Hulk (2003)
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 10 juli 2003
Bekijk via Videoland
Plot Hulk
"What if everything you were forced to keep inside was suddenly set free?"
Bruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij in een groot, groen, gespierd monster: de Hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehele Amerikaanse leger dat hem nu achterna zit.
Bruce Banner / Hulk
Harper
Young Ross
Mrs. Krensler
Phooze
Ja zeg hee ! Ik drukte per ongeluk op ctrl-a en heb alles gelezen..... nu heeft de film geen verassingen meer voor mij

Hobbes
trailer zag er in de bioscoop stukken indrukwekkender uit.
mijn enthousiasme is weer wat gestegen
theamazing
Ik heb ergens gelezen op internet dat er drie veroordeelde ook van die gamma straling hebben gekregen en dat ze ook superhuman powers krijgen waaronder crusher creel
Mik
theamazing
specifisieer je eens
Mik
Ja eh, hallo!! haha
Vanaf 10 juli te zien in de bioscoop.
ik ben ook maar aan het gissen na het zien van de trailer
Jordy
De reviews (aan de hand van de te downloaden workprint) zijn niet best...
Macmanus
JoeHallenbeck
Tja, wat wil je. Zonder Hulk Hogan was deze film gedoemd te mislukken.
dttom
De reviews (aan de hand van de te downloaden workprint) zijn niet best...
waar? Ik lees voornamelijk dat het een goede film is, maar dat het niet de film is die iedereen verwacht dus ik ben wel benieuwd.
Jordy
ja ik lees nu eigenlijk ook alleen nog maar goede recensies, heb ook nog hoop op een goede film
Spider
Hmm..in de bios viel de trailer mee.
Op de pc ziet de Hulk er verschrikkelijk nep uit.
Datzelfde had ik met de haaien van Deep Blue Sea.In de bios erg eng en bijna echt, maar thuis erg nep.
Same als de Hulk, gewoon uit de klauwen gegroeide Tijgertjes/Panters
erhm dat waren toch echt honden.
Katten blaffen niet he..........
verder redelijke comic film maar idd de hulk is best nep.
De scenes met de achtervolgingen door de canyons maken een boel goed maar voor een goed verhaal hoef je deze niet te zien.
Omdat ik vroeger fan was van de hulk serie en strips toch nog 3,5 ster vanwege de nostalgische waarde. Al vond ik de oude hulk leuker, konden ze geen bodybuilder vinden ipv zon geanimeerd ding?
Nicks Nolte's hand is ook best cool.
toch maar 3 ster van gemaakt omdat ie naar mijn mening iets te lang is( meer als 2 uur)
bioscoopzaal
... en doe maar weg die stem, want de print die jij hebt gezien is waarschijnlijk een gedownloade "work in progress-print" die de afgelopen weken de ronde doet op de nieuwsgroepen. Volgens de berichten is dit NIET de definitieve versie, dus je zal nog even moeten wachten tot de "final cut" online staat.
Neder
idd dat was me nieteens opgevallen
dacht al wat duurt dit langgggggggggg
ik zal idd mn stem verwijderen voor t geval dat de final cut korter is. Denk echter niet dat mn stem erg omhoog zal gaan als die idd korter is. We zullen zien : )
bioscoopzaal
Ik ben ook benieuwd ... een veranderingetje hier en daar kan een wereld van verschil maken. Bovendien zal de film op het grote scherm vast veel beter tot z'n recht komen
Neder
dat denk ik ook, al deed die het niet slecht op een behoorlijke breed beeld.
Misschien ga ik em toch nog in bisocoop kijken (als mn albert heijn 2de kaartje gratis dan nog geldig is
bioscoopzaal
Het kan trouwens geen kwaad om soms eens wat GELD (poen, pegels, slijk der aarde) te besteden aan film hoor, cheap bastard
Neder
ben maar een arme student........
met een breed beeld tv
en de entertainment industrie heeft me al kaal geplukt
Jordy
verdere discussie (die hier wel weer uit voort zal komen
) mag in het forum

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011

Bigger, Stronger, Faster*
Documentaire, 2008
californiësan francisco, californiëmonstergeneralpistooldnamutationpsychologieberkeley transformatiefrogpresidentsuperheldgebaseerd op stripgolden gate bridgedokterangstwetenschapperhondwoestijnangerphonelegersuper villaincell superhuman strengthmarvel cinematic universe (mcu)repressed memoryrepression marvel comicsgood versus evil