Genre: Misdaad
Releasedatum: 1 december 1994
Bekijk via Netflix
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Vrijdag 20 februari in één bioscoop (Woerden)
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Pumpkin
Honey Bunny
Fabienne
alleen niet zo geniaal!
Nee, daar heb je gelijk in!!
combi
- 20609 berichten
dus moeten deze en the big het voornamelijk hebben van de dialogen, laat ik het anders zeggen, daardoor scoren ze allebei goed.
gizmo_o
Als een film goede dialogen heeft, wil dat niet zeggen dat de film het daar enkel van moet hebben.
Pulp Fiction heeft veel meer dan goede dialogen: uitstekende acteurs die een meer dan prima prestatie neerzetten. Stoere actie, leuke verschillende verhaallijnen etc.
combi
- 20609 berichten
film_kaza
Hmm, misschien is het eens een goed idee dat er een spellingscontrole komt bij het plaatsen van een bericht
Thow, I Know, mijn taal is oogverblindend
Aangepast.
AGE-411
Ik vraag me dan toch wel af waarom je deze film dan nog 2* geeft.
Wannee geef jij dan een film 0.5*?
Inderdaad, deze heeft te veel gekregen
MiranLovertje
Baggerman
Ik vond aan deze film nou niet bijster veel aan? Snap niet dat ie 4e staat
Wellicht omdat heel veel anderen het wèl een geweldige film vinden?
cedric v
ik had hem een keertje gekeken maar meteen afgezet. vond hem zo stom. maar gister zag ik heb toch in winkel liggen voor 3€ dusja waarom niet. Ik moet toegeven, 1 van de beste films die ik heb gezien tot nu toe. Zoooo grappig
Ik vond aan deze film nou niet bijster veel aan? Snap niet dat ie 4e staat
Tja, ik snap ook niet dat sommige mensen een film als Transformers een 5* geven?
Anjin
lijkt ook wel dat je op deze film geen negatief effect mag afgeven..

veron35
Nou, het mag wel, maar dan moet je het wel goed onderbouwen.
Anjin
Nou, het mag wel, maar dan moet je het wel goed onderbouwen.
Iemand van 14 jaar dan wel??
Laat me toch niet lachen...
Dream on....
Metalfist
Onzin! Waarom zou iemand van 14 zijn mening niet kunnen onderbouwen? Ik heb er nog geen serieuze van jou gezien...
Recensie van Anjin over Pulp Fiction
Begin dan niet te zeiken dat iemand van 14 zijn mening niet kan verwoorden als je zelf zo'n regels schrijft...
Cult film??
Kut film bedoel je zeker..
Ja zulke onzin films als deze kom je maar weinig tegen.
Verschikkelijke Meukfilm
Ja en een hoop drank op...

Ja en heel gauw weer vergeten..
* Het verhaal
* Langdradig
* Niet Komisch
* Slecht acteren door eigenlijk goede acteurs.
* Zat geen verrassend effect in.
* Kinderlijk vermaak
* En actie, nou nee te oudbollig.
* Dus voor mij meer pulp dan fiction...
Nu in het begrijpelijk "Nederlands"....
Zal wel de leeftijd denk ik zijn...
Daarom zul je wel een belg zijn
Zeker en vast
Heb alles doorgelezen en buiten op de man spelen bevatten je meningen niet echt veel. Er is maar 1 berichtje waar je wat opsomt dat op iets trekt van een fatsoenlijke onderbouwde mening...
sten
saaie rare film met een wazig verhaal.
ik snap niet wat mensen hier nou zo goed aan vinden...
veron35
Iemand van 14 jaar dan wel??
Laat me toch niet lachen...
Dream on....
Als dat wat jij doet goed onderbouwen is mag je het zeker een slechte film vinden en dan zullen maar wijnig mensen je erop aanspreken.
MiranLovertje
Het is inderdaad raar als je een film uit de top 10 niet goed vind, je gelijk de vaste bende van moviemeter over je heen krijgt
. Krijg je reacties van: ''ik snap ook niet dat je transformers een 5 geeft''. Erg jammer. Ieder heeft zijn eigen smaak. Ik vond dit gewoon geen leuke indrukwekkende film. Wat kan jullie dat schelen. Ik lach me altijd dood dat sommige mensen zich hierdoor aangevallen voelen. Maar hier gaat het wel erg ver. En ja, ik vond transformers een 5.0 waard. Ik vond vooral het grafisch vermogen/ special effects in die film fantastisch. En mensen, ik dacht dat dit een vrij land was waar ieder zijn mening mocht geven???? Respecteer die dan ook.
Pastichio Rocker
Je kan dit dan wel een kutfilm vinden; enige onderbouwing waarom is dan wel gewenst. Aan een mening zonder inhoud valt niks te respecteren.
Metalfist
Zeker niet als je begint te zeiken over hoe iemand van 14 zijn mening niet kan onderbouwen terwijl hij/zij zelf niets serieus kan onderbouwen. Kom met goede argumenten en ik hou men mond.
wo2-Freak
Ik vond het ook geen goede film, maar om te zeggen dat Transformers wel een goede film is.. Dat weet ik ook niet.
Erger nog (voor jullie dan die deze film gewoon heilig vinden), ik vind dat deze film niet in de top-10 thuis mag horen!
Voor de mensen die slecht kunnen lezen (IK VIND.)
Het is zelfs jammer dat goede klassiekers niet in de top 10 voorkomen, zoals The Great Escape.
En al hellemaal jammer dat top films zoals Once Upon A Time In The West, lager score dan deze film..
Ik zou echt denken, dat deze film in de 5 voor 5 bakken is gedaan bij de blokker, omdat zelfs de makers de film op een gegeven moment niets meer waard vonden..
(Oke, sorry mensen die deze film heilig vinden, onderdruk me niet en doen jullie dat wel dan ga ik onderduiken want ik weet hoe mensen op MM soms kunnen reageren op zulke berichten..)
klute89
Jammer dat ze geen 0,1 hebben
Ik vind niet eens zo slecht wat je allemaal zegt, trek je vooral niets aan van de pulp ( fiction) lovers. Ik vind ook trouwens dat Once Upon the Time in The West het verdient boven deze film te staan, maar ach, meeste stemmen gelden. erg democratisch
Jammer dat ze geen 0,1 hebben
En nu weten we nog niks waarom je dit zo'n slechte film vindt. Een hoop regels zonder inhoudelijke argumenten.
Demoniac
Jammer dat ze geen 0,1 hebben
Zo'n lap tekst maar er is werkelijk waar geen enkele reden te vinden waarom deze film wel of niet goed is. Ik ga er van uit dat je het geen goede film vind, omdat je 0,5* geeft, maar als je geen zin hebt om het toe te lichten kun je je beter stil houden en gewoon een stem plaatsen zonder een bericht.
Martijnnn
Nog een keer lezen
Reden gaf ie toch...
Nou, vertel jij dan maar eens wat de reden is.
Demoniac
Reden gaf ie toch...
De reden heb ik niet kunnen vinden. En het boeit mij heus niet als ie een half sterretje geeft. Die toplijsten interesseren mij niet erg veel. Leuk om af en toe een te bekijken, meer niet.

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994