Genre: Misdaad
Bekijk via Netflix
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Honey Bunny
Fabienne
moviemafketel
- 19752 berichten
Ja maar Bambi 3 heeft uitglijders als verdriet. Toch jammer.
belizard
Geweldige dialogen, geweldig acteerwerk!
Ik kan zo vlug niks verzinnen wat er slecht aan deze film zou zijn, maar dat is waarschijnlijk ook de reden waarom deze op plek 5 in de top 250 staat.
pumpking
Ik ga hem vanavond voor de eerste maal bekijken en ga ff proberen te vergeten dat hij op plaats 5 staat, kwestie van niet ontgoocheld te zijn.
kramersietse
Het hoeft niet hoor, je mag hem ook links laten liggen, het lijkt wel een zware bevalling waar jij tegen op kijkt.
Basterds
Beste film ooit
Pluspunten: Mooi gefilmd, Pakkend verhaal, goed geacteerd, Boeiende personages, briljante oneliners, verrassende wendingen, bij vlagen gruwelijk grappig
aburex
Heb deze film al een tijdje in mijn bezit en ben hem uiteindelijk toch maar eens gaan kijken omwille van de zeer goede kritieken. Wel ik moet zeggen hij is een beetje tegengevallen. Goede acteerprestaties daar niet van, maar het verhaal kan me niet echt boeien en daarbij duurt de film veel te lang.
jeroen81
2 aburex: je haalt de woorden uit me mond!
snap echt niet wat deze op plaats 5 doet :S
vond em echt doodsaai..
meer dan 2* haalt ie niet bij mij
ASman
Saai
...
Tja, sommige mensen hebben nu eenmaal veel liever 120 ontploffingen per minuut. Ieder zo zijn smaak.
Kevin13
Omdat hun smaak niet grenst aan de jouwe...
Jesse93
Saai
...
Moeten ze lekker Rambo gaan kijken
huVILEub
Misdaad en Actie is toch een andere genre... hij heeft ook helemaal niet gezegd dat hij het 'actieloze' saai vond aan de film.
Peter Ho
Daarom werd er ook gezegd: sommige mensen
Peter Ho
Waarom wordt en dan duidelijk doorgelinkt naar zijn bericht?
Dus zijn smaak kan van alles zijn.
chevy93
Dat lijkt me vrij duidelijk. Gezien zijn stemgedrag denk ik eerlijk gezegd dat hij er niet ver vanaf zit. Het probleem bij deze film is, en bij alle Tarantinofilms, als je niet tegen het (slappe) gelul van de personages kunt, ben je er gauw klaar mee.
AjaxRulezzz
- 2085 berichten
Dat zijn domme mensen.
Ik snap ook niet waarom hij het doodsaai vind, maar dat kan. Je hoeft deze film niet per se leuk te vinden om slim te zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en als die afwijkt van de jouwe hoeft diegene niet meteen dom te zijn, dat is zijn/haar mening.
Peter Ho
Ik heb het erover dat hij doorlinkt naar 'jeroen81'.
Hmm.... denk het niet. Anders was er een quote gemaakt in het bericht.
Dus je kunt suggereren dat hij alleen het woord "Saai" ergens las en zijn reactie 'sommige mensen' gewoon algemeen was en niet perse gericht naar iemand die de film "SAAI" noemde.
Dat iemand dit saai vindt, moet ie lekker zelf weten.
huVILEub
Ik zeg nergens dat het erg is dat hij (of iemand anders) laag stemt. Juist niet.
En toch denk ik dat hij doorlinkt naar jeroen81...
Peter Ho
Heb ik ergens beweerd dat je dat wel zei?
Als jij dat denkt, dan mag de ander ook denken dat iemand de film 'actieloos' en saai vond.
huVILEub
Ja, maar het doorlinken naar hem ligt meer voor de hand dan zijn reden. Het bericht komt 'toevallig' na een reactie op jeroen81.
En dat ik zei dat ik nergens had gezegd dat laag stemmen slecht was, was gebasseerd op 3 berichten die tussen onze discussie door daarop beginnen... misschien zie ik het iets te snel als een persoonlijke aanval
Peter Ho
Dat kan, maar dan ben je zelf ook aan het suggereren, terwijl je niet 100% zeker van bent dat die bericht bedoeld was naar hem.
Dus net als dat we niet 100% zeker zijn dat hij de film 'actieloos' vond.
Ik weet niet welke 3 berichten je bedoelt.
huVILEub
De berichten van Chevy93, Ajaxrulezzz (daarboven) en jou (daarboven).
En niets is 100% zeker, maar sommigen dingen liggen gewoon meer voor de hand.
Peter Ho
De berichten van Chevy93, Ajaxrulezzz (daarboven) en jou (daarboven).
Volgens mij heb je deze reacties verkeerd begrepen. Er werd nergens gezegd dat jij blijkbaar erg vond dat er lage stemmen worden gegeven.
En niets is 100% zeker, maar sommigen dingen liggen gewoon meer voor de hand.
Sommige dingen wel, maar deze dacht ik niet.
je zei net dat er toevallig een reactie kwam nadat iemand het "Doodsaai" noemde. Toevallig was het Hakunamatafaka die daarna doodsaai opnoemde (maar uiteindelijk niet meende) en daarna kwam de reactie van ASman over "Sommige mensen".
Dus die kan het bericht gelezen hebben van degene voor hem en niet van Jeroen81 zelf.
huVILEub
Heb ik ook al toegegeven, niet?
Sommige dingen wel, maar deze dacht ik niet.
Waarom dan een vraagteken smiley erbij? Lijkt me toch te verwijzen naar jeroen81.
Peter Ho
Heb ik ook al toegegeven, niet?
Nee hoor, je zei: "misschien zie ik het iets te snel als een persoonlijke aanval". Dat klonk eerder een twijfel dan dat je het toegeeft.
pfff... Deze discussie wordt echt nutteloos.
De opmerking "Saai
" is de enige voor de hand liggende verwijzing naar jeroen81. En niks anders.
Z'n tweede bericht "Sommige mensen" was waarschijnlijk bedoeld als mensen in het algemeen. Dat is eerder voor de hand liggend dan een reactie naar jeroen81. Anders was er wel een quote van jeroen81 in het bericht gezet.

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994