Hulk (2003)
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 10 juli 2003
Bekijk via Videoland
Plot Hulk
"What if everything you were forced to keep inside was suddenly set free?"
Bruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij in een groot, groen, gespierd monster: de Hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehele Amerikaanse leger dat hem nu achterna zit.
Bruce Banner / Hulk
Harper
Young Ross
Mrs. Krensler
pjotr
Dit belooft veel goeds.....gelukkig lijkt 'ie meer op de comic-hulk dan op de Lou Ferrigno-hulk......ik denk ook dat dit wel eens de beste comicverfilming tot nu toe zou kunnen worden...
as
Ach, de laatste tijd zijn de comic-verfilmingen wel geslaagd te noemen.Ik verwacht dat Ang Lee wel zijn best gaat doen.
En vernam net dat ze weer een Punisher-verfilming gaan doen.
Loopt iedereen straks met zo'n punnie-logo rond op zijn shirt.
Hobbes
omdat comicfans iedere keer hopen dat de film eindelijk de sfeer van de comic haalt.
iets wat totnogtoe bar weinig gelukt is. Batman komt in de buurt maar toch niet helemaal.
alleen the shadow blijkt een perfecte comicverfilming te zijn. maar ik heb nog nooit comics van de shadow gelezen.
Phooze
Ik heb net de superbowl trailer gezien, maar daar lijkt de hulk toch (in die paar flitsen die je ziet) op een michelin mannetje....
BoordAppel
Das zeker een koele trailer. Alleen volges mij gaan dr dalijk veel mensen zeiken dat de GCI weer niet goed is. Ik neem tenminste aan dat meneer de hulk zo gemaakt is.
Macmanus
Ah broodappel bij elke film zeiken mensen, kijk maar eens naar pagina 316 op teletekst van de publieke omroepen, (gaat dan niet over films) maar daar zeiken ze echt om alles
Het is gewoon een soort hobby.
Acidjuh
Het lijkt me wel een leuke film dus ik ga hem zeker downen en bekijken:x
EmDee
(nog steeds niet overtuigd)
Phooze
Inderdaad, nog steeds michelin. Maar even een vraagje voor de "Hulk kenners".... is de orginele hulk (strip/tekenfilm) ook 3 keer zo groot als een normaal mens? Ik kan me dat niet herrineren.
Ik vind trouwens de text bumpertjes wel erg veel op de bumpertjes van "Godzilla" lijken.
Hobbes
dat verschilt per schrijver/tekenaar team. normaal istie wel een flink stuk groter dan de gemiddelde mens. in 'the ultimates' is tie ter grootte van een gemiddeld flatgebouw.
jacobine_rodijk
Er is een nieuw plaatje uit van de Hulk waar je zijn echte lengte duidelijk kan zien!
BoordAppel
Goed overdreven opmerking. Van een plaatje kan je sowieso helemaal niet goed zien hoe t dr in de film uit komt te zien.
Hemdale
Hele mooie Hulk wallpaper: http://www.thehulk.com/_downloads/wp_2_1024.jpg (zelfde als poster hier op MM)
jacobine_rodijk
De nieuwe Internationale Trailer is uit en is in 1 woord te beschrijven: MACHTIG!
Mik
Ik blijf erbij dat ze hem veel TE groot gemaakt hebben. Wie zei er hier ook weer "michelin mannetje" ?
Phooze
Wie zei er hier ook weer "michelin mannetje" ?

De nieuwe trailer laat meer van hetzelfde zien, en dat is niet goed.... Het is net het rubberen eendje van Ernie, maar dan wat groter en groener...
BS
waarom moet alles nu weer gelijk digitaal gemaakt worden? Oke, het is makkelijker,daar gaat het niet om,maar je loopt zoveel risico om af te gaan.
De nieuwe trailer is mooi, lekker domweg knallen en alles kapot gooien.Goed voor de bas-instalatie van de bios
Als ik het zo bekijk zal dat denk ik de grootste drijfveer zijn voor mij om te gaan kijken.Wel me verstand thuis laten liggen moet niet teveel na gaan denken
Jordy
Ik heb m'n voorgevoel voor me gehouden tot deze laatste trailer, maar djeeez wat lijkt dit mee een slechte film zeg. Als een goede gevestigde regisseur een superhero film gaat maken betekent dat vaak veel goeds (Spider-Man, Batman I en II), daar blijkt dat een serieuze aanpak zeer goed kan werken.
Ik ben echter bang dat deze film zich veel te serieus neemt, en dat de serieuze gezichten van Bana en Connoly (in combinatie met de grote hoeveelheid b-acteurs die zo te zien is opgengetrokken in bijrollen) gigantisch op de lachspieren gaan werken. Het tekenfilm-figuurtje dat door beeld loopt zal daar ook niet bij helpen. Peter Parker die met een serieus gezicht twijfels uitspreekt over een eventuele relatie, over de dood van z'n oom: sja dat zijn momenten waar je bij een serieuzere superhero-film kan scoren. Ga niet, zoals in deze trailer, met een serieus gezicht vertellen "oh jee... zoveel gamma-straling... dat had eigenlijk je dood moeten zijn!!"
maar goed we zullen zien

The Incredible Hulk

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011

Bigger, Stronger, Faster*
Documentaire, 2008
californiësan francisco, californiëmonstergeneralpistooldnamutationpsychologieberkeley transformatiefrogpresidentsuperheldgebaseerd op stripgolden gate bridgedokterangstwetenschapperhondwoestijnangerphonelegersuper villaincell superhuman strengthmarvel cinematic universe (mcu)repressed memoryrepression marvel comicsgood versus evil