• 9.378.448 stemmen

Met onder meer: George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon

Gesproken taal: Frans, Italiaans, Nederlands, Mandarijn en Engels

Releasedatum: 16 december 2004

Plot Ocean's Twelve

"Twelve is the new eleven."

Terry Benedict is nog steeds woedend over het geld dat Danny Ocean en zijn crew hem afhandig gemaakt hebben. Hij dreigt met geweld als ze dit geld niet binnen twee weken met een fikse rente aan hem terugbetaald hebben. De crew van Ocean besluit naar Europa af te reizen voor enkele lucratieve klusjes. Hier komen ze in aanraking met de Europol-agente Isabel Lehiri en een andere meesterdief, bekend onder de naam "The Night Fox."

Rusty Ryan

Virgil Malloy

Turk Malloy

avatar van ;)

;)

leuke film maar aanzienlijk minder dan deel 1.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Op MM is dit de ocean's film met de laagste score?,maar ik vindt dit

de beste ocean's film eerlijk gezegd,de muziek,acteerwerk,en de humor,

is allemaal erg goed.

avatar van polopolo150

polopolo150

Matige film, ik vindt deze echt zwaar tegenvallen tegenover deel 1.

De acteurs is best aardig, maar het verhaal is niet meer zoals ik wou en zoals ik het verwachte.

Het is lang geleden dat ik deze film heb gezien, dus om een goeie oordeel te maken, moet ik het nog een keer kijken.

avatar van Revolution64

Revolution64

ik vond deel 1 ook veel beter, mat damon was bij vlagen wel supergrappig

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Héél moeilijk te volgen film. Ik vond hem niet zo goed. Blijkbaar is er véél meer nodig dan een bijzonder sterke cast en enkele Europese prachtlocaties.

Het verhaal en de regie trok werkelijk op niets. Afschuwelijke camerabewegingen en een verhaaltje dat kant nog wal raakt. De Ocean's films bevatten zoiezo al weinig actie en spanning, maar in deze is dit toch werkelijk nihil hoor. Ook de grappen zijn helemaal niet grappig en van een bedroefd niveau. Dat stukje met Julia Roberts was wel een leuk uitgangspunt, maar begon al snel te vervelen.

Ik kan enkel sterren geven voor de cast en voor de locaties.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Rommelig is nog een understatement. Ik werd totaal niet wijs uit het plot, waardoor het een erg vervelende film werd. De scene in Amsterdam was wel aardig om te zien, maar daarvoor hoef je Ocean's Twelve echt niet te zien.

avatar van Layla!

Layla!

Vond deel 1 en deel 3 veel beter. Vond deze echt tegenvallen.. Weet niet eens meer precies de details.. Dat zegt wat..

2,5* voor het altijd leuke einde en de geweldige cast die de film draagelijk maken

avatar van T.M

T.M

Zeer matig vervolg het verhaal is totaal niet te volgen en vooral de scene dat Julia Roberts zichzelf speelt slaat nergens op.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Ik vond het verhaal ook hier en daar niet echt duidelijk en dat had het wel moeten zijn voor zo'n luchtig 2e deel.

Iedereen leek te spelen alsof ze een bedrijfsuitje hadden en niet wisten dat ze met een film bezig waren. Het kwam nep over dit keer.

Wel grappig dat er een paar minirolletjes inzaten voor de Nederlanders, maar verder was dit een deel om snel te vergeten.

bollepeer

erg jammer vergeleken met deel 1, super cast natuurlijk, maar dat zegt niet alles. deel 1 had een beter verhaal, maar moet wel zeggen dat deel 2 wel een leuker plot had. leuk was ook dat bruce willis nog even voorkwam. hopelijk is deel 3 weer beter.

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

Deel 1 was heel goed, deel 2 vond ik eigenlijk ook nog leuk, maar hier hadden ze wel moeten stoppen.

AnthonyG. schreef:

ughm, dit IS deel 2

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

bollepeer schreef:

ughm, dit IS deel 2

Wel ja, als je stopt bij deel 2, dan maak je geen deel 3 meer.

AnthonyG. schreef:

Wel ja, als je stopt bij deel 2, dan maak je geen deel 3 meer.

ah zo

avatar van van duijn

van duijn

Bij mij gebeurd niet vaak dat ik een film halverwege uitzet, maar deze spande toch wel de kroon. Ik heb zelden zo`n SLECHTE film gezien. Totaal geen actie, en de humor is ook niet te pruimen.

Dit is typisch een flopfilm *0.5

avatar van lotteke_ik

lotteke_ik

Vond de film echt verschrikkelijk saai. Er gebeurde niks, en ik kon het verhaal niet volgen. Komt niet vaak voor dat ik een film zo slecht vind.

avatar van Marieke1990

Marieke1990

ik vond het verhaal niet moeilijk te volgen, natuurlijk zat je af en toe wel van huh? wat gebeurde er nu, maar je weet goed dat je er snel genoeg achter komt. Ik vond het wel een aardige film. Zeker leuk om een keertje te kijken.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Het eerste uur was het niks, het 2e uur veel beter! 3*

avatar van Betamax

Betamax

Tweede keer gezien en nu op blu-ray.

Nou blijft bhet voor mij de minste Oceans film.

Verhaal vond ik erg slap.

Ze dachten natuurlijk:

"we proppen deze film vol met bekende acteurs en dan word het

een hit"

Nou zo werk het dus niet. Er werd ook matig geacteerd.

Tegenvaller!

avatar van ehs21

ehs21

Nou ze dachten meer: "Oceans 11 was een grote hit dus laten we een vervolg maken zodat we nog een keer kunnen cashen" denk ik.

avatar van Jesse93

Jesse93

De film keek lekker door, alleen steeds later in de film werd het me allemaal een beetje onduidelijk. Opeens kent iedereen elkaar, iedereen helpt elkaar, verraad elkaar. Beetje raar. Mensen blijken dood te zijn dan weer niet. En de vader van een een agente is de beste dief ter wereld.. afgezien hiervan vond ik het niet saai.

Dus leuk om te kijken, maar niet een super verhaal.

avatar van TheVoice

TheVoice

Als je Ocean's 11 goed vond, dan is dit wel een tegenvaller. Het verhaal vond ik erg rommelig en boeide op bepaalde momenten echt niet.

En ja, wat ik ook slecht vond, een treinstation in Amsterdam moet je niet filmen in Haarlem, maar goed ik snap het wel, dat station ziet er gewoon mooier en beter uit dan Amsterdam CS

avatar van van duijn

van duijn

Die lui van SBS zijn echt gestoord dat ze deze film constant uitzenden.

avatar van Seifer

Seifer

Snap ik ook niet, zo goed is de film nou ook weer niet.

avatar van Delvenaartje

Delvenaartje

van duijn schreef:

Die lui van SBS zijn echt gestoord dat ze deze film constant uitzenden.

Mee eens, er zijn betere films

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Deel 1 is minstens een 4 waard. Deel twee daarentegen: De film is echt te ingewikkeld en het verhaal is eigenlijk belachelijk slecht (als je hem begrijpt tenminste).

Humor kan ik nog wel hebben en de acteurs zijn ook niet onaardig. Maar wat een flop vergeleken met deel 1. Deel 3 moet ik nog zien.

2,5* voor de humor en acteerprestaties.

avatar van 13woutie13

13woutie13

Deel 3 hangt ertussen in.

avatar van AGE-411

AGE-411

Zaterdag 5 juni om 20:35u op VT4

avatar van Chaos Industry

Chaos Industry

Zoals velen al zeggen, het verhaal is een stuk minder boeiend ten opzichten van deel 1.

Uiteraard weer een top cast, goede acteurprestaties, en toch weer een erg verrassende climax.

Al met al een 6.

Dus 3,0 sterren.

avatar van Freckles

Freckles

Leuke, grappige film.

Heb deel 1 nog niet bekeken, daarom misschien mijn best hoge score. Heb er allesinds wel van genoten!