• 9.372.679 stemmen

Geregisseerd door: Gil Junger

Met onder meer: Martin Lawrence, Marsha Thomason en Tom Wilkinson

Releasedatum: 18 april 2002

Plot Black Knight

"It's only a flesh wound!"

Jamal is werkzaam in een Middeleeuws-pretpark. Na een duik in het water, waar hij een ketting ziet liggen, wordt hij opeens wakker in het 14de eeuwse Engeland. Hier moet hij het met de hulp van een voormalig ridder en een dienstmeisje opnemen tegen een slechte koning.

Jamal Walker / Skywalker

Phillip, Leo's Chamberlain

Mrs. Bostick, 'Medieval World' Owner

avatar van Phooze

Phooze

Deze film lijkt me wel lachuh, die martin heeft wel humor ! Trailer is ook tof, dus das alweer een pluspunt.

avatar van Jordy

Jordy

bedroevend

leuk Gladiator-parodietje op het eind (lang leve de FFWD-knop) houdt 'm van de laagste beoordeling af

avatar van hc

hc

Ongekende slechte film, er zat werkelijk geen 1 geslaagde grap in. Lawrence is niet grappig en niet meer dan een slechte Eddy Murphy imitatie. Alleen leuk als je jezelf een avondje wil ergeren....

avatar van shayed

shayed

Ik heb deze film anderhalve maand geleden al in de sneak gezien en ik vond er helemaal niets aan. Waarschijnlijk wilde ik deze ervaring zo snel mogelijk vergeten, vandaar mijn late reactie op dit bios bezoekje. Vaak kan ik Lawrence wel waarderen, maar dit was inderdaad bedroevend.*

avatar van Blindfold

Blindfold

Ken je dat als een film zo beroerd is, dat ie nog leuk is? Deze film is nog slechter. Slecht plot, Slechte Lawrence (die volgens mij sinds Bad Boys geen goede film meer heeft gemaakt) en een slechte afsluiting van de Supersneak.

avatar van IamBernie

IamBernie

Wat is MovieMeter toch relaxt.

Nu, weet ik tenminste naar welke film ik niet moet gaan

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Ik ga hem wel kijken, heb hem lekker op divx Heb klein stukje gezien en vond het wel grappig! Nu de rest nog....

avatar van TheShadow

TheShadow

Schitterende film.

Heerlijke humor en leuk verhaal en einde. Maar niet zo goed als Blue Streak.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik vond dat Martin Lawrence met elke "zin" weer een stuk irritanter werd en aangezien hij maar niet ophield met "ouwehoeren" was de film tegen het einde echt op het laagst mogelijke punt beland. Nog net 1 ster waard

avatar van Sjaak

Sjaak

Beetje flauw..

avatar van Newbie

Newbie

2.5 voor dat hem zo goe kan kressen en nog een paar goede puntjes.

avatar van EmDee

EmDee

En nu in het Nederlands?

avatar van Diesel

Diesel

Alleen de openingsscène (met Martin voor de spiegel) is leuk, voor de rest ongelofelijk niet grappig en nogal eentonig.

1.0/5.0

avatar van Newbie

Newbie

nog ns een keer bekeken, vondt het best wel goed (beter eigenlijk), komt waarschijnlijk door de exames .

avatar van flicks

flicks

Echt een topfilm zo flauw, zeker als je wat gedronken hebt is het een echte aanrader, ook hoef je niet zo goed op te letten. Een film met mooie grappen deze verdient toch zeker drie sterren..

avatar van DJ Erik

DJ Erik

Ik vond hem eigenlijk best goed!

Het verhaal was supper slecht maar onze zwarte vriend bracht de humor er goed in vond ik. De emotionele stukken waren wat slecht aangekondigdt vond ik want toen die vriend van onze zwarte vriend een pijl in zich kreeg schoot ik in de lach inplaats dat ik daarin mee leefde. jammer trouwens van dat einde, dat hadden ze nou net niet moeten doen. 1 ster.

avatar van EmDee

EmDee

DJ Erik schreef:

Ik vond hem eigenlijk best goed!...//...1 ster.

avatar van WB

WB

Erg grappige film! Martin Lawrence speelt weer lekker flauw, net als in Blue Streak (hoewel die veel beter is), maar heb me vermaakt en wel gelachen! En dat ist belangrijkste in zo'n film toch?

3,5 sterren...

avatar van Purmerend

Purmerend

Er zitten een paar leuke fragmenten in, maar voor de rest een matige film.

avatar van BartGast

BartGast

Heb hem zelf 2 keer gekeken en vind hem echt wel leuk, er zijn wel betere films van hem, maar toch zeker 3 sterren waard

avatar van dope

dope

• 20055 stemmen

Je bent de film vrij snel moe en dan begint het wachten totdat de film afgelopen is en je een betere film kunt gaan kijken. De grappen zijn niet echt om te laggen!!

avatar van Chr.s

Chr.s

Lachen*

avatar van scscs

scscs

Hele leuke film!! Heb me rot gelachen. Vind Lawrence sowieso vaak grappig.

avatar van Flipman

Flipman

Ik moet 'm nog een keer zien, maar de eerste keer heb ik geloof ik ook wel dubbel gelegen. Ik zag 'm destijds tijdens de Sneak Preview, iemand had mijn broer verteld dat Spider-man daar die avond zou draaien. Ik was enigszins teleurgesteld toen ik erachter kwam dat dat niet het geval was, maar ik heb me toch prima vermaakt!

avatar van gemaster

gemaster

Ik heb de film ooit op een LAN partijtje gezien rond een uur of 2 's nachts. Hoe melig ik ook was, de film werd maar niet grappig. 1,5*

avatar van Jan on fire

Jan on fire

een keer zat naar deze film gekeken.. en vond hem toen echt super grappig.. alleen nuchter kan ik hem niet echt aanraden want dan valt hij echt tegen

Dan zie Martin Lawrence toch liever in Bad Boys..

avatar van Tanja83

Tanja83

Ach, hij viel niet tegen en sommige delen waren toch wel grappig.

avatar van De GeuS

De GeuS

Lawrence met zijn standaard typetje in een verder amper grappige film; 2*

avatar van hannie84

hannie84

Ik vond hem ook tegenvallen. Ik vond Martin Lawrence ook niet echt grappig in deze film, soms ergerde ik me zelfs een beetje aan al zijn rare geluiden en geschreeuw terwijl ik hem in andere films juist wel heel grappig vind.

Het einde (dat allerlaatste stukje) vond ik wel verrassend, dat had ik niet verwacht.

Maar over het algemeen vond ik het een saaie film zonder echte humor. Ik geef em 2 sterren

avatar van Ziggy007

Ziggy007

Natuurlijk een afgrijselijk concept, maar toch stiekem ook wel weer 'leuk'. Het begin is grappig (in de badkamer), en daarna zit je te wachten op de volgende grap, maar dat werd lang wachten... Echte 'murphy-grappen' kwamen sowieso niet, af en toe wel grappige momenten, maar nee een komedie zou ik het niet willen noemen. Het eind is natuurlijk om te huilen zo slecht, maar past wel precies bij de film. Het zou ook tegenvallen als er een serieus einde zou komen niet? Weinig gelachen, niet zitten ergeren, redelijk vermaakt, maar wel héél slecht: 1.5*