Hulk (2003)
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 10 juli 2003
Bekijk via Videoland
Plot Hulk
"What if everything you were forced to keep inside was suddenly set free?"
Bruce Banner is een onderzoeker in een laboratorium. Hij werkt mee aan een geheim project om een machine te bouwen waarmee levende cellen gemanipuleerd kunnen worden. Tijdens een experiment gaat er iets mis met Bruce. Hij lijkt nog dezelfde, maar als hij kwaad wordt verandert hij in een groot, groen, gespierd monster: de Hulk! De vraag is of hij zich kan redden van het gehele Amerikaanse leger dat hem nu achterna zit.
Bruce Banner / Hulk
Harper
Young Ross
Mrs. Krensler
EmDee
Het is net het rubberen eendje van Ernie, maar dan wat groter en groener...
ROTFLMAO
roda
dacht dat nick nolte meespeelde hier?
ik hoop dat de film in de buurt van de oude serie met bill bixby komt.die keek ik vroeger altijd.
Macmanus
Mij lijkt de film wel leuk, gewoon wat je van een comic book verfilming kan verwachten, niet al te goed verhaal maar wel erg amusant.
pjotr
Ben ik dan de enige die de trailer wel lollig vindt ? (eh nee dus...:) )
Lekker 'cartoonig' allemaal .....
tovenaar
Ik vond de trailer ook wel gaan, maar dat kwam puur door Jennifer Connely
jacobine_rodijk
Ik weet niet wat jullie allemaal klagen maar ik heb tot nu toe op andere sites alleen maar positieve meningen gehoord. Ikzelf vindt het ook een kei goeie trailer. En zo was het ook al met de Matrix Reloaded trailer, die vonden jullie ook al bijna niks. Vraag jezelf dit: Wat vind je nou wel een goeie trailer?
mr.Frielink
Een trailer moet niet te veel verklappen, en moet in ieder geval hoge verwachtingen scheppen( bij mij dan). Daarbij is originaliteit altijd welkom, en groene mannetjes daarentegen niet.
Phooze
Ik heb trouwens weinig problemen met de trailer opzich. Ik heb meer problemen de visie die ik nu van de film heb. Lelijke Visual Effects, slecht tot geen verhaal, niet orgineel etc.
pjotr
Daarbij is originaliteit altijd welkom, en groene mannetjes daarentegen niet.
tovenaar
Het zou ook origineel zijn om een blauwe Hulk te maken.
Jordy
Vraag jezelf dit: Wat vind je nou wel een goeie trailer?
Een goede trailer is een trailer die je benieuwd maakt naar de film, niet (per se) een trailer die een samenvatting van de stoere scenes uit de film geeft
jacobine_rodijk
Ok, een trailer moet niet teveel verklappen maar wat verwacht je anders van films zoals de Hulk en Matrix Reloaded? Fans wachten voor dat soort actie en special effects.
B.V hoe wil je een trailer maken van de Hulk als die er geeneen keer erin voorkomt?
En de Matrix Reloaded verklapt misschien wel wat maar dat is ook de bedoeling om de mensen een voorproefje te laten zien en als ze 2 minuten van de film hebben laten zien willen ze meer. Vandaar de spoilers.
Hobbes
bruce jones heeft in zijn run op de comics in de eerste 10 nummers geen enkele keer de hulk laten zien. zijn de beste issues sinds jaren.
ander voorbeeld is alien: die haalt zijn kracht juist uit het feit dat je de alien praktisch niet ziet.
Phooze
wat verwacht je anders van films zoals de Hulk en Matrix Reloaded?
tovenaar
Special effects lijkt me een aardige overeenkomst.
Phooze
Special effects lijkt me een aardige overeenkomst.
Is een beetje hetzelfde als de tekeningen uit Southpark vergelijken met Final Fantasy: The spirits within.... (wil overigens niet zeggen dan Southpark niet leuk is
tovenaar
Ik vind dat de overeenkomsten in special effects van The Hulk en The Matrix dichter bij elkaar liggen dan South Park en Final Fantasy...
tovenaar
Ik snap je punt ook wel, het wil ook totaal niet zeggen dat ik een juiste actie vind om The Matrix Reloaded en The Hulk te gaan vergelijken, maar ik kan best begrijpen als iemand op basis van een special effects-gedachte, deze twee films vergelijkt. The Matrix Reloaded is nog niet eens uit, dus het bewijs moet nog maar geleverd worden of de volgende Matrix ook meer is dan een hoop special effects...
Phooze
Ik snap jou ook wel tovenaar
, maar wat zei zegt is dit:
tovenaar
Dat is nog maar afwachten toch? Ik vind het trouwens in het algemeen toch wel vaker op MovieMeter 'irritant' dat sommige films bij voorbaat al als toppers genoemd worden. Het toppunt daarvan was LOTR 2, waarbij van een bepaalde (grote) groep al 10 maanden van te voren bekend was dat ze een 5 gingen geven. Zo is dat ook bij The Matrix Reloaded... van (grotendeels diezelfde) groep is nu al bekend dat ze hem een een 5 gaan geven. Het maakt niet eens meer uit wat er gaat gebeuren in die film, dat lijkt er allemaal niet toe doen. Waarom kan The Matrix Reloaded niet gaan tegenvallen? En waarom kan LOTR 3 niet tegen gaan vallen?!?
Maar goed, we dwalen af geloof ik
. Mijn reactie bij deze film was puur gericht of je The Hulk en The Matrix Reloaded aan een trailer gezien kon vergelijken. Daar was ik het wel mee eens, ik heb eerlijk gezegd niet gelezen wat jij daarboven had geschreven enzo... dus mijn excuses daarvoor
Phooze

Maar we dwalen inderdaad af... dussuh, tja, The Hulk... rubber eendje
Klopt
, we praten een beetje langs elkaar heen heb ik het idee haha. Laat ik maar gewoon even op een reactie van effe spieken hoe ze heet wachten!
jacobine_rodijk
Er is weer een nieuwe trailer uit van de Hulk uit: http://www.apple.com/trailers/universal/the_hulk/trailer_5/
Phooze
Dit keer wel veel nieuwe beelden. De visual effects vind ik nog steeds lelijk. Ze willen het klaarblijkelijk "cartoonachtig" laten overkomen, maar dat kan ook op een mooie manier. Op deze manier is het gewoon afschuwelijk....
Mik
Na het zien van deze trailer wil ik de film helemaal niet meer zien. Heel het plot is al verraden.
De pa van de hulk heeft hem vroeger iets toegediend als experiment, nu is dat door die gamma straling eruit gekomen. De pa is dus de slechterik, wordt opgepakt maar heeft nog wat "kat-achtigen" ingestraald net als de hulk, die gaan een gevecht aan terwijl de hulk zijn handen ook nog vol heeft aan het ontwijken van de staat en dan heeft ie natuurlijk nog de nodige problemen met zijn love...

The Incredible Hulk

X: First Class
Actie / Sciencefiction, 2011

Bigger, Stronger, Faster*
Documentaire, 2008
californiësan francisco, californiëmonstergeneralpistooldnamutationpsychologieberkeley transformatiefrogpresidentsuperheldgebaseerd op stripgolden gate bridgedokterangstwetenschapperhondwoestijnangerphonelegersuper villaincell superhuman strengthmarvel cinematic universe (mcu)repressed memoryrepression marvel comicsgood versus evil