Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Bekijk via CANAL+
Plot 13 Going On 30
"For some, 13 feels like it was just yesterday. For Jenna, it was."
Jenna is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt, krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen...
Jenna Rink
Beverly Rink
Wayne Rink
Wendy
mikey
Ik heb alleen de laatste helft gezien en begreep er maar weinig van. Ik zag een vermoeiende 30er en zij moest het brein van een 13 jarige hebben?? Wat is er dan gebeurt met de 30er? Was die vrouw dan weer terug in de tijd?
Mezelf
In het begin van de film zat ze in een kast.. en dan maakt ze een keuze.. hierdoor veranderd haar hele leven.. dit weet ze niet want ze is 13// maar dan opeens beland ze in de toekomst, en is ze 30. Nu leeft ze haar leven door die keuzes die ze gemaakt had toen ze 13 was.. uiteindelijk veranderd ze heel veel.. maar niet alles de liefde van haar leven bijv. .. Aan het eind is ze weer terug in haar 13 jarig lichaam en maakt ze de keuze opnieuw, maar nu goed en dan zie je dat ze als ze 30 is heeeeeeeeel gelukkig is!
mikey
Ik begrijp daar niets van. Stel mijn 13 jarige ik komt nu in mijn lichaam. Waar ben ik dan?
Dit was zeg maar een soort van alternatieve toekomst.
Je moet niet vergeten dat dit ook een tienerkomedie is, je moet alles niet zo serieus nemen.
decicco
Als je even goed nadenkt over de film en hem collationeert met ''click'' ( voor de mensen die deze film hebben gezien. ) Vind ik dat beide films erg op elkaar aandoen. Denk aan het einde van de film wanneer Jennifer weer wakker wordt in de kast en van plan is om haar leven drastisch anders aan te pakken dan voorheen. Zo zie je dit ook voorkomen in ''click.''
ehs21
Het is meer de vrouwelijke versie van Big met Tom Hanks maar dan iets minder. Op zich wel vermakelijk en het einde is nog niet zo heel cliche vind ik. Ze komen wel bij elkaar natuurlijk maar dat kan ook niet anders in dit soort films. Iig wordt nog de moeite genomen om terug te gaan in de tijd ipv dat hij zn huidige verloofde laat vallen voor Jenna.
TroubleSome
Leuke en vermakelijke film. Wat je ervan verwacht.
Weinig op aan te merken.
3 sterren. Leuke vermakelijke komedie. Aan te raden voor de jonge kijker. ( 14 - 24 )
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Heerlijke feel good movie.
Leuk verhaal. Zeer leuk om te kijken en uitstekend acteerwerk van Jennifer Garner (gezien ze hier zich toch in een heel andere leeftijd met heel ander gedrag moet plaatsen).
movie acteurs
Nogal standaard en ook een beetje cliché maar toch is het zeker wel een leuke feel good film geworden, mede omdat Garner het wel erg geinig speelt. Krijgt een 2,5.
skipy05
Leuke film. Na hem 2de keer te zien iets minder omdat je weet hoe het gaat. Verhaal is wel goed. Jennifer Garner maakt de film wel beter, speelde zoals altijd heel goed.
rvanrooden
Zojuist op tv geweest. Is dit nu een film voor volwassen of voor kinderen? Gezien het tijdstip waarop ie uitgezonden werd dacht ik op voorhand aan het eerste, maar nu achteraf ben ik nogal geschokt van het infantiele niveau. Man, man..wat een draak.
Welke zender was de film op dan? Volgens de tv gids en MovieMeter was de film niet op tv en ik heb hem ook niet gezien. Heb je wel op de goede film gestemd?
Tha-Joker
Gewoon een grappige chickflick. Niet echt mijn genre maar kan hier geen onvoldoende voor geven. Heb me namelijk toch vermaakt.
rvanrooden
We wonen niet allemaal in Nederland
Ik woon in Vlaanderen, en daar was ie dus op TV
Ooh, dan neem ik mn woorden terug. Maar de Veronica gids en MovieMeter vermelden ook films die op buitenlandse zenders te zien zijn. Daarom vroeg ik het me af
yeyo
Best een genietbaar filmpje dat naar het einde toe helaas protocolgewijs in hypocrisie en totale dwaasheid vervalt.
lizzy123
Het was zeker een feel good movie. Er waren leuke stukken in. Het leek een beetje op een kinderlijke film, maar dat blijkt niet zo. Het viel allemaal erg mee.
Norma
Toen ik deze film voor het eerst zag vond ik er vrij weinig aan (te geforceerd lollig), maar nu ik hem herzien heb vond ik hem eigenlijk best redelijk. Jennifer Garner is bij momenten wel wat irritant doordat ze soms net even te krampachtig een 13 jarige probeert voor te stellen, maar Mark Ruffalo is onweerstaanbaar cute als heel leuk opgedroogd jeugdvriendje, wat een hoop goed maakt.
PhongMan
mooooooooooooie film, jennifer garner is om te zoenen, speelt de rol van haar leven.. had hiervoor een oscar moeten winnen!
Mark ruffalo was scherp , 1 van de beste performance ooit !!
grappig, leuk, en lekker 30 and flirty!
Goosebums gewoon, Jennifer garner gaf alles in deze film, ze lacht, ze huilt geweldig actrice !!
Pierre1965
De favoriete film van mijn broer 37 jaar, stoere kerel.
Gevoelig type dat ook wel.
Maar deze film als beste allertijden, ik zat perplex.
Na een minuut of 20 dacht ik.
Ik koop hem wat wenspoeder, zodat hij zich een andere filmsmaak kan wensen.
Toch heb ik het geheel afgekeken en hier en daar toch wel gelachen en genoten van de lol en het soms wel aardige sentiment.
Nou heeft hij iets met tijdreizen in films.
Back to the future hebben we absoluut gemeen als broers.
Dat zal voor hem dan ook wel het aspect zijn.
En ja anderzijds je doet er geen vlieg mee kwaad als je deze film helemaal geweldig vind.
MovieHolic
Tja, typische film het ging me allemaal wat te gemakkelijk. Alsof niemand ziet dat ze is veranderd. Die collega van haar legt ook alles net zo geduldig uit, slecht gedaan dus. En dat stukje dat ze Thriller danst en ineens "iedereen" mee danst en die dans kent. Matig dus Al met al een wat kinderlijke film. Niet mijn ding.
jakobjan1908
Redelijke film met voorspelbaar einde. Kijkt wel lekker makkelijk weg als er niks op tv is.
Tommeh
Nieuw idee, mooi en geniaal.
yeyo
Nieuw idee.
Duidelijk nooit Big met Tom Hanks gezien..
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11918 berichten
Inderdaad niet nieuw en verre van geniaal. Wel een erg mooi productie-ontwerp en een frisse Jennifer Garner. Nog altijd twee redenen voor mij om dit een heerlijke film te vinden.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Desert Flower
Biografie / Drama, 2009

127 Hours
Avontuur / Drama, 2010
new york cityfotograafeditor-in-chieftijdreizenwishchild as an adult friends in loveage change