Genre: Muziek / Komedie
Met onder meer: Rick Moranis, Ellen Greene en Steve Martin
Releasedatum: 16 april 1987
Plot Little Shop of Horrors
"Don't feed the plants."
De verlegen Seymour heeft een oogje op Audrey. Met de vondst van een bijzondere plant komt Seymour eindelijk in de schijnwerpers te staan. Toch zit er een keerzijde aan het succes. De plant is maar gek op 1 ding... bloed.
Audrey II (stemrol)
Chiffon
Patrick Martin
Wink Wilkinson
BS
leuke film/musical.Leuk in elkaar gezet en orgineel.Goede muziek ook maar je moet ervan houden.Wordt vrij goed in geacteerd maar is vooral leuk en spannend om naar te kijken.3.5 ster
Blindfold
Toch weer een nadeel dat ik echt een hekel heb aan musicals, maar deze viel zelfs nog wel mee. Hij was nog best te genieten (behalve als ze zongen dan).
Sparkle
Ik kan hem niet meer goed herinneren, en na jullie opmerkingen te lezen, zal ik hem nog es moeten zien om een kwotering te geven.
FisherKing
Grappig filmpje ondanks Rick Morales.
waarom roemt iedereen deze film zo ga kijken naar de orginele versie met Jack nicholson uit 1960.
ichi
Ik ben het met je eens Stinissen, die oude is erg leuk. Daarop is tenslotte het toneelstuk en de latere versie op gebasseerd. Ik wilde die dan ook graag toevoegen, maar het plaatje laat zich niet versturen. Ik heb een uploadprobleem ofzo.
Jos2
Daar zag ik enkel een stukje van en dat kon toch echt niet tippen aan dit meesterwerk.
neo
muziek vond ik al erg slecht van alan menken, dus ik zit toch al een beetje met een slechte verwachting.
Steve Martin als masochist bij de tandarts doet mij er trouwens over denken deze film toch maar wat hoger te waarderen. Dat was echt onwijs grappig.
Saving Pvt. Pyle
Bill Murray is 'The masochistic patient', Steve Martin is 'The psycho Dentist'. Fantastisch gedaan door Martin: zijn blik in zijn ogen en zijn opgetrokken lip, het afdraaien van een kop van pop in 1 vloeiende beweging, de kniestoot in de maag van een jonge patient en hard omdraaien van de tang en dan de tang gewoon laten zitten, door het sleutelgat kijken of er iemand aankomt en dan de deur hard open doen zodat de tandartsassistente hard geraakt wordt door de openslaande deur.....
Door de fantastische rol van Steve Martin geef ik deze film een 3,5 ster. The dentist song...Hahaha!
Bill Murray is 'The masochistic patient', Steve Martin is 'The psycho Dentist'.
John Doe
jaaaah!! dit is dus die film met die zingende plant, het lijkt wel een klassieker door de sfeer in de film. Soms een beetje irritant door de overdreven zielige Rick Moranis: 3,5 sterren.
bram_stuckinaday
haha hilarisch! en best wel veel mooie liedjes!
SuperSideSwipe
Erg lang geleden dat ik deze heb gezien, dus echt een heel overwogen oordeel kan ik niet vellen. Kan me wel herinneren dat ik het wel spannend vond toen ik jonger was. Maar als ik zo terugdenk geloof ik niet dat ik er nu nog zo weg van zou zijn. Deze gaat in ieder geval hoog in de lijst met films die ik weer eens nodig moet gaan bekijken.
Voorlopig een:
3,0
Gothepica
Lol, best wel grappig.. Lang geleden keertje gezien. 2,5x3
D-ark
twee jaar geleden gezien erg leuke muscial/horor/komedie
3,0
thomzi50
- 1991 berichten
Ik snap niet dat iedereen deze film zo leuk/grappig vindt. Het zingen voegde niets toe, het verhaal was onrealistisch en dom, het acteerwerk was slecht en Jack Nicholson, zijn naam stond met koeienletters op de hoes, kwam zo'n vijf minuten voor. Een aanfluiting, met een paar leuke momentjes - zoals de scène met Jack Nicholson. 1.5*
Saving Pvt. Pyle
Dat nog niemand op thomzi50 heeft gereageerd, zeg. Je hebt wel de verkeerde LSoH een 1,5 gegeven, t50.
Norma
De eerste twintig minuten vond ik nog wel leuk, als het plantje nog klein is en alle personen worden geintroduceerd, maar daarna gaan de liedjes tegen staan en wordt het allemaal een beetje flauw en langdradig.
thomzi50
- 1991 berichten
Inderdaad, dat ik daar nú pas achterkom, nu ze beide op t.v. komen binnenkort. Erg dom van me.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Oliver Twist

The Commitments
Komedie / Muziek, 1991

I Want to Live!
Misdaad / Drama, 1958
flowersolar eclipsefloristaggressionbloodthirstinessassistantplantsuccessmusicalonderzoeknerdblondecarnivorous plantremakecrushgebaseerd op toneelstuk of musicallaughing gas bloedanimated scenepoppenspelschepselmotorfietseclipsepart animated dentistdoodbumkiller plant homoeroticismskid row based on movieplant foodinept assistant man eating plantdying in arms