• 9.377.371 stemmen

Avatar (2009)

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: James Cameron

Met onder meer: Sam Worthington, Sigourney Weaver en Zoe Saldana

IMDb beoordeling: 7,9 (1.483.010)

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 17 december 2009

Plot Avatar

"Enter the world of Pandora."

Dr. Grace Augustine

Colonel Miles Quaritch

Parker zichzelfridge

Norm Spellman

• 1931 stemmen

Ik heb nog nooit een film afgezet, al hebben sommigen films het me wel erg moeilijk gemaakt om dat imago vast te houden

avatar van _Se7en_

_Se7en_

• 2041 berichten

Afzetten doe ik ook niet nee. Doorspoelen wel. Iedere keer 5 minuten ofzo. Maar zelfs dat wil bij sommige films niet helpen.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Stem verlaagt naar 2 sterren. Kitsch.

_Se7en_ schreef:

Als iets dodelijk is, is het wel doorspoelen, zeker als je het met 5 minuten per keer doet. Waar hoop je dan op? Dat het opeens nog heel spannend wordt? Kan je 'm nog beter afzetten....

Reinbo schreef:

als hij dat fijn vind laat hem

avatar van Reinbo

Ik verbied het 'm ook niet, was slechts een tip.

filmliefhebber92

nou je reageert anders alsof je het afkeurt. Reageren opdat bericht van se7en is eigenlijk zinloos. Hij mag toch doen wat hij prettig vind en daar hoeven wij geen oordeel over hebben. En hij zal dat heus wel bewust doen dus die tip is overbodig. Ik krijg steeds vaker de neiging dat jij het laatse woord moet hebben, dus reageer hier ook maar op.

avatar van Reinbo

Ik keur het ook af, omdat een film er nooit beter van zal worden. Maar hij moet vooral doen wat hij zelf wil....

En ja, ik wil graag het laatste woord, dus hou je er verder maar buiten.

filmliefhebber92

nog ff ik kan het niet laten sorry

Ik spoel ook nooit door, maar ik ga niet reageren of afkeuren als andere dat wel doen

ik zeg niks meer!!!Oké?

Mooi zo.

avatar van puckb96

puckb96

Wat een zonde van Avatar 2 & 3. Dat gaat uitmelken!

avatar van _Se7en_

_Se7en_

• 2041 berichten

Inderdaad.

avatar van darthconner

darthconner

Mooi zo.

Dan toch het laatste woord.

avatar van eltorro

eltorro

puckb96 schreef:

Wat een zonde van Avatar 2 & 3. Dat gaat uitmelken!

Avatar 1 is eigenlijk al uitmelken.

avatar van dominion

dominion

avatar 2 speelt zich in de onderwater wereld van pandora af maar eerst gaat james cameron sanctum maken een avonturenfilm over een onderwater grot

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

Heb hem in de bioscoop gezien (3D IMAX) en thuis (1080p). Was zo onder de indruk van de 3D effecten, dat ik er helemaal in zat. Van begin tot einde spannend! Goed verhaal en hoop dat er een vervolg komt (ruimte genoeg hiervoor).

Dances with Smurfs?

• 1931 stemmen

Wat zijn we weer lekker origineel.

Ramon K

Inderdaad! Sorry. Gebrek aan inspiratie, maar ik zag de Southpark aflevering gisteren en die aflevering zat er lekker dicht op!

Het is toch ook gewoon Dances with Wolves in space?

En in space dragen inheemse 'stammen' ook lendedoeken en zingen ze Afrikaanse liederen en spreken ze Engels 'met gespleten tong'?

Dat doen wilden nu eenmaal.

avatar van notnotfun

notnotfun

Ramon K schreef:

Dances with Smurfs?

• 1931 stemmen

@Ramon: Hmm, die southpark aflevering nog niet gezien. Het mag dan wel dances with wolves in space zijn (als je helemaal back to the basics gaat), als het al zo vaak is gezegd, klinkt het nogal.. hoe zal ik het zeggen.. afgezaagd..

Ramon K

Tsja... afgezaagd? De enige meerwaarde van Avatar lijkt me de techniek. Maar als je dat gaat gebruiken voor zo'n vreselijk afgezaagd plot en dito characterdesign, dan blijft er weinig over. Ik vind de film niet mooi en niet boeiend helaas.

• 1931 stemmen

Als de uitspraak die je doet al ontelbaar keer gezegd is, mag ik dat toch afgezaagd vinden..? Je gaf zelf al een soort van toe dat het geen al te originele uitspraak was..

Ramon K

Ik maak er toch ook geen probleem van?

avatar van Thorak

Thorak

DonOswaldo schreef:

Als je helemaal back to the basics gaat?? Het is compleet identiek op de setting na! Indianen veranderd in een buitenaards ras dat net zo primitief is en klaar was Cameron....

avatar van rep_robert

In Dances with Wolves heb je ook machines waarin je geest overgetransporteerd wordt naar Indianen, waardoor je tijdens dat je ligt als een Indiaan rondloopt even verderop

avatar van de_keyser

de_keyser

Heb de film in de bioscoop gezien,

bijzonder langdradig en cliche. De halve ster krijgt hij omdat hij wel erg mooi gemaakt is en dat is entertaining (maarja dat is de krant ook) Hoor veel gemengde reactie's over deze film, de een vind hem helemaal te gek en de ander echt niets het is een beetje 'je houd er van of niet' film.

avatar van Reinbo

Is een halve ster niet veel te hoog voor iets dat erg mooi gemaakt is?

avatar van rep_robert

LOL, de halve ster krijgt hij vanwege het mooi gemaakt zijn. Dus je geeft de film het slechtste cijfer dat er is omdat het mooi gemaakt is. Beetje kromme redenering.