Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Bekijk via CANAL+
Plot 13 Going On 30
"For some, 13 feels like it was just yesterday. For Jenna, it was."
Jenna is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt, krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen...
Jenna Rink
Wayne Rink
Wendy
Anne_Girl
Echt een leuke film!!
-Hilarisch; De grappen waren absoluut niet flauw
-Mooie momenten
-Leuk en origineel verhaal
-Goed geacteerd
Foutje, orgineel wegdenken
Vera
Ik vond het erg leuke film, bijna had ik ook origineel willen doen, maar dat heb ik maar niet gedaan(zie hierboven
) .
Het is gewoon een film waarbij je niet hoeft na te denken, kortom: gewoon relaxte film.
3.5 *
Indalicio
De film viel me ook een beetje tegen... enkele komische momenten maar bij het laatste half uur had ik toch zo'n gevoel van wanneer is het nou eindelijk afgelopen... 1,5*
emilevdjagt
Zelf vond ik deze film erg goed en leuwk om naar te kijken. Van te voren dacht ik dat hij een tikeltje flauw zou zijn maar het verhaal vind ik behoorlijk goed achteraf, met een dikke levensles erin
Er zitten grappige stukjes in maar een top-lachfilm is het niet. Maar deze film is cker het kijken waard en in plaats van "Indalicio" vond ik de film niet te lang duren. 4 Sterretjuhsz
lollieke91
Ik ben gister naar deze film geweest met een vriendin, we vonden het allebei een heel leuke film met hele grappige momenten, je kon je goed inleven in de film en het was cker de moeite waard om te kijken:P 4 sterren:P
hakunamathafucka
leuke film, ik vond het meer een romantische komedie mja, verder is de film niet egt zo lang als ze zeggen, van mij krijgt ie een 4
ASroma
Ik heb me best vermaakt ondanks dat het verder niet echt hoogstaand is.
3,5 sterren van mij!
De GeuS
Ach, zulk soort films staan en vallen met de acteren van de hoofdrolspeelster en ik moet zeggen dat Garner dat prima deed; 3 sterren....
Xodus
Leuke film, leuk bedacht verder niks bij aan te voegen (niet bioscoopwaardig)
3 sterren!!
TLD
Een leuk filmpje om te kijken op een regenachtige zondagmiddag. Maar verwacht er niet al te veel van. Ik verwacht wel meer van deze dame. Ik hoop dat ik haar in Elektra wel een groter compliment kan geven... Deze film had zo goed/leuk kunnen zijn, maar helaas. Je kunt niet alles krijgen wat je verlangt.
2 Sterren.
lotjeoef
Super grappige film, zou m graag nog een paar keer zien, maar niet vlak achter elkaar...
3,5 ster
V
Slechte film, totaal geen humor (op één grap na), boordevol disneysentiment. Die hoofdrolspeelster deed nog wel haar best, maar iets te veel. Overacting kan leuk zijn, nu niet!
redrizla2
vanavond bekeken, dacht dat het wel een leuke film was om te kijken samen met mn vrouw, maar óf ik ben betere comedy gewent, of deze film heeft TE weinig leuke momenten. Haar vriend acteerde als een houten klaas, totaal geen uitdrukking op zn gezicht af te lezen, Jennifer Garner ziet er wel leuk uit, en probeerde haar best te doen, maar tegen zoveel stereotiepen valt niet op te boksen. Wanneer leren ze het nu eens af in Hollywood om van een leuk uitgangspunt, altijd weer zo'n zeikerige halfslachtige romantische met twee of drie grappen erin film te maken. Hij is gewoonweg niet funny, en romantisch helemaal niet. Ik zag de clou na 5 minuten al aankomen. Voortaan maar weer gewoon Airplane! opzetten, daar zit tenminste echte romantiek in, en bere goede humor. 1,5 star voor Jennifer.
Poisonthewell
Meh ik vond er niet zoveel aan. En zo onorigineel. En ik kan Jennifer Garner niet echt uitstaan. 1,5*
feanaro surion
Bij elke keer dat ik weer zo'n soort film zie word erger ik me er meer aan. 1.5*
Wat ik trouwens wel verschrikkelijk grappig vond was om Andy Serkis opeens te zien opduiken.
¤LovE¤
De eerste keer dat ik hem zag vond ik hem wel ok, maar toen ik heb diezelfde week nog een keer ging kijke zag ik pas hoe saai hij eigenlijk is. Niet echt zo heel grappig ofzo, maar leuk voor als je niks te doen hebt.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Redelijk tot goede film, mede door het, zoals naar het einde toe blijkt, redelijk verrassende verhaal. Ook heel leuk gespeeld door Jennifer Garner.
Alan Smithee
Leuke film, waarin Garner het goed doet. Jammer vind ik dat ze de verschillen tussen de 80's en nu niet beter hebben uitgewerkt.
Een echt feelgood filmpje, zeker kijken
Addicted*
Leuke film!
En niet romantisch en grappig?
Vond ik juist wel!

Desert Flower
Biografie / Drama, 2009

127 Hours
Drama / Avontuur, 2010
new york cityfotograafeditor-in-chieftijdreizenwishchild as an adult friends in loveage change