Genre: Misdaad
Releasedatum: 1 december 1994
Bekijk via Netflix
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Vrijdag 20 februari in één bioscoop (Woerden)
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Honey Bunny
Fabienne
Jesse93
snap die hele hype eromheen ook echt niet. kudde gedrag is het, en meer niet..
Je bedoelt dus dat je een 0,5 geeft, omdat je anders te veel op de kudde lijkt en je als individueel gezien wilt worden? Als mensen een 5 geven voor een film betekent dat niet, omdat de ander het ook doet. Dit is een gewoon een super goede film die veel mensen aanspreekt.
ruppie
'did you noticed a sign in front of my house that says dead nigger storage?'
IbrahimVision
Wow, ik vind de film erg overrated. Het acteerwerk is uitstekend, maar het verhaal was niet echt boeiend, maar dat maakt de film niet slecht. 3.5*
goelian
snap die hele hype eromheen ook echt niet. kudde gedrag is het, en meer niet..
Iedereen heeft een mening. Dus wat jij een klote film vindt, vinden andere een ontzettend leuke film. Dat je direct komt met dat iedereen hier kudde gedrag vertoont vind ik een beetje kinderachtig van je.
En als ik je cijfers eens bekijk, zie ik voor 90% 5 sterren. Volgens mij ben jij dan de persoon die uniek wilt zijn, en deze film zo laag beoordeelt.
Rogyros
Helemaal eens goelian. Ik heb eigenlijk een ontzettende hekel aan dit soort opmerkingen. Omdat het vrossi's ding niet is, kunnen andere hoge stemmers op deze film blijkbaar niet zelf nadenken en vertonen kuddegedrag.
@Jesse93: waarschijnlijk heb je volledig gelijk.
NickvG
Gisteren voor het eerst gezien, maar ik vind het echt een TOP film... Die gaat zeker in mijn lijstje van favoriete films !!
Dutchmeister
Ik heb al zoveel films gezien maar op de één of andere manier deze nog nooit kunnen bekijken. Gisteren dus wel gedaan en ik heb genoten. Die 2,5 uur is in no-time voorbij gevlogen.. Humor, actie, meesterlijke quotes en goede acteer prestaties, het komt allemaal in deze film voor. Heerlijke film!
4,5!
Thrillseekah
Ik heb deze film gister voor het eerst aangezet. Een geweldig idee natuurlijk, echt mijn type film, netzoals Snatch. Maar ik vond echt dat deze film een stuk korter had mogen duren. Wat zaten er langdradige stukken in zeg. Bijvoorbeeld in dat café waar Vincent en Mia in 'uitgaan'. Wat verschrikkelijk langdradig.
Natuurlijk ook super stukjes gezien, zoals het 'perongeluk' afschieten van die gozer in de auto en Mia die een adrealine spuit nodig heeft. Haha, al met al een redelijke film maar ik vind Snatch en Two smoking barrels toch een stuk beter.
puckb96
Naast Kill Bill is dit zeker een van Tarantino's toppers!
urby
kuddegedrag idd. vanwege de hype eromheen vind opeens iedereen de film "steengoed". Ieder zijn eigen mening natuurlijk maar vind de film niet heel bijzonder
stfuympos
Snatch en Two smoking barrels toch een stuk beter.
stfuympos
Over kudde gedrag gesproken.
Travolta_Jackson
snap die hele hype eromheen ook echt niet. kudde gedrag is het, en meer niet..
Aan je top 10 te zien kan jij hier inderdaad niet van genieten. Weet niet hoe oud je bent maar als je nou jong ben, kijk deze film dan over een paar jaar en kijk hem uberhaupt twee keer voordat je een echte goede beoordeling kan geven over deze film.
jordkaka
movieonly
Die films staan bij mij op dezelfde plank als Pulp Fiction , goede benadering van Guy Ritchie.
goongumpa
timmienoelie
snap die hele hype eromheen ook echt niet. kudde gedrag is het, en meer niet..
dit is nu eens echt geen film die je al na 1 kijkbeurt volledig kan afschrijven, dus ik hoop voor jou dat je hem nog meerdere keren zal bekijken.
dennmgn
Inderdaad! Geef dit meesterwerk nog een kans en kijk hem vaker. Ik ben Pulp Fiction ook meer gaan waarderen na meerdere ''kijkbeurten''!
En die ''Vrossi'' neem je toch niet serieus, pulp fiction 0,5 ster geven?? En Toy Story 3 staat bij hem in de top 10, zegt al genoeg denk ik!
chevy93
chill-ko
dude....
laat ook maar!
"FirstNurse"
Ik vind dit 1 van de beste films ooit! geweldig acteerwerk, muziek waar ik nog steeds kippenvel van krijg, goed verhaal, kortom, 5 welverdiende sterren
casualjaantje
Zeer goede film met een goede cast, sterke dialogen en geweldige muziek. Ook de balans tussen actie & humor is perfect uitgevoerd.
Uitstekend.
Denzz
Wernertje
Ik sluit me aan bij de reactie van een aantal, dat de hoge waardering en reactie van veel mensen over deze film iets te veel is.
Natuurlijk heeft iedereen zijn mening en smaken verschillen.
Ik heb de film op aan dringen gekeken van veel vrienden en deze zeiden dat dit echt de beste film is die ooit gemaakt is bla bla bla etc. Naar dat ik hem gezien had vond ik het allemaal wel mee vallen en ik moet toe geven dat de film zeker niet slecht is en dat hij wel aardig onderhoudend is en dat de acteer prestaties ook redelijk van niveau zijn.
Maar om nu te gaan lopen roepen en zegen dat het een meesterwerk is of 1 van de beste films ooit vindt ik naar mijn mening gewoon te overdreven. En ik denk dat wat ik hier al eerder heb gelezen dat het allemaal een hype is en dat wanneer 1000 mensen zegen dat de film briljant, etc is dat de rest van de mensen dit dan ook maar vindt.
Smaken verschillen en iedereen heeft zijn mening of voor keur van films alleen persoonlijk kan ik me weinig vinden in de reacties dat de film briljant een meesterwerk is of super goed etc. Ik vond de film zeker niet slecht en ook de moeite waard om eens gezien te hebben maar meer dan dat vond ik het niet.
Dirtdiver
Jammer Vrossi,
Jammer dat je stemt op films. Ik kijk naar jouw top 10 en op welke films je hoog stemt. Uitermate teleurstellend dit. Beverly hills chiwawa 5.0.....
Pulp fiction is en blijft één van de meest geniale films ooit. Puur meesterwerk.

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994