Maar het was niet echt een topper...

Wel leuk om een keer te kijken.

avatar van Nibbler

Nibbler

Gewoon leuke komedie om te kijken met een vriend(in)...

Zitten hele leuke momenten in, film is op geen enkel moment echt slecht. Goede middenmoter dus!

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Beetje een vernieuwde, vrouwelijke, volwassenere versie van Big. Of had iemand dat al gezegd ?

Leuk !

avatar van moeder theresa

moeder theresa

en toch vind ik hem goed!

avatar van Jessu123

Jessu123

niet echt met romantiek te maken maar het was wel een goede film. en het eind was ook erg goed ik dacht dat het slecht zou aflopen

4,5

avatar van moeder theresa

moeder theresa

ja, een echte meisjesfilm!

en wat is daar nu zo mis mee?!

Een echte feel-good-movie, en dat is exact wat een meisjesfilm moet zijn!

avatar van *Lise

*Lise

Leuke, entertainende feel-good-movie met een sprankelende Jennifer Garner. Ondanks de clichés, het overbekende thema en de voorspelbare verhaallijnen is dit een genietbare film die nooit verveelt. 3,5*

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Super, romantiek kan ik er inderdaad niet in terug vinden. Wel heel erg gelachen.

4!

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

inderdaad een meisjesfilm , lekker gezellig samen met een vriendin kijken als je niets te doen hebt.

avatar van verriet

verriet

ik heb deze film gisteren gezien

ik moet zeggen dat ie wel erg voorspelbaar is. maar toch leuk, inderdaad een meisjesfilm. maar daar is toch niks mis mee! 2.5 *

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

best wel een leuk idee voor een film

iemand van 13 die 30 wordt.

knap gevonden , alleen heb ik zelf de film nog niet gezien.

jammer

hij lijkt best oed