• 9.374.935 stemmen

Little Shop of Horrors (1986)

Muziek / Komedie | 94 minuten

Genre: Muziek / Komedie

Geregisseerd door: Frank Oz

Met onder meer: Rick Moranis, Ellen Greene en Steve Martin

Releasedatum: 16 april 1987

Plot Little Shop of Horrors

"Don't feed the plants."

De verlegen Seymour heeft een oogje op Audrey. Met de vondst van een bijzondere plant komt Seymour eindelijk in de schijnwerpers te staan. Toch zit er een keerzijde aan het succes. De plant is maar gek op 1 ding... bloed.

Audrey II (stemrol)

avatar van Wouter

Inderdaad. Een meesterwerk.

avatar van BS

BS

leuke film/musical.Leuk in elkaar gezet en orgineel.Goede muziek ook maar je moet ervan houden.Wordt vrij goed in geacteerd maar is vooral leuk en spannend om naar te kijken.3.5 ster

avatar van Blindfold

Blindfold

Toch weer een nadeel dat ik echt een hekel heb aan musicals, maar deze viel zelfs nog wel mee. Hij was nog best te genieten (behalve als ze zongen dan).

avatar van Sparkle

Sparkle

Ik kan hem niet meer goed herinneren, en na jullie opmerkingen te lezen, zal ik hem nog es moeten zien om een kwotering te geven.

avatar van FisherKing

FisherKing

Grappig filmpje ondanks Rick Morales.

avatar van stinissen

waarom roemt iedereen deze film zo ga kijken naar de orginele versie met Jack nicholson uit 1960.

avatar van ichi

ichi

Ik ben het met je eens Stinissen, die oude is erg leuk. Daarop is tenslotte het toneelstuk en de latere versie op gebasseerd. Ik wilde die dan ook graag toevoegen, maar het plaatje laat zich niet versturen. Ik heb een uploadprobleem ofzo.

avatar van Jos2

Jos2

Daar zag ik enkel een stukje van en dat kon toch echt niet tippen aan dit meesterwerk.

avatar van chrissie

chrissie

ongelooflijk waanzinnig goed

avatar van neo

neo

muziek vond ik al erg slecht van alan menken, dus ik zit toch al een beetje met een slechte verwachting.

avatar van renske

renske

Het leukste is als de plant gaat zingen.

renske schreef:

Het leukste is als de plant gaat zingen.
Ja, mee eens Feed me Seymour!...
Steve Martin als masochist bij de tandarts doet mij er trouwens over denken deze film toch maar wat hoger te waarderen. Dat was echt onwijs grappig.

kos schreef:

Bill Murray is 'The masochistic patient', Steve Martin is 'The psycho Dentist'. Fantastisch gedaan door Martin: zijn blik in zijn ogen en zijn opgetrokken lip, het afdraaien van een kop van pop in 1 vloeiende beweging, de kniestoot in de maag van een jonge patient en hard omdraaien van de tang en dan de tang gewoon laten zitten, door het sleutelgat kijken of er iemand aankomt en dan de deur hard open doen zodat de tandartsassistente hard geraakt wordt door de openslaande deur.....

Door de fantastische rol van Steve Martin geef ik deze film een 3,5 ster. The dentist song...Hahaha!

Saving Pvt. Pyle schreef:

Bill Murray is 'The masochistic patient', Steve Martin is 'The psycho Dentist'.
O ja, da's waar ook. Erg grappig. ook dat meisje met die enorme beugel

avatar van John Doe

John Doe

jaaaah!! dit is dus die film met die zingende plant, het lijkt wel een klassieker door de sfeer in de film. Soms een beetje irritant door de overdreven zielige Rick Moranis: 3,5 sterren.

avatar van Grsbk

Grsbk

Erg leuke film, die het orgineel eer aandoet

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Verschrikelijke film.

1,5 ster.

avatar van sebas83

sebas83

steve martin is geweldig in deze film

avatar van bram_stuckinaday

bram_stuckinaday

haha hilarisch! en best wel veel mooie liedjes!

avatar van 93.9

93.9

Beetje flauwe film

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Erg lang geleden dat ik deze heb gezien, dus echt een heel overwogen oordeel kan ik niet vellen. Kan me wel herinneren dat ik het wel spannend vond toen ik jonger was. Maar als ik zo terugdenk geloof ik niet dat ik er nu nog zo weg van zou zijn. Deze gaat in ieder geval hoog in de lijst met films die ik weer eens nodig moet gaan bekijken.

Voorlopig een:

Gothepica

Lol, best wel grappig.. Lang geleden keertje gezien. 2,5x3

avatar van D-ark

D-ark

twee jaar geleden gezien erg leuke muscial/horor/komedie

3,0

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Ik snap niet dat iedereen deze film zo leuk/grappig vindt. Het zingen voegde niets toe, het verhaal was onrealistisch en dom, het acteerwerk was slecht en Jack Nicholson, zijn naam stond met koeienletters op de hoes, kwam zo'n vijf minuten voor. Een aanfluiting, met een paar leuke momentjes - zoals de scène met Jack Nicholson. 1.5*

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

Dat nog niemand op thomzi50 heeft gereageerd, zeg. Je hebt wel de verkeerde LSoH een 1,5 gegeven, t50.

avatar van Norma

Norma

De eerste twintig minuten vond ik nog wel leuk, als het plantje nog klein is en alle personen worden geintroduceerd, maar daarna gaan de liedjes tegen staan en wordt het allemaal een beetje flauw en langdradig.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Saving Pvt. Pyle schreef:

Inderdaad, dat ik daar nú pas achterkom, nu ze beide op t.v. komen binnenkort. Erg dom van me.

avatar van medium

medium