Genre: Misdaad / Komedie
Releasedatum: 16 december 2004
Bekijk via Videoland
Bekijk via HBO Max
Plot Ocean's Twelve
"Twelve is the new eleven."
Terry Benedict is nog steeds woedend over het geld dat Danny Ocean en zijn crew hem afhandig gemaakt hebben. Hij dreigt met geweld als ze dit geld niet binnen twee weken met een fikse rente aan hem terugbetaald hebben. De crew van Ocean besluit naar Europa af te reizen voor enkele lucratieve klusjes. Hier komen ze in aanraking met de Europol-agente Isabel Lehiri en een andere meesterdief, bekend onder de naam "The Night Fox."
Danny Ocean
Virgil Malloy
Turk Malloy
miepke
nee, idd
in vergelijking met de eerste deel viel deze ontzettend tegen, naar mijn gevoel
jack-sparrow
ik vond dat deel twee enorm tegenviel.
ik had er veel meer van verwacht .
ik geef hem 2.5
kArIzMa_TuRk
Yes we zien Al Pacino ook in de 3e deel 'Ocean's Thirteen'
Merel_*
Ik vond 't een leuke film totdat het eind in zicht kwam.. Vond 't nogal flauw..
Mescalino
Ik vond het geen slechte film. Het einde was idd wat minder maar ondanks dat heeft de film me wel kunnen boeien.
Geen meesterwerk maar toch zeker 3,5 ster waard.
Koekkoek
Jammer, jammer, jammer! Ik had veel meer verwacht van dit vervolg! Geen boeiend verhaal, en ik heb me met deze film niet vermaakt! Vandaar dat deze film bij mij echt niet hoger dan een 2,5* scoort! Jammer...
Santino Corleone
Geweldige acteerprestaties en een leuke film.. Iets minder dan O11 maar zeker niet slecht...
skoft
Goed vervolg op oceans eleven! snap niet dat hij zo laag staat.. misschien komt dat door het einde dat wel een beetje flauw was...
hendrik119
valt zwaar tegen ten opzichte van eleven! maar blijft leuk om te zien
Bad Kitty
1 *
Zware teleurstelling op het super leuke deel 1.
Ik vond er niks aan.
Nikateen88
Nou, zo erg was het ook weer niet. Heb me wel vermaakt hoor! En ja, Al Pacino blijft mijn nummer 1 acteur! Niemand acteert beter dan hij.
TimD
Ach kom, dat zegt geen ene drol. Daarbij komt nog dat Pacino de laaste jaren de grootste crap-rollen speelde. Kan me nauwelijks voorstellen dat Pacino een belabberd scenario als hier (ik ga er iig van uit dat het niet veel beter wordt) op een hoger vlak kan tillen. Zo groot is (bijna) niemand...
Geen craprollen gezien eerlijk gezegd. En zelfs een slap script werkt Pacino omhoog.
Misty44
Geweldige cast die makkelijk geld hebben verdiend. Ik vond em zwaar tegevalen na het briljante eerste deel had ik hier wel heel wat meer van verwacht. Maar dit komt bij mij gewoon neit verder dan een 2.
Het plot is zooo slecht, ze willen verrasend uit de hoek komen, maar dat was het dus totaal niet. Weer 4 euro voor niks uitgegeven aan de videotheek.
Enige lichtpuntje was dus de cast en hun sterke kanten, maar die habben ze mijns inziens te weing benut.
KLah
Deel 2 is niet beter dan dan deel 1, maar ik heb er toch van genoten. Enkele belangrijke punten worden namelijk niet verder uitgewerkt. Bijvoorbeeld: de dochter van LeMarc en hoe de anderen erachter kwamen? Dat had beter uitgewerkt moeten worden.
Ook de rol van de moeder van een van de dieven...(waarom die erin kwam weet ik niet) , Waarom Bernie Mac in de gevangenis zat is ook onduidelijk, etc en zo zijn er nog wel een paar andere punten niet goed uitgewerkt. Omdat de meesten de film ondergewaardeerd hebben geef ik hem 3 ster. De cast was wel vermakelijk, verhaal was op zich goed (maar die kon veel beter uitgewerkt worden). Hoop dat deel 3 wel deel 1 kan overtreffen.
dream555
Een film met Pitt en Clooney samen ... dat is ongeveer hetzelde als voor je gaat slapen onder je bed kijken en niet alleen Dracula, maar ook Frankenstein er te vinden.
Zeta Jones en Roberts kunnen dit euvel niet verhelpen.
tukkerstein
Nog maar 0,5 punten omlaag, echt een belachelijke film na he teerste deel. Sloeg nergens op.
Ik vond het ook een erge tegenvaller. Na het mooie deel 1 is dit veel minder goed gedaan. Ik vond juist zo leuk dat ze in het eerste deel precies lieten zien hoe ze alles bedacht hadden enzo.
papaEd
Ze hadden deel 2 nooit moeten maken wat een flop zeg,maar dat wil niet zeggen dat het toch niet zo slechte film is dat je hem niet moet zien.
veron35
Ongeveer 200 keer zo slecht als deel 1. Als je deel 1 meer dan een maand van deze hebt gezien, kun je hem niet volgen.
helleke
Voor de 2e maal gezien nadat het weeral een tijd geleden was.
Dit vervolg is inderdaad veel minder dan Ocean's Eleven.
Het verhaal houdt geen steek en het springt te vaak van de hak op de tak.
Jammer want met zo'n cast viel er veel meer uit te halen.
Ik verlaag mijn score dan ook van 3 naar 2,5 sterren
poisonpen1234
Wat een schandalige film was dit zeg !!
Poeeeh! Poeeeeh! laten we eerlijk zijn deze film is net een promotie-scam van Gucci en Hugo Boss
enigste wat boeiend was aan deze film was Brad Pitt's outfit!
Nepper kan het niet he, veel sterren jah so what !
Modeshow films verdienen een steen voor hun kop gegooit
tukkerstein
Dit is de enigste film die ik volledig heb uitgekeken en waavan ik het verhaal totaal niet begreep. Na 2,5 uur had ik geen enkel idee waar de film over ging.
Flooorx
Een leuke film, omdat het niet gelijk duidelijk is hoe ze het hebben gedaan, of gaan doen. Maar de eerste was zeker beter.
Tun-89
de eerste was veel beter vond ik, deze was soms wat saai, minder spannend en de klus zelf was niet zo goed uitgewerkt als de klus in deel 1. daar zag je alles beter en was het echt spannend. maar wel vermakelijk.
Leuke stukjes in Amsterdam
Skrean
Vond de film opzichzelf wel grappig. Je ziet duidelijk dat de personen clooney,pitt,damon etc elkaars hollywood maatjes zijn. De film heeft gewoon geen goed begin-einde verhaal. Ook was het leuk dat Nederland een rol speelt in de film. Ook zijn er hier en daar wat leuke comedy momenten. Het is een echte buddy's film.
Maar eleven is tot nu toe het beste. Toch zijn er slechtere films en geef daarom 3 sterren.
MovieFee
Deze film is 3 x niks...
Ocean's Eleven was nog wel aardig, maar dit is voor mij een te lange "promo" film over en voor de hele cast.
Het gaat nergens over...jakkie. Meer wil ik er niet over zeggen.
Oja, 1/2 puntje --> jammer dat er geen 0 is
tukkerstein
Waar is die Thalys eigenlijk? Speciaal voor die Amerikanen is de Thalys helemaal naar Haarlem gereden, heeft voor duizenden euro's schade veroorzaakt door de bovenleiding eraf te rijden en is ie niet eens te zien.
Dr_Gonzo
Ik snap niet dat je na het succes van oceans eleven zo'n bagger film kan maken met bijna de zelfde crew en de zelfde regisseur. Zo slap zo slecht.
OlafS
Ontzettend slecht vervolg op Ocean's Eleven. 0,5* omdat je geen 0 kunt stemmen

Ocean's Thirteen
2007

Ocean's Eleven
2001

Komische misdaadfilm 'Ocean's Eleven' en zijn vervolgen zijn nu te zien op HBO Max

George Clooney over nieuwe 'Ocean's'-film: 'Wel echt de laatste'

Vijf bekende internationale films die in Nederland zijn opgenomen

Queen: Days of Our Lives

The Bourne Identity
Thriller / Actie, 2002

Catch Me If You Can
Biografie / Misdaad, 2002
rome italiëvervolgovervalfabergé eggnederlands oostindische compagniegolden egggoon curious