Genre: Misdaad
Releasedatum: 1 december 1994
Bekijk via Netflix
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Vrijdag 20 februari in één bioscoop (Woerden)
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Pumpkin
Honey Bunny
Fabienne
tukkerstein
hoe kunnen er nu al kogelgaten inde muur zitten voor die jongen uberhaupt al heeft kunnen schieten op vincent en jules
denk daar maar eens over na!en als je kijkt zie je het in de film heel duidelijk zitten, kan aan mij liggen, maarja

Als er al eerder is geschoten in die ruimte?
filmfreak33
moet wle heel toevallig zijn dat er eerder precies tussen hun en naast hun is geschoten
maarja ik denk dat het een fout is en misschien ook wel niet. Tis een topfilm, dat staat zeker vast
IcU
Het is ook een fout, aangezien er eerst geen gaten in die zelfde muur zaten. Maarja, boeiend...
LiamC
Klassieker, alles klopt aan deze film. Super regie, beelden, acteurs, muziek...het kan niet op! al 20 keer gezien! dikke 5 sterren!
donemans
[quote]LiamC schreef:
Klassieker, alles klopt aan deze film.
de kogelgaten niet
*__ANIME__*
Iedereen zeurt over die kogelgaten in de muur en ik heb ze ook gezien, maar dat maakt de film er niet slechter op. Het is een meesterwerk van Quentin Tarantino (ik vind Reservoir dogs tog beter).
jayytjee
Heb 'm herzien en ik verlaag 'm helaas voor de liefhebbers van deze film met 0,5 naar 4,5. Vind het een meesterwerk maar niet de top van de top.
Verder was de film gewoon top.
Tim_FilmGek
deze film hebk pas geleden gekocht,, maar heb nog geen tijd gehad om te kijken! hij duurt ook zo lang! maar de beoordelingen zijn wel goed zeg
Good Fella
Mijn versie duurt maar 95 min. Hoe kan het dat er bij de beschrijving op deze site 154 min. staat? of heb ik soms een ingekorte versie. Wat het ook is, deze topfilm kan mij niet lang genoeg duren!
movie*freak
Ja die oranje hoesje had ik ook, het staat dat 95 min duurt maar het is gewoon 154.
PaulieWalnuts
Geweldige film, goede acteurs en erg origineel. Klassieker. 5*
Santino Corleone
gisteren voor de 3e keer gezien. Hij blijft en blijft zeer goed.. Een topper, iedereen moet hem gezien hebben..
Stiffmeister
Voor mij de beste film aller tijden!!
Echt een meesterwerk van Quinty
Findecano
Fouten worden er altijd wel gemaakt. Doet echter niks af aan de kwaliteit van het verhaal/de verhalen en het acteerwerk.
Barrie vd Laan
een meesterwerk. 4.5 sterren. De humor in deze film is ook top. Erg subtiel
Nieksnut
een meesterwerk. 4.5 sterren. De humor in deze film is ook top. Erg subtiel

Toch snap ik wel wat je bedoelt hoor.
parvus_flamma
Heel goede film! dat stukje ook met die spuit door dat borstbeen, griezel er nog een beetje van zeker een 4,5 waard:)
Wezze
Elke beweging die een acteur in een film maakt is van te voren overlegd en opgedragen door de regisseur vriend.
En het aanraken van een deurklink is in mijn logica nog steeds geen bewijs voor moord hoor.
Sowieso.. het was Butch' appartement.. niet gek dat er dn vingerafdrukken van hem op zn deurklink zitten he..
en hij moet sowieso wel van naam veranderen, want hij word ook gezocht voor de moord op die boxer..
Carcamel
toch nog maar ff mijn waardering uitspreken over dit meesterwerkje
Prudh
Filmpje is opzich niet zo bijzonder, maar benadrukt wel hoe cool die scene is
rja
Toen ik jonger was vond ik deze film niks aan, maar laatst zag ik um op tv, wat een film!
Dialogen om van te smullen!
4,5
j0zman
Die scene met de ondervraging over de Marcellus Wallace (te zien in filmpje, 2 posts terug) is de enige leuke in deze film. Net als Kill Bill een vage film die voor mij geen doel wist te bereiken. Sterker nog, viel halverwege in slaap omdat er niets interessants in gebeurde. Jammer.
2* voor de cast.
2* voor de cast.
Dan moet je geen Tarantino films gaan kijken , volgens mij helemaal niet je stijl.
j0zman
Blijkbaar. Maar iedereen was zo lovend (nr. 4 in top 250) erover, dat ik hem wel eens moest zien. Maar inderdaad niet mijn stijl!
movie*freak
Mischien helpt herzien wel wie weet, bij mij heeft het in iedergeval geholpen
my style
zoveel top acteurs in 1 film helemaal goed! Vond sommige stukken in de film echt geniaal. Verhaal was ook sterk , met plezier naar gekeken 4,5*
rensiboy
na de eerste keer kijken snapte ik hem niet helemaal, mar na hem vaker gezien te hebben, snap ik hem eindelijk.
goeie film, alleen 1 scene maakt het dat ik hem niet meer zo vaak kijk, dat is die scene met bruce willis erin wanneer ze in zo'n winkelzaak binnenkomen, en dan met dat ene persoon in dat leren pak. gruwelijk stukje
en zeker dat stukje wat samuel zegt
die preek weet niet meer hoe het gaat maar is zo lachen

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994