• 9.373.663 stemmen

Geregisseerd door: Gil Junger

Met onder meer: Martin Lawrence, Marsha Thomason en Tom Wilkinson

Releasedatum: 18 april 2002

Plot Black Knight

"It's only a flesh wound!"

Jamal is werkzaam in een Middeleeuws-pretpark. Na een duik in het water, waar hij een ketting ziet liggen, wordt hij opeens wakker in het 14de eeuwse Engeland. Hier moet hij het met de hulp van een voormalig ridder en een dienstmeisje opnemen tegen een slechte koning.

Jamal Walker / Skywalker

Phillip, Leo's Chamberlain

Mrs. Bostick, 'Medieval World' Owner

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Martin Lawrence laat zich ook in deze film weer van zijn meest irritante kant zien en is gewoonweg geen moment grappig. Dit geldt echter niet alleen voor Lawrence, de hele film bevat eigenlijk totaal geen grappige momenten. Had best wat kunnen zijn, maar de uitwerking is echt compleet waardeloos. Rommel.

Héle kleine 1,5 sterren.

avatar van Seri4l Killer

Seri4l Killer

IamBernie schreef:

Wat is MovieMeter toch relaxt.

Nu, weet ik tenminste naar welke film ik niet moet gaan

Iedereen heeft zn eigen mening, ik vind deze film zeer relaxt om te zien, leuk in elkaar gezet, en deze man is altijd grappig! 4*

avatar van WildeSinterklaas

WildeSinterklaas

Suffe film, maar op sommige momenten had die wel wat. *2,5

avatar van ruupiejj

ruupiejj

Martin speelt hier zoals altijd erg leuk!

Maar als je m een paar keer hebt gezien wort ie wat saai...

1ste uur isie egt laggen(zeker in de badkamer) maar nadat hij tovenaar is geweest wordt het saai

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Best een geinige film,

vind het wel een beetje ongeloofwaardig (buiten het feit dat het hele verhaal natuurlijk ongeloofwardig is) dat hij het zo snel accepteert dat hij ineens terug is in de middeleeuwen.

Maar Lawrence doet het goed. Hij is mischien niet de meest getalenteerde acteur die ik ooit heb gezien, maar hij gooit er in ieder gaval wel een hoop energie en passie in.

3,5

avatar van killashot

killashot

ik vind deze film echt super geinig zeker aan te raden!!!!

avatar van Julie

Julie

echt een zalige film

als ik punten moet geven op de humor

geef ik minstens een 3.5*

avatar van film_kaza

film_kaza

ik geef het een 3,5 voor de humor en het verhaal.

ik moest erg lachen.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

erg leuke film weer van Martin Lawrence.. Die man is een super acteur

* * *3* * *

avatar van sangha

sangha

voorspelbare film met een paar grappige momenten. niks bijzonders, leuk om een keer gezien te hebben. 2 sterren.

avatar van killerbee

killerbee

Heb me goed vermaakt tijdens de film. 3*

avatar van euroburger

euroburger

Mijn bedje moet ook nog opgemaakt worden, kan ik Victoria the chambermaid even lenen?

Gru-we-lijk mooi, niet op gelet of ze ook kan acteren, verder knap hopeloze film, al vond ik het wel aardig hij hij er achter kwam dat het geen decors waren maar echt.....

avatar van Ronhart

Ronhart

Flauwe grappen, dom verhaal, slecht acteren, je moet er maar van houden. Ik niet in elk geval. Ik heb mijn best gedaan en het nog tot ongeveer 30 min. voor het einde volgehouden en hem toen maar uitgezet. Er zijn kennelijk liefhebbers voor, maar ik vond hem echt slecht dus 3/10 ofwel 1,5***

avatar van seanpuffy

seanpuffy

super film

avatar van maxB

maxB

de film gaat wel maar het eind is absoluut te slap. 2.5*

avatar van thug16

thug16

wie weet hoe die nummer heet die je in het begin hoort als hij in de badkamer staat? vond het wel een vet nummer

avatar van krc 4ever

krc 4ever

komt mrg op kanaaltwee. Ik wil hem zkr een keer kijken, maar eerlijk gezegd lijkt het mij een domme film

avatar van my style

my style

vond de film wel wat hebben. Sommige stukken echt met plezier gekeken. Soms ook helemaal niks aan. Vind martin wel erg grappig in deze film voor hem dus een 3*

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond een flauwe film met veel flauwe grappen.Het verhaal vond ik ook niet echt grappig. Aleen 2 sterren voor martin

avatar van Debje

Debje

Hele leuke film, grappig en avontuurlijk.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Heerlijke film. Eindelijk is het iemand gelukt om een verhaal over tijdreizen op een leuke manier af te werken.

*4,0*

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

niet-grappige comedy.

ik heb 1 keer gelachen in de hele film.

Maar ondanks dat was het toch leuk om te kijken.iets trok mijn ogen gewoon om te kijken.

Daarom een 2.0

avatar van e8212

e8212

Wel grappige film. Redelijk voorspelbare film, hoewel ik het einde dan weer niet verwachte. Eigenlijk trok me dat hele middel-eeuwse thema niet echt, maar Martin maakte het toch wel weer grappig om te kijken. 3 Sterren.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Aardige komedie, die niet altijd weet te boeien.

De grappen zijn een beetje flauw en voorspelbaar, maar sommige komen nog wel aan.

Naar mijn inziens, wordt de film gered door Lawrence, die ik altijd graag zie in komedie's.

2,5.

avatar van DragQueen

DragQueen

Best geslaagde komedie, met een aantal leuke scenes. al zijn de grappen best flauw af en toe. lawrence speelt zijn rol met passie, en tilt het niveau van de film omhoog. het verhaaltje is er van dertien in een dozijn. maar de film is bij vlagen komisch, en dat maakt de film draaglijk. 2,5 sterren.

avatar van blokkedoos

blokkedoos

Leuk om een keertje gezien te hebben!

avatar van ...!!john!!...

...!!john!!...

ik ga deze film vanavond zeker herkijken.

avatar van Izan

Izan

Vraag: Moet je deze film serieus nemen?

Antwoord: Nee

Vraag: Leuk voor een avondvulling?

Antwoord: Ja

avatar van N811

N811

Als het leuk voor de avondvulling is geef ik het geen 2.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Martin Lawrence vond ik het hier persoonlijk slecht doen ik zag geen Komiek maar een niet Grappige Eddie Murphy (en zelfs om die kan ik niet zo Goed lachen) sommige scenes waren best Leuk maar sommige waren echt gewoon slecht gemaakt vind ik dus ik ben niet onder de indruk maar hij is dan toch nog wel een beetje Vermakelijk.